Mohuč – Bayern 3:1 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Augsburg – Kolín nad Rýnem 1:4 (kon.)
Bielefeld – Hertha 1:1 (kon.) | Dortmund – Bochum 3:4 (kon.) | Hoffenheim – Freiburg 3:4 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:4 (1:1)
SC Freiburg
Sobota 30.04.2022, 18:30 • PreZero Arena (Sinsheim) • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Georginio Rutter si na půlce vzal míč od Stillera a rychlým krokem se s ním přesunul před vápno. Potom nechal provést finální přihrávku Rauma a Flekken vytahoval pohotové zakončení SEBASTIANA RUDYHO až za brankovou čarou. S potvrzující dorážkou navíc přispěchal Rutter.
     
    73
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle střídání se Christianu Streichovi povedlo! WOO-JONG DŽONG se natáhl pro nákop z hloubi pole. S trochou štěstí se zbavil Vogta a levačkou z bezprostřední blízkosti prostřelil také Baumanna. Za asistenci zaslouží pochvalu i skvěle hrající Schlotterbeck.
     
    70
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Dvacet minut před koncem přichází další obrat! Christian Günter kroutil střílený centr z pravé strany rovnou na bránu a LUCAS HÖLER rázem hlavičkoval snad z deseti centimetrů za bezmocného Baumanna.
     
    50
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Moc dlouho se Hoffenheim z vedení neradoval! Většina hráčů se zapojila do soubojů na malém prostoru. Grifo chytře předal míč do úplně volné destinace a CHRISTIAN GÜNTER z nějakých třiadvaceti metrů přesně zamířil do spodního rohu brány.
     
    49
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoeneßova jedenáctka otáčí stav na 2:1! Opět to vypadalo velmi jednoduše. Kramarić si navedl balon na střed, ale místo přihrávky zaskočil obranu přihrávkou k ANGELU STILLEROVI. Ten nemusel udělat ani jeden krok, aby mohl levačkou vypálit k vzdálenější tyči.
     
    32
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Zničehonic je srovnáno! Domácí si pomohli diagonálou k Raumovi, na jehož centr zleva jako jediný u přední tyče reagoval ANDREJ KRAMARIĆ a z jedničky srazil balon mimo Flekkenův dosah.
     
    23
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Kevin Vogt naprosto zničil ofsajdovou past poté, co se jeho spoluhráčům nepovedlo odklidit míč do klidnějších vod. Skvělý míč do kapsy obdržel Lucas Höler, narychlo ho posunul doleva a ROLAND SALLAI precizně umístěnou placírkou poslal hosty do vedení.

    Michal Břuchanský

    Branky: 32. Kramarić (Raum), 49. Stiller (Kramarić), 84. Rutter (Raum) – 23. Sallai (Höler), 50. Günter (Grifo), 70. Höler (Günter), 73. Džong (N. Schlotterbeck)

    Karty:   45. Samassékou (HOF)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:6.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Kadeřábek (89. Bruun Larsen), Vogt, Akpoguma (89. K. Adams) – Bebou, Samassékou (72. Skov), Baumgartner (65. Rudy), Stiller, Raum – Kramarić, Dabbur (65. Rutter).
    Náhradníci: L. Philipp – Bischof, Che.

    Trenér: Sebastian Hoeneß

    SC Freiburg: Flekken – Lienhart, Gulde (46. Petersen), N. Schlotterbeck – Kübler (90+4. Sildillia), Eggestein, Höfler, Günter (C) – Sallai (71. Džong), Grifo (88. K. Schmidt) – Höler (71. Demirović).
    Náhradníci: Uphoff – Haberer, K. Schlotterbeck, Wagner.

    Trenér: Christian Streich

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri