Ml. Boleslav B – Benešov 1:0 (kon.) | Kolín – Most/Souš 6:0 (kon.) | Živanice – Zápy 2:2 (kon.)
Ústí n. L. – Přepeře 2:2 (kon.) | Velvary – Teplice B 0:1 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
2:2 (1:1)
FK Přepeře
Sobota 13.08.2022, 17:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • Česká fotbalová liga (B) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    62
    Přepeře právě vstřelily branku! Hosté se však nevzdávají a ve druhém soutěžním utkání nové sezony stále mají šanci na body! Brankář Plachý tentokrát další střelu z hostující strany neudržel a skóre je opět vyrovnané. O druhou branku svého týmu se postaral TOMÁŠ BULÍŘ.
     
    51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku! Jen krátce po startu druhého poločasu se domácí fotbalisté vůbec poprvé v utkání ujímají vedení! Brankář Truksa inkasuje podruhé a Přepeře musí na stadionu Ústí dotahovat. Druhým úspěšným střelcem se stal JAROSLAV BENDA.
     
    28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku! Máme vyrovnáno! Domácí fotbalisté ještě v průběhu prvního poločasu skórují a mažou nulu na svém kontě vstřelených branek! Hostující brankář Truksa nedokázal zastavit střelu domácího BOHUMILA HUDCE a skóre je krátce před půlhodinou hrací doby opět nerozhodné.
     
    17
    Přepeře právě vstřelily branku! Hosté jdou po rychlé akci do vedení! Domácí gólman Plachý nezareagoval na hostující střelu včas a ústečtí fotbalisté prohrávají v sedmnácté minutě 0:1. Prvním úspěšným střelcem na straně hostí je DAVID VYČÍTAL.

    Petr Pavlík

    Branky: 28. Hudec, 51. Benda – 17. Vyčítal, 62. Bulíř

    Karty:   32. Vobecký (UNL), 39. Čítek (UNL), 56. Jiránek (UNL) – 45. Nesvadba (PRP), 80. Bulíř (PRP)


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Plachý – Hudec, Čítek (C), Jiránek (72. O. Černý), Zaspal (46. Zůza), D. Černý, Uličný (46. Fischer), Cantin, Kubín (87. A. Černý), Vobecký, Benda.
    Náhradníci: Bím, Chodora, Škoda, Zůza, O. Černý, Fischer, A. Černý.

    Trenér: Dušan Tesařík

    FK Přepeře: Truksa – Bína, Tvaroha, Nesvadba (C), Šulc, Martan, Pavlata (72. Novák), Novotný, Janošík, Gebert (57. Bulíř), Vyčítal (67. Ježek).
    Náhradníci: Čamrda, Ježek, Knejzlík, Novák, Bulíř, Prokopec, Majer.

    Trenér: Zbyněk Houška

    Rozhodčí: Matějček – Machýček, Holakovská

    Diváci: 544
    thejrc.org