Sparta B – Vlašim 3:1 (kon.) | Táborsko – Chrudim 0:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
3:1 (1:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Neděle 21.08.2022, 10:30 • Stadion Na Seifertce, Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Namlsaný Holoubek se uvolnil ke střele zpoza šestnáctky, jeho prudký pokus byl ztečován na roh.
     
    88
    Sparta B právě vstřelila branku! Je rozhodnuto. Minčev vyvezl míč a předal na levé křídlo DAVIDU HOLOUBKOVI. Ten si narazil s Drchalem, posunul si kulatý nesmysl na pravačku a pak přesnou střelou k tyči překonal bezmocného Vágnera. 3:1!
     
    87
    Svoboda zastavil brejk soupeře nedovoleně, ukázková žlutá. Sparta bude kopat nebezpečnou standardku asi ze 35 metrů.
     
    84
    Po Suchanově nadýchaném centr se ocitl míč v místech, kde byl osamocený Ugwu, jeho prudké zakončení si ale cestu mezi tři tyče nenašlo!
     
    81
    Vlašim právě vstřelila branku! Fotbalová paráda. JAN SUCHAN si povodil obranu Sparty jako malé žáčky, dva z hráčů si postupně parádně obhodil a pumelicí k tyči nedal Hečovi šanci. 2:1!
     
    78
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Martin Suchomel, přichází Daniel Horák.
     
    77
    Odporný zákrok Tomáše Jonáše. Skluzem bez možnosti hrát míč zasáhl driblujícího Suchana a může být rád, že tenhle kartonek neměl ještě tmavší barvu, z tribuny to dokonce vypadalo, že sparťanský záložník šel do zákroku s kolíky směrem vzhůru.
     
    75
    Pudhorockého přistrčil Suchan a Sparta bude kopat takový zkrácený roh. Suchan dal najevo nesouhlas s rozhodnutím sudího a byl oceněn žlutou kartou.
     
    71
    Žlutá karta pro tým FC Sellier & Bellot Vlašim (Michael Ugwu).
     
    71
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Zdeněk Folprecht, přichází Adam Toula.
     
    68
    Váňa se uvolnil k centru zprava, který propadl až k Suchomelovi. Ten přiťukl Holoubkovi, jehož tvrdá střela zpoza vápna proletěla kousek od šibenice!
     
    67
    Festival spalování šancí v podání hostí pokračuje. Suchan parádní kolmicí rozeběhl Horského, který upaloval sám na Heču, svoje přízemní zakončení ale poslal mimo branku!
     
    65
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B:
    ze hřiště odchází Martin Vitík, přichází Dalibor Večerka.
    ze hřiště odchází Filip Panák, přichází Tomáš Jonáš.

    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště odchází Tomáš Smejkal, přichází Michael Ugwu.
    ze hřiště odchází Tomáš Rigo, přichází Daniel Langhamer.
     
    63
    A do třetice Heča. Lehoczki v rychlém protiútoku vysunul Smejkala, který pálil v dobré pozici levačkou, jenže i tentokrát byli hosté na strážce domácí svatyně krátcí.
     
    60
    Sparta B právě vstřelila branku! Nedáš – dostaneš! MARTIN MINČEV v souboji předčil Smejkala, který byl posledním hráčem hostí a z půlky osamocen upaloval na Vágnera. Minčev si počínal jako zkušený mazák, vyběhnuvšího gólmana obešel a neměl žádný problém zdvojnásobit vedení domácího celku! 2:0
     
    60
    Fantastický Heča opět zachránil svůj tým! Hošek obral o balon Minčeva a posunul Suchanovi, na jehož kolmici si naběhl Horský, i ten ale ve vyložené šanci ztroskotal na Hečovi! Roh pro Vlašim.
     
    58
    Suchan vypálil z vnitřku vápna a jeho pokus skvěle vyrazil Heča, jenže k volnému míči se dostal Rigo. Ten ale levačkou z velmi solidní šance přestřelil sparťanskou svatyni!
     
    57
    V jednoduchosti je síla. Na dlouhý pas Suchomela podél levé lajny si naběhl Pudhorocký a před Haliského se uvolnil ke střele, tu ale Vágner nadvakrát kryje.
     
    46
    Střídání v týmu FC Sellier & Bellot Vlašim:
    ze hřiště otřesený Petr Breda, přichází Denis Halinský.
    ze hřiště odchází Nedžad Zinhasović, přichází Filip Horský.
     
    46
    Tak to vypadá, že srážku odnesl i za tím jediný střelec Novotný. Nahradí jej Goljan.
     
    41
    A v brejku zahodila Sparta obrovskou šanci! Skvěle zapracoval Drchal a vysunul Minčeva, který se řítil sám na Vágnera. Domácí křídelník vyběhnuvšího brankáře šikovně přehodil po vzoru Karla Poborského na ME 1996, jenže narozdíl od legendárního záložníka nedokázal přesně zamířit a meruna dopadle těsn vedle levé tyče!
     
    37
    Panákovu riskantní rozehrávku zachytil Folprecht a vysunul Suchana, který prodribloval až do vápna a zakončoval levačkou. Jeho pokus ale skvělým zákrokem na roh vytáhl Milan Heča.
     
    26
    Pudhorocký skvěle přenesl hru na Váňu, který našel pod sebou Fortelného. Ten se uvolnil ke střele, která proletěla těsně vedle levé tyče. Pokus domácího hráče byl ale tečován a domácí budou kopat roh.
     
    24
    Na centr Hoška z levé strany si naskočil Suchan a hlavičkoval mimo. Hostující hráči ale reklamují penaltu, jelikož jejich spoluhráč byl podle nich těsně po odehrání míče nedovoleně atakován.
     
    18
    Novotný poslal soupeře nevybíravě k zemi a prohlédne si zblízka žlutý kartónek.
     
    12
    Fortelný předskočil soupeře na středu hřiště a přiťukl Minchevovi, ten z hranice šestnáctky přízemní ranou trefil pouze Vágnera.
     
    7
    Sparta B právě vstřelila branku! A domácí ihned zůročují svůj tlak z úvodu utkání! Z levé strany postupoval na branku Václav Drchal a předložil jako na zlatém podnose merunu ONDŘEJI NOVOTNÉMU, který kulatý nesmysl bez potíží dopravil do odkryté svatyně Matyáše Vágnera! 1:0

    Michal Nussbauer

    Branky: 7. O. Novotný, 60. Minčev, 88. Holoubek – 81. Suchan

    Karty:   18. O. Novotný (SPB), 77. Jonáš (SPB) – 71. Ugwu (VLA), 75. Suchan (VLA), 87. Svoboda (VLA)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:10. Rohy: 8:5.
    AC Sparta Praha B: Heča – Váňa, Panák (65. Jonáš), Vitík (65. Večerka), Suchomel (78. Horák) – Vydra – Pudhorocký (C), Fortelný (46. Holoubek) – O. Novotný (46. Goljan), Drchal, Minčev.
    Náhradníci: Tůma – Schánělec.

    Trenér: Michal Horňák

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Vágner – Breda (C) (46. Halinský), Lehoczki, Kulhánek, Hošek – Rigo (65. Langhamer), Folprecht (71. Toula), Zinhasović (46. Horský), Suchan, Smejkal (65. Ugwu) – Svoboda.
    Náhradníci: Kolář – Onije.

    Trenér: Martin Hyský

    Rozhodčí: Opočenský – Vlček, Leška
    bahis siteleri