Fiorentina – Juventus 1:1 (kon.) | AC Milán – Inter 3:2 (kon.) | Lazio – Neapol 1:2 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
1:1 (1:1)
Juventus FC
Sobota 03.09.2022, 15:00 • Venue Stadio Artemio Franchi • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:57:44)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:13.
     
    Je konec! V samotném závěru zápasu se již nestalo vůbec nic zajímavého, gólu jsme se v druhém poločase také nedočkali, a tak si Fiorentina s Juventusem dělí body po remíze 1:1! Troufnu si ale tvrdit, že domácí dnes byli lepším týmem a zasloužili si vyhrát. Na to se ale nikdo ptát nebude, jelikož dokázali dát jen jeden gól, stejně jako jejich soupeř.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fiorentina se ještě snaží v posledních momentech! K vidění byl tentokrát prudký centr z levé strany, ale fotbalisté Juventusu si s tím znovu poradili.
     
    90+1
    Danilo odvedl skvělou práci, když udržel na zádech Jonathana Ikoného. Tomu se sice výrok nelíbí, ale hostující gólman může odkopávat od brány.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Mattia Perin nyní hodně pomohl svému týmu! Čelil totiž parádní ráně z hranice vápna, kterou doslova konečky prstů vyškrábl těsně nad břevno brány.
     
    88
    Turínští fotbalisté se dnes snad poprvé pustili do hlubšího napadání na útočné polovině. K ničemu jim to ale nebylo, jelikož Fiorentina si s tím poradila.
     
    87
    Mattia Perin se dostal trochu do úzkých, když se proti němu vydal jeden z domácích hráčů. Následně proto balón odkopl co nejdále, vlastně ho spíše odevzdal.
     
    86
    Lucas Martínez byl nejspíše tím, který posouval míč ve vápně do lepší střelecké pozice někomu ze spoluhráčů, jenže tam nikdo z nich nebyl.
     
    85
    Střely na bránu: 4 – 1!
     
    84
    Arthur Cabral už pelášil do hodně otevřené obrany domácích, když se před ním zjevil Lucas Martínez, který na poslední chvíli balón odpálil daleko od brány.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC:
    ze hřiště odchází Paredes, přichází Nicolò Fagioli.
     
    82
    Tentokrát Fiorentina vybojovala rohový kop, ale centr byl odvrácen hostující obranou. Sofján Amrábat po několika okamžicích vybojoval ještě autové vhazování.
     
    81
    Szymon Żurkowski sice svou první přihrávku zkazil, následně však dostal příležitost na nápravu. Jeho spoluhráč sice míč zpracoval, jenže o něj přišel.
     
    80
    Do konce utkání nám chybí posledních deset minut! Zatím to nadále vypadá na remízu... Fiorentina ovšem nadále tlačí značně svého soupeře.
     
    79
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Arthur Cabral.
    ze hřiště odchází Barák, přichází Szymon Żurkowski.
     
    78
    Střídání v týmu Juventus FC:
    ze hřiště odchází Sandro, přichází Leonardo Bonucci.
     
    77
    Juventus se ani vzdáleně nepřiblížil k bráně soupeře, naopak zase musel spěchat dozadu. Přetažený centr ovšem končí mimo hřiště a následuje odkop.
     
    76
    Hráči v bílých dresech se spíše snaží uklidnit hru a podržet balón tak chvíli na svých kopačkách. Navíc po faulu Igora ještě vybojovali volný kop na půlce.
     
    75
    Tentokrát to zkusili fotbalisté ve fialovém po pravé straně, ale tam narazili. O útok se tak pokouší hosté.
     
    74
    Držení míče: 57%- 43%!
     
    73
    Leandro Paredes se nám už vrátil do hry a bude se muset zapojit do defenzivy. Asi totiž není překvapením, že u míče jsou opět domácí fotbalisté.
     
    72
    Leandro Paredes je ošetřovaný ve vápně, je to právě on, kdo byl obrán Antonínem Barákem. Nejspíše ale bude schopný pokračovat v zápase.
     
    71
    Antonín Barák se na hranici faulu dostali k míči ve vápně, následný centr jeho spoluhráče přesný nebyl.
     
    70
    Do konce druhého poločasu nám chybí posledních dvacet minut a stav je stále remízový. Lepší je Fiorentina, ale podaří se jí vstřelit vedoucí branku?
     
    69
    Po delší době se nám podívali do útoku také hosté. Moise Kean si ale pomohl jasným faulem v podání zatažení dresu soupeře, což sudímu neušlo.
     
    68
    To už je u konce a Biraghi tak mohl konečně rozehrát rohový kop. Centr na přední tyč sice defenziva Turínu odvrátila, ale hráči ve fialovém zase mají míč.
     
    67
    Velmi důležitý zákrok Danila! Ten se zjevil u bližší tyčky vlastní brány a srazil míč mimo hrací plochu. Nyní ale probíhá na pažitu jeho ošetřování.
     
    66
    Domácím to ale vadit nemusí, jelikož jsou zase u míče! Juventus má problémy přejít polovinu hřiště...
     
    65
    Luka Jović se přes soupeře dostal k hlavičce, avšak ta šla nad břevno hostující brány.
     
    64
    Střídání v týmu Juventus FC:
    ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Moise Kean.
    ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Fabio Miretti.
     
    63
    Střídání tak nakonec bylo rovnou dvojité. Fiorentina je stále o něco lepším celkem, tak uvidíme, jestli se jí povede vstřelit vytouženou vedoucí branku.
     
    62
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Maleh, přichází Rolando Mandragora.
    ze hřiště odchází Kouamé, přichází Jonathan Ikoné.
     
    61
    Pietro Terracciano rychle vyběhl ze své brány, což se ukázalo jako hodně důležité a domácí jsou znovu u míče. mezitím připravil trenér Italiano střídání.
     
    59
    Centr z rohového kopu z pravé strany mířil někam na penaltový puntík. Tam spadl na hlavu jednoho z domácích, který poslal míč do bezpečí na stranu.
     
    58
    Hráči ve fialovém se ale znovu dostávají k míči a Christian Kouamé ukázal dobrý odhad na balón. Domácí poté míč ztratili a museli se rychle vrátit do obrany. Je z toho rohový kop pro hráče Juventusu.
     
    57
    Antonín Barák stihl míč ještě na hrací ploše a vyslal centr do vápna. Tam byla obrana hostujícího celku připravena a odvrací ho do relativního bezpečí.
     
    56
    Držení míče: 55% – 45%!
     
    55
    Mattia Perin nechtěl posílat dlouhý nákop od brány, tak jen míč posunul na pravou stranu. Po několika pasech se stejně hostující hráči o míč sami připravili.
     
    54
    Střídání v týmu ACF Fiorentina:
    ze hřiště odchází Milenković, přichází Lucas Martínez.
     
    53
    Žlutá karta pro tým Juventus FC (Danilo).
     
    53
    Aléx Sandro si dobře pohlídal nabíhajícího soupeře. Christian Kouamé jej chtěl ale oběhnout za každou cenu, takže ho stáhl na zem. Píská se faul ACF.
     
    52
    Žlutá karta pro tým Juventus FC (Manuel Locatelli).
     
    51
    Tentokrát už se Fiorentina přece jen musela bránit. Zvládla to však v pořádku, následný rychlý protiútok zastavil velmi dobrým skluzem Mattia De Sciglio.
     
    50
    Poté se o útok pokusili také hosté. Juan Cuadrado si ale nepohlídal ofsajdovou linii, čehož si pomezní sudí všiml. Proto je pískáno a u míče zase domácí.
     
    49
    A hráči ve fialových dresech si připravili poměrně zajímavou možnost! Přízemní pas někam na penaltu šel na hráče domácích, který ale trefuje posledního hráče před prázdnou bránou!
     
    48
    Ten před bránu Perina ovšem žádné větší vzrušení nepřinesl. Turín následně jen odkopává balón do bezpečí a ACF bude moci znovu zaútočit.
     
    47
    Tak už zde máme i druhý poločas! Hostující trenér do něj udělal jednu změnu, domácí žádný. Fiorentina hned po několika sekundách vybojovala roh.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC:
    ze hřiště odchází Di María, přichází Mattia De Sciglio.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi velmi zajímavý první poločas, po které je stav vyrovnaný 1:1. Domácí sice měli lepší vstup do prvního poločasu, přesto jako první inkasovali, když se trefil Arkadiusz Milik. Fiorentina si ale šla za vyrovnáním a dočkala se ho po úniku Christiana Kouamého. ACF dokonce mohlo překlopit vedení na svou stranu, jenže Luka Jović selhal při penaltě, když trefil jenom tyčku.

    Další poločas začne přibližně v 16:03.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    No, velmi zajímavé momenty nám tak přinesl konec prvního poločasu. Nyní už to vypadá, že půjdeme do kabin za vyrovnaného stavu...
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty!
    44. Penalta
     
    44
    Jenže domácí nejdou do vedení, Luka Jović totiž penaltu neproměňuje! Zvolil střelu ze svého pohledu k levé tyči. Mattia Perin sice vystihl směr, ale nestihl tam být. Míč se odráží od tyče!
    43. Ruka Paredese a nařízená penalta
     
    43
    A pozor! Hlavní sudí upozornil rozhodčího, ať se jde podívat na VAR! Ten to také udělal a domácí budou kopat penaltu, Leandro Paredes totiž zahrál při lobu rukou!
     
    42
    Hráči ve fialovém poté ještě měli poměrně tlak na útočné polovině, ale nedonutili gólmana hostí k zákroku. Juventus nyní může trochu uklidnit hru.
     
    41
    Riccardo Sottil už je v pohodě a snaží se motat hlavy hráčům na levé straně. Nakonec vyslal jemný lob do vápna, který nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    40
    Do konce prvního poločasu už nám chybí jen pět minut! Zatím jsme se dočkali dvou branek, po jedné na každé straně. Trefí se ještě někdo do konce půle?
     
    39
    Ten je nyní ošetřovaný, jelikož Cuadrado do něj vrazil naprosto plnou silou, když Sottil zpracovával balón. Jasný faul a domácí hráč vypadá po ošetření v pořádku.
     
    38
    Juventus působí v posledních minutách trochu bezradně, Fiorentina je jasně lepší. Hra je ale přerušena, jelikož tvrdý direkt schytal Riccardo Sottil.
     
    37
    Míč skákal skrze vápno, jenže nikdo z fotbalistů ve fialovém jej nedokázal pořádně zasáhnout. Proto si pro míč mohl doskočit Mattia Perin a schovat ho.
     
    36
    Youssef Maleh doběhl jako první odražený balón a za svou snahu byl odměněn. Z beznadějné situace totiž dokázal vybojovat alespoň rohový kop.
     
    35
    Riccardo Sottil to nakonec vzal na sebe, avšak jeho rána byla zablokována zdí.
     
    34
    V zápase se nám trochu přiostřuje. Luka Jović se snažil proběhnout skrze střed hřiště, ale byl zastavený. Pro domácí je z toho velmi zajímavý přímý kop.
     
    33
    Žlutá karta pro tým Juventus FC (Aléx Sandro).
     
    32
    Fiorentina je navíc při chuti a podnikla další akci, tentokrát z levé strany. Ve vápně ale došlo k zastavení jednoho z hráčů ACF, penalta se pískat nebude.
     
    31
    Platnost gólu ještě ověřoval VAR, což se dělo i při prvním zásahu. I tentokrát ale gól platí.
    29. Christian KOUAMÉ - 1:1
     
    29
    Fiorentina právě vstřelila branku! A z následné protiakce se domácí povedlo srovnat! Riccardo Sottil poslal parádní přihrávku na pravou stranu, kde byl rozběhnutý CHRISTIAN KOUAMÉ. Ten běžel vlastně ze strany sám na gólmana, až na poslední chvíli ho křižoval Juan Cuadrado. Ten už ale jeho střele nezabránil a domácí devadesát devítka se mohla jít radovat.
     
    29
    Tohle byla dobrá možnost hostů! Jeden z domácích totiž skluzem nedosáhl na přihrávku a Weston McKennie se objevil na pravé straně vápna úplně sám. Místo střely ale zvolil přihrávku na hráče, který zakončoval z mnohem horší pozice, než by zakončoval on.
     
    28
    Sofján Amrábat se pak ještě dostal ke střele v dobré pozici, ale vysoko přestřelil bránu hostů.
     
    27
    Cristiano Biraghi si vzal na starosti dnes již třetí rohový kop, ale tyto situace zatím domácím úplně nevycházejí. Hostující fotbalisté se znovu ubránili.
     
    26
    Dodô se dostal ke střele ze střední vzdálenosti. Jeho pokus sice mířil na bránu, ale neměl příliš velkou rychlost, ani nebyl nejlépe umístěný. Šel doprostřed.
     
    25
    Už je za námi více jak polovina prvního poločas a hosté stále o gól vedou. Fiorentina je však znovu u balónu a snaží se překonat pevnou obranu Turína.
     
    24
    Manuel Locatelli byl trošku vyhnaný k levé laně, ale stihl být u míče jako první. Juventus nyní kombinuje okolo poloviny hřiště a hledá nějaké skulinky.
     
    22
    Weston McKennie pelášil středem hřiště, ale při kličce byl o míč obrán. Juventus se sice k němu během chvilky zase dostal, ale nepřesný pas akci ukončil.
     
    21
    Střely na bránu: 1 – 1!
     
    20
    Už je za námi dvacet minut hry, po kterých nadále vede Turín o jednu branku. ACF ale rozhodně bez šance není, nepředvádí vůbec špatný výkon.
     
    19
    Hraje se především okolo poloviny hřiště, kde hrají hosté. Fiorentina se ale vydává napadat a Juventus s tím má menší potíže. Dokonce přišel o balón.
     
    18
    Nakonec jsme viděli poměrně prudký centr, který mířil na přední tyč. Tam byl ale jenom připravený hráč hostí, který balón v pohodě odhlavičkoval.
     
    17
    Hráči v bílých dresech se s míčem nikam daleko nedostali. Fiorentina tak znovu útočí po pravé straně.
     
    16
    Sofján Amrábat před několika okamžiky zatáhl za záchrannou brzdu, jelikož Juventus se dostával do protiútoku i přečíslení. Žlutá karta byla naprosto jasná.
     
    15
    Žlutá karta pro tým ACF Fiorentina (Sofján Amrábat).
     
    15
    Hráči ve fialovém by chtěli co nejdříve vyrovnat. Cristiano Biraghi tak mohl kopat další rohový kop, avšak jeho centr jen proletěl vápnem daleko od hráčů.
     
    14
    Cristiano Biraghi si vzal na starosti rozehrávku rohového kopu. Míč poslal do největšího ohně, kde byla většina hráčů. Hostující defenziva si ale poradila.
     
    13
    Držení míče: 42% – 58%!
     
    12
    Vincenzo Italiano evidentně nebyl spokojený, že Youssefu Malehovi byl odpískaný faul na útočné polovině. Sudí však svůj verdikt měnit určitě nebude.
     
    11
    Hosté tak skórovali vlastně z vůbec první akce, kterou dotáhli až na dostřel brány. Domácí se sice pokusili odpověď, ovšem Mattia Perin centr chytá.
    9. Arkadiusz MILIK - 0:1
     
    9
    Juventus právě vstřelil branku! Turínští fotbalisté se dostali na útočnou polovinu a otevírají stav zápasu! Juan Cuadrado vyslal parádní centr z pravé strany na Filipa Kostiće. Ten na dlouhou nohu poslal míče před bránu, kde byl úplně volný ARKADIUSZ MILIK, který břichem nebo pasem doklepl míč do sítě!
     
    8
    Juventus zkusil po faulu rozehrát co nejrychleji, ale míč ještě nejspíše nebyl v klidu, a tak sudí vrací balón na místo přestupku. Domácí se tak stíhají vrátit.
     
    7
    ACF ale pokračuje v celkem solidním tlaku, který má na útočné polovině. Tentokrát přišla rána ze střední vzdálenosti, která byla sražena defenzivou hostí.
     
    6
    Domácí se dostali k centru z levé strany a zatím jsou o něco aktivnější než jejich soupeři. Mattia Perin mohl celou situaci jen pozorovat, zasahovat nemusel.
     
    5
    Christian Kouamé se snažil hlavičkou míč vrátit na levou stranu, jenže tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl. Juan Cuadrado proto může vhazovat.
     
    4
    Domácí hráč se obtočil kolem soupeře, přestože ten si ho chytil za dres. Nikam daleko se ale Fiorentina nedostala, zatím kombinuje kolem poloviny hřiště.
     
    3
    Aléx Sandro pelášil s míčem dopředu, když se střetl s Christianem Kouamém. Sudí to nakonec vyhodnotil jako faul Sancha a domácí mají volný kop.
     
    2
    Jako první se k bráně přiblížili hráči hostujícího celku, ale Pietra Terraccianoho nijak neohrozili. Navíc se musí velmi rychle vracet do obrany.
     
    1
    Dnešní duel italské Serie A právě odstartoval! V roli mírných favoritů jsou fotbalisté Juventusu, kteří hrají v bílých dresech. Domácí hrají ve fialových.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ACF Fiorentina: P. Terracciano – Dodô, Milenković, Igor, Biraghi – Maleh, Amrábat, Barák – Kouamé, Jović, Sottil.
    Náhradníci: Gollini, Cerofolini – Bianco, Mandragora, Żurkowski, Cabral, Venuti, Ranieri, Saponara, González, Terzić, Ikoné, Lu. Martínez.
    Trenér: Vincenzo Italiano.

    Juventus FC: Perin – Cuadrado, Danilo, Bremer, Sandro – McKennie, Locatelli, Paredes – Di María, Milik, Kostić.
    Náhradníci: Garofani, Pinsoglio – Fagioli, De Sciglio, Rugani, Gatti, Bonucci, Miretti, Kean, Vlahović, Soulé.
    Trenér: Massimiliano Allegri.

    Rozhodčí: Doveri – Alassio, Tegoni.
     
    Juventus FC

    Juventus vstoupil do nové sezóny slušně, ale nejspíše by od sebe čekal o něco více. Po pěti odehraných kolech má na svém kontě osm bodů, které mu zaručují první pozici. Tabulka je ale v těchto chvílích ještě hodně vyrovnaná. Turínští fotbalisté vstoupili do nové sezóny vysokou výhrou 3:0 proti Sassuolu, ale následovaly dvě remízy s Janovem a Římem. V posledním utkání Juventus zase vyhrál, a to 2:0 proti Spezii.
     
    ACF Fiorentina

    Fiorentina je na tom hůře než její dnešní soupeř. Po čtyřech odehraných duelech má totiž na svém kontě pět bodů, které ji řadí na jedenáctou pozici. Domácí fotbalisté vyhráli hned v prvním kole, když porazili Cremonese. Následně přišly dvě remízy, a to s Empoli a Neapolí, v nichž nepadla ani jedna branka. V posledním duelu přišla první porážka v sezóně, když Fiorentina nestačila na Udinese o jeden gól.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního fotbalového duelu v rámci italské Serie A! Spolu se podíváme na duel mezi domácí Fiorentinou a hostujícím Juventusem. Výkop je naplánovaný na 15:00 a my u toho samozřejmě nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 29. Kouamé (Sottil) – 9. Milik (Kostić)

    Karty:   15. Amrábat (FIO) – 33. Sandro (JUV), 52. Locatelli (JUV), 53. Danilo (JUV)

    Neproměněná penalta: 44. Jović (FIO), mimo


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:13.
    ACF Fiorentina: P. Terracciano – Dodô, Milenković (54. Lu. Martínez), Igor, Biraghi – Maleh (62. Mandragora), Amrábat, Barák (79. Żurkowski) – Kouamé (62. Ikoné), Jović (79. Cabral), Sottil.
    Náhradníci: Gollini, Cerofolini – Bianco, Venuti, Ranieri, Saponara, González, Terzić.

    Trenér: Vincenzo Italiano.

    Juventus FC: Perin – Cuadrado (64. Miretti), Danilo, Bremer, Sandro (78. Bonucci) – McKennie, Locatelli, Paredes (83. Fagioli) – Di María (46. De Sciglio), Milik, Kostić (64. Kean).
    Náhradníci: Garofani, Pinsoglio – Rugani, Gatti, Vlahović, Soulé.

    Trenér: Massimiliano Allegri.

    Rozhodčí: Doveri – Alassio, Tegoni
    bahis siteleri