Mountfield HK – Grenoble cz 3:2 (kon.) | Tappara – HC Slovan 2:0 (kon.) | Rögle BK – Fehérvár 7:1 (kon.)
Mnichov – Rapperswil 5:4 (po pr.) | Lublaň – TPS 2:4 (kon.) | Zürich – Katowice 5:1 (kon.)
Zug – Wolfsburg 4:3 (po pr.) | Eisbären – Frölunda 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Grenoble Brûleurs de Loups
Čtvrtek 08.09.2022, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Problém ale přichází o něco později! Nikita Ščerbak (MHK) zaklekl kotouč mezi kruhy, úmyslně zastavil hru, za což dostává dvě minuty.
     
    51:13
    Kyle Hardy (GRE) si počínal v souboji za vlastní brankou až moc horlivě, podrazil Lva a míří na trestnou lavici.
     
    43:06
    A nakonec to rezultuje v trest pro Hradec! Jakub Lev (MHK) byl brán jako třetí hráč v souboji a dostává menší trest za nedovolený zásah do hlavy.
     
    35:37
    Po dlouhé době mohou hrát přesilovku i hosté. Radek Smoleňák (MHK) si pomohl ve středním pásmu přidržením protihráče, za což dostává menší trest.
     
    31:25
    Grenoble zcela vypadl ze hry a už se na Štěpánka valil další brejk. Ten zastavil Markus Poukkula (GRE) seknutím zezadu do hokejky Okuliara, za což dostává dvě minuty.
     
    19:29
    Přestože bude mít Hradec na konci první třetiny třetí přesilovou hru, i tak se zlobí. Kelly Klíma totiž ve výhodě obešel obránce, který jej podrazil, těsně předtím však došlo k přerušení. Tak či tak, Alexandre Pascal (GRE) slízl dvě minuty za sekání.
     
    14:40
    Jere Rouhiainen (GRE) je druhým vyloučeným hráčem Grenoblu. Při snaze dostat se na puk zahákoval Smoleňáka, čehož si všiml maďarský rozhodčí Soos.
     
    09:44
    Záhy ale přichází pro Hradec přesilová hra. Floran Douay (GRE) jde ven za hru vysokou holí, domácí tak mají dvě minuty 5 na 4.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    McCormack – 2 min., podrážení.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 23. R. Pavlík (Štohanzl, Okuliar), 31. Okuliar, 32. R. Pavlík (Kevin Klíma) – 7. Champagne (Fabre), 46. Deschamps (Aubin, Nehring)


    Mountfield HK: Růžička (Kiviaho) – Blain, Kalina, F. Pavlík, Pilař, McCormack, Jank, Gaspar, Nedomlel – Smoleňák (C), Cingel, Lev – R. Pavlík, Kevin Klíma, Okuliar – Ščerbak, Lalancette, Kelly Klíma – Moravec, Štohanzl, Pajer
    Trenér: Tomáš Martinec

    Grenoble Brûleurs de Loups: Štěpánek (Garnier) – Hardy, Lamarche, Rouhiainen, Raymond, Jalasvaara, Holdener, Pascal – Treille, Champagne, Douay – Fabre, Deschamps, Poukkula – Dair, Nehring, Aubin – Quattrone, Koudri, Munoz
    Trenér: Jyrki Aho

    Rozhodčí: Soos (HUN), Jeřábek – Rampír, Klouček (vš. CZE)

    Diváci: 2 424
    bahis siteleri