Havířov – Kopřivnice 3:4 (kon.) | Hronov – Ústí n/L 1:6 (kon.) | Jablonec n/N – Benátky n/J 1:5 (kon.)
Kobra – Mostečtí Lvi 6:1 (kon.) | Klatovy – Tábor 1:5 (kon.) | Děčín – Letňany 1:4 (kon.)
Vel. Meziříčí – Znojmo 2:3 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 0:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 6:1 (kon.)
Příbram – Chomutov 6:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (0:1 po s.n.) | Cheb – Písek 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HC Baník Příbram
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
Piráti Chomutov
Středa 05.10.2022, 18:30 • Zimní stadion Příbram • 2. liga skupina Západ • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky zvládnuté třetí třetině se z neporazitelnosti dál raduje Příbram. Chomutovu poslední část zápasu nevyšla, a tak zaslouženě prohrává. Baník si vypracoval řadu šancí, které dokázal proměňovat. Nutno říct, že domácí hráči byli také nebezpečnější, a tak zaslouženě zapisují tři body.

    S konstatováním, že Chomutov poprvé klopýtnul a Příbram ještě nepoznala hořkost porážky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:48:05)
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Od zadního mantinelu přihrával Josef Koláček a po těžké nahrávce se natahoval Milan Kostourek. Maličký útočník Chomutova ale nemířil přesně.
     
    58:41
    Příbram vyrazila do akce, jenomže Ondřej Havlín byl v útočném pásmu dříve, než-li černá guma. Pro ofsajde se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    57:44
    Dalším pokusem z voleje se prezentoval Viktor Hübl, jehož zakončení zamířilo do masky domácího brankáře. Hlavní rozhodčí situaci zkontroloval a nechal pokračovat ve hře.
     
    56:57
    Vít Seemann přihrával na vrchol levého kruhu, odkud se do kotouče opřel František Lukeš. Jeho pokus po ledě si pohlídal příbramský gólman.
     
    55:54
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Petr Eret – 2 min., hákování.
     
    54:44
    Josef Koláček našel na levém kruhu najetého Erika Mežnara, kterému se pod nohy položil ještě Ladivlas Gengel. Slovinský útočník tak mířil do ramene brankáře.
     
    53:10
    Sám na chomutovského brankáře se hnal Josef Hasman, kterého obtěžoval ještě obránce. Domácímu útočníkovi utekla černá guma od hokejky a vedle levé tyče.
    52:20 Tomáš URBAN - 6:3
     
    52:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Chomutov teď pořádá den otevřených dveří! Odražený puk se ocitl před TOMÁŠEM URBANEM, který sám mířil na Richarda Běhulu, jehož si zkušeně položil a poté po ledě přesně zamířil – 6:3. Asistence: Ladislav Gengel.
    51:04 Petr KAFKA - 5:3
     
    51:04
    Příbram právě vstřelila branku!
    Chomutovští se hodně zlobí na rozhodčí, kteří neodpískali zakázané uvolnění! Najednou se v přesilové hře před brankou ocitl PETR KAFKA, který chladnokrevně zamířil mezi Běhulovy betony. Bez asistence.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Pavlát – 2 min., podrážení.
     
    49:29
    V jednom střídání hned třikrát střílel Vít Seemann, jehož pokusy zastavili bránící hráči. Po chvíli to zkusil také Michal Žižka, ovšem nemířil přesně.
    47:47 Josef HASMAN - 4:3
     
    47:47
    Příbram právě vstřelila branku!
    Jenže vyrovnaný stav netrval dlouho, protože se parádní individuální akcí prezentoval JOSEF HASMAN! Domácí útočník si na pravé straně obhodil obránce a následně přesně zamířil do vzdálenější šibenice Běhulovy branky. Asistence: Petr Josefus.
    46:36 Jakub CHRPA - 3:3
     
    46:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po zaváhání v rozehrávce Severočeši znovu vyrovnávají! Mezi kruhy zachytil puk František Lukeš, který udělal dva rychlé kroky k brance a posunul jej doleva. JAKUB CHRPA ani chvíli neotálel a zamířil do sítě! Asistence: František Lukeš.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Havlín (Hasman, Josefus), 32. Kafka (Saňa, Josefus), 42. Eret (Zdeněk, Josefus), 48. Hasman (Josefus), 52. Kafka, 53. Urban (Gengel) – 8. F. Hynek (Koláček, Mežnar), 23. Chlouba, 47. Chrpa (Lukeš)


    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Saňa (A), Jelínek, Vinš, Zedek, Havlín, Placek, Zdeněk – Josefus (C), Kafka, Urban, Eret, Pinkas, Procházka, Hasman, Šinágl, Gengel (A), Brzák, Matějka, Dragoun
    Trenér: Pavel Marek

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Havel (A), F. Hynek, Seemann, Váchal, M. Žižka, Pavlát, Petrásek – Lukeš, Hübl (C), Chrpa (A) – Chlouba, Koblížek, Matai – Kostourek, Koláček, Mežnar – Josef Rindoš, Mála
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Kraval – Gragar, Hlinka

    Diváci: 640
    ocianews.com