Modré Krídla – Dubnica 0:2 (kon.) | Vlci Žilina – Topoľčany 1:0 (kon.) | Martin – Trnava 4:3 (2:0 po s.n.)
Žiar nad Hronom – Levice 2:3 (po pr.) | Brezno – Pov. Bystrica 1:5 (kon.) | Humenné – Skalica 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC 19 Humenné
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Středa 05.10.2022, 18:00 • Zimný štadión Humenné • 1. liga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nakoniec sme nemuseli čakať do nájazdovej lotérie. Humenné si viac zaslúžilo dva body, pretože zanechalo výborný dojem ešte v úvodnej tretine. Záhoráci cestujú skrz celou krajinou domov s prvou prehrou v ročníku, no ostávajú na čele pelotónu. Zemplínčania majú nabitý týždeň a už vo štvrtok o 16:00 nastúpia na Strednej športovej škole v Poprade proti SR 18. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:21:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:00
    Humenné dáva gól! Stretnutie v Humennom má dvojgólového strelca, ktorým sa stal LUKÁŠ LAČNÝ. Nahadzoval to na bránu a Bernáta pomýlil odraz puku od Vidoviča a skončila sa tak neporaziteľnosť Skalice v tejto sezóne. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    61:35
    Branislav Bernát vyriešil strelecký pokus Feretu, ktorý predtým dlho krúžil po pásme a streleckú ponuku mu doprial Safaralejev.
     
    60:42
    Landrigan si robil zálusk na svoj druhý gól, ktorý by bol zároveň rozhodujúci! Dával to do protipohybu Krasanovského, ale tesne minul!
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 20:12.
     
    Lukáš Lačný vyrovnal v presilovke a na neho už nikto nenadviazal. Presúvame sa do predĺženia. Otázka je, kto zoberie extra bod navyše.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:38
    Bernátov výjazd z bránky nebol taký istý, ako predošlé. Zemplínčania sa nevzdávajú myšlienky strhnúť ešte vedenie na svoju stranu v záverečných minútach duelu.
     
    56:36
    Krajňák clonil Bernátovi! Nastrelenie Ťavodu tesne nad ľadom však netečoval okolo pravého betónu!
     
    56:01
    Do Bernátovej lapačky tentoraz pálil Samuel Fereta. Prerušená hra.
     
    55:05
    Prevaha Humenného je jednoznačne zreteľná a nesporná. Skaličania v niektorých fázach nestíhajú za domácimi a oporný múr im robí brankár Bernát. V náručí si našiel tvrdý strelecký pokus Jacka.
     
    54:27
    Bernát teraz nevedel, kam skôr skočiť! Skvelé striedanie má za sebou prvá humenská formácia! Vaško si vylámal zuby, Vrábeľ nemal šancu dorážať, a tak trafiť pootvorenú bránku túžil Safaralejev! Bernát sa premiestnil a neinkasoval!
     
    52:48
    Horvátov puk sa pokúšal usmerniť do skalickej brány Lačný.
     
    52:44
    Skalica hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:11
    Patrik Janáč nevyčkával a namieril si to priamo do útočného pásma, kde sa nachádzal puk, no ten bol v opatere domácich hokejistov.
     
    51:25
    Toto bola zaujímavá kombinácia Humenného. Vrábeľ sa neulakomil na zakončenie, priťukol Lenďákovi, ten vpravo Safaralejevovi a jeho projektil ovládol Bernát.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 8. D. Markuš (Ragan), 42. Lačný (M. Krajňák, Stripai), 63. Lačný (Ščurko) – 27. Hujsa (Landrigan), 36. Landrigan (Janáč, Šátek)


    HC 19 Humenné: Krasanovský – Jacko, Lenďák, Fereta, J. Marcinko, Novický, Ťavoda, Stripai – Vaško, Vrábeľ, Ščurko – Ragan, M. Krajňák, Horvát – Borov, D. Markuš, Safaralejev – Miškuf, Plochotnik, Lačný.
    Trenér: Andrej Parfjonov.

    HK Skalica: Bernát – Fatul, Semandel, O. Janík, D. Kadlečík, Vidovič, Hílek, Čerhit, Polák – J. Jurík, R. Nemec, Obdržálek – Hujsa, Landrigan, Šátek – Janáč, Včelka, B. Kotvan – Kuba, Rajčák, Šišolák.
    Trenér: Michal Ružička.

    Rozhodčí: Kocúr, Orolín – Riš, Beniač.

    Diváci: 432.
    ocianews.com