Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:9 (2:3, 1:2, 0:4)
HC Slavia Praha
Sobota 21.01.2023, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (14:14:31)
     
    Během poslední třetiny jsme byly svědky jasně lepšího výkonu ze strany Slavie, která nekompromisně využila všech zaváhání na straně soupeře, díky čemuž se ji podařilo vyhrát dokonce o devět branek. Výrazně se pod tento výsledek podepsal zejména Danny Chludil, který přispěl svému týmu čtyřmi góly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    A tečku za dnešním utkání nyní napsal MAXMILIAN CURRAN. Ten svým pokusem těsně před závěrečným hvizdem definitivně podepisuje jasnou výhru svého celku nad domácími Berany. Asistence: Tomáš Poletín a Ondřej Hubinka.
     
    57:52
    Na vhazování u modré čáry získali kotouč ševci, kteří ho okamžitě nahazují do útočného pásma. Tam na něj ale nikdo ze zlínských nečekal, díky čemuž se o slovo hlásí opět Slavia.
     
    56:53
    Na druhé straně se do akce dva na dva dostal Nikolas Filip. Ani jemu se ale nepodařilo vystřelit, v jeho případě mu ale pouze ujel kotouč z hole.
     
    55:44
    Za hlavu se nyní bude muset chytat Jan Valášek, který měl na své holi jasný gól, a to ještě když tál před zcela prázdnou bránou. Než ale stihl celou situaci vyhodnotit kotouč mu sebral jeden z obránců soupeře.
     
    54:26
    Nejblíže k prosazení se v průběhu této přesilovky měli paradoxně zlínští. Konkrétně jim byl Jakub Heš, který se po svém aktivním napadání dokázal dostat do samostatného úniku. Nakonec se ale nedostal ani ke střele, jelikož mu sebral kotouč jeden z dotírajících obránců.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jáchym Mořkovský – 2 min., držení.
     
    52:48
    Moc se ale nedaří ani druhému celku, což dokazuje i ofsajd, který zavinil Jáchym Mořkovský při pokusu se dostat do útočného pásma. Po následném vhazování se navíc dostal k puku jeden ze soupeřů.
     
    51:49
    Mezi úspěšné střelce se nyní chtěl zapsat i Jan Matouš Kucharčík, který v dnešním utkání zatím posbíral pouze dvě asistence. Ani tentokrát si ale branku nepřipsal, a to zejména kvůli tomu, že mu na poslední chvíli vypíchnul kotouč jeden z obránců soupeře.
     
    50:50
    Ani přes velmi nepříznivé skóre to vypadá že se Berani stále nevzdávají a snaží se vstřelit alespoň ještě jednu branku. Daleko k tomu nyní neměl Jakub Heš, jehož zakončení ale skončilo po bloku jednoho z obránců pouze v ochranné síti.
     
    49:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další účastníkem demolice domácího celku se stává TOMÁŠ POLETÍN, který si připisuje již druhou branku utkání. Díky jeho zakončení je tak čím dál tím více jasné, kdo si z dnešního utkání odveze tři body. Asistence: Maxmilian Curran a Artur Matějovský.
     
    48:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak toto vypadá pro hosty už velice slibně. Již počtvrté v utkání se totiž prosazuje neomylný DANNY CHLUDIL, který tak využívá další přesilovku, která ševcům dělá velké problémy. Asistence: Petr Labuzík a František Poletín.
     
    46:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Oliver Lukaštík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    46:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že by toto byl zlomový bod závěru utkání? Je možné, že ano, jelikož po střele DENISE HLAVIČKY se tým z hlavního města dostává již do tříbrankového vedení, které bude pro domácí ševce velmi těžké dotáhnout.
     
    44:40
    I přes nepříjemně dotírajícího obránce nakonec zvládl Matěj Holba uhájit útočné pásmo. Toto snažení ale nakonec k ničemu nevedlo, jelikož většina jeho hráčů jela zrovna střídat.
     
    43:41
    Při akci dva na dva prověřil gólmana Denis Hlavička. Jeho pokus ale vyrazil Kowalczyk pouze do ochranné sítě. Na následném buly navíc vybojovali puk Berani, čímž útok hostů skončil definitivně.
     
    42:42
    Prudkou střelou se pokusil prosadit Nikolas Filip. Jeho pokus ale nakonec zblokoval svou hokejkou jeden z obránců, který ale nedokázal udržet svou hůl v ruce. Celou situaci tak musel nakonec uklidnit až brankář žlutmodrých.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 15. Dvořák (Paták, Nesrsta), 20. Heš (Klimek, Vaculík), 25. Pečner (Heš) – 2. Chludil (Kucharčík), 19. Chludil (Hlavička, Ciolek), 19. Havlíček (Tittl), 33. Tomáš Poletín (Curran), 36. Chludil (Kucharčík), 47. Hlavička, 49. Chludil (Labuzík, František Poletín), 50. Tomáš Poletín (Curran, Matějovský), 60. Curran (Tomáš Poletín, Hubinka)


    Berani Zlín: Kowalczyk (Zábojník) – Řezníček, Lukaštík (A), Mořkovský, Uřičář, Paták, Kotala – Dvořák, Heš (A), Valášek, Pečner, Holba, Pešák, Vaculík, Plšek, Nesrsta, Klimek (C)
    Trenér: Lubomír Vosátko

    HC Slavia Praha: Poletín F. (Bašta) – Labuzík, Lorenz, Pšenička, Hubinka (A), Ciolek, Marek – Chludil (C), Kucharčík, Poletín T. (A), Matějovský, Havlíček, Tittl, Filip, Hlavička, Curram, Grebeníček
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Schenel – Maloušek, Hübl

    Diváci: 76
    ocianews.com