Slavia – Třebíč 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 4:0 (kon.) | Kolín – Zlín 1:3 (kon.)
Šumperk – Vsetín 2:5 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 3:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 1:2 (kon.)
Pardubice B – Sokolov 2:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Vítkovice Ridera
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 21.01.2023, 13:00 • MFH Ostrava • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
    VOJTĚCH FOJTÍK se pomalinku rozjížděl, nakonec si vyjel na levou stranu, odkud ostrým zakončením prostřelil gólmana Sparty.
     
    59:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Obrovská radost na domácí straně, po nádherné souhře, kdy Vojtěch Fojtík přihrál na volného MATĚJE ŽÍDKA, který zamířil do volného místa za zády Koglera, je vyrovnáno. Asistence: Vojtěch Fojtík a Markus Saxa.
     
    47:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nicméně teď už Sparta v pásmu zůstala, předvedla několik přihrávek a zužitkovala přesilovou hru. Po dobré souhře Tadeáše Macka a Adama Martona zakončoval do brány PETR POLÁČEK. Asistence: Richard Žemlička a Adam Marton.
     
    31:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté svůj tlak z posledních minut využívají, je vyrovnáno. Sparta těsně udržela útočné pásmo, od modré čáry pak vyslal hodně ostrou střelu Daniel Novotný, TADEÁŠ TRACHTA viděl, že by letěla o kousek vedle, tak ji usměrnil do brány. Asistence: Daniel Novotný a Adam Marton.
     
    28:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovou hru a je sníženo. Po přihrávce Richarda Žemličky si na pravou stranu najel PETR POLÁČEK, který následně nádherně zavěsil pod víko. Asistence: Richard Žemlička a Adam Marton.
     
    17:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice vedou o dvě branky. Vojtěch Fojtík našel před bránou připraveného ŠIMONA FASNERA, už to sice vypadalo, že kotouč do brány neproletí, ale nakonec rána pod víko skončila v bráně. Asistence: Vojtěch Fojtík.
     
    14:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No tak to byla pořádná chyba hostujícího gólmana, který vyjel za branku, aby rozehrál, jenže u kotouče byl dříve Vojtěch Fojtík, ten pohotově vrátil puk před bránu, kde z levé strany dorážel do odkryté klece MATĚJ ŽÍDEK. Asistence: Vojtěch Fojtík.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 15. Žídek (V. Fojtík), 18. Fasner (V. Fojtík), 60. Žídek (V. Fojtík, Saxa), rozh. náj. V. Fojtík – 29. Poláček (Žemlička, Marton), 32. Trachta (Novotný, Marton), 48. Poláček (Žemlička, Marton)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Fasner (VIT)
    0:0   Marek (SPA)
    2. série:
    1:0   V. Fojtík (VIT)
    1:0   Bolocan (SPA)
    3. série:
    1:0   Saxa (VIT)
    1:0   Novotný (SPA)
    4. série:
    2:0   Žídek (VIT)
    2:0   Hrubý (SPA)


    HC Vítkovice Ridera: Vávra (Špírek) – Vincent Glos (A), Kisza, Zvejška, Matyáš Man (C), M. Fojtík, Vítek, Čuba – Saxa, Hofman, Douda, Fasner, Maxmilián Man, V. Fojtík, Sedlák, Matějka, Lerch, Žídek
    Trenér: Darek Stránský

    HC Sparta Praha: Kogler (Vedral) – Hašek, Byakov, Cichoň, Mack, Marton (A), Malínek – Netušil, Poláček (C), Hrubý, Hlinka, Marek, Trachta, Novotný, Bolocan, Žemlička (A)
    Trenér: František Ptáček

    Rozhodčí: Janda – Gančarčík, Návrat

    Diváci: 87
    bahis siteleri