Benátky n/J – Písek 4:5 (po pr.) | Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 10:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 1:10 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:7 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 18.02.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání PRO CHOMUTOVSKOU NEMOCNICI vyšlo se vší parádou! Nejen, že se Chomutovští radují z vítězství, ale spíše díky parádnímu hokeji obou týmů! Myslím, že podobný hokej by se neztratil ani v Chance lize, kam by ale jeden z týmů musel postoupit před play-off!

    S konstatováním, že mužem zápasu byl Jakub Zajíček, jenž vsítil dvě branky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:56:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Jakub Zajíček od vlastní modré čáry sice trefil prázdnou branku, ale Jakub Veselý se ještě nacházel v útočném pásmu, a tak gól nemůže platit.
    58:46 Roman CHLOUBA - 4:2
     
    58:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nahození hostujícího týmy vyrazil Richard Běhula ke spoluhráči, jenž obešel soupeře a přihrál k mantinelu. ROMAN CHLOUBA se nerozpakoval a trefil opuštěnou branku. Asistence: Radek Havel a Richard Běhula.
     
    58:35
    Jaroslav Brázdil vyrazil na střídačku a Letci vsází všechno na jednu kartu!
     
    57:45
    Nahození Letců přišlo ještě před červenou čárou, a tak se přerušuje pro zakázané uvolnění.
     
    56:10
    Tomáš Koblížek vymyslel nádhernou přihrávku na Jakuba Chrpu, který už byl před prázdnou brankou. Ovšem soupeř jej dobře atakoval, a tak puk skončil vedle hostující svatyně.
     
    55:47
    U hrazení prohrál Radek Havel souboj, po němž hostující celek vyhodil přes celé kluziště.
     
    Dnešní utkání sleduje 2731 diváků.
     
    54:31
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Vojtěch Kropáček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:45
    Branku rychle objel Jakub Wojnar, který chtěl puk zasunout k tyči. Jenomže brankářův beton byl na místě a poté obránci poslali puk do bezpečí.
     
    53:01
    Po rychlém přechodu vystřelil z pravé strany Viktor Hübl, jenž mířil jen do připraveného hostujícího maskovaného muže.
     
    52:35
    Dvěma pokusy se prezentoval Adam Kellerstein, jehož zakončení z osy bylo nepřesné. Následně to zkoušel také z vrcholu levé kruhu, ale jeho zakončení srazil do ochranné sítě Jakub Váchal.
     
    51:50
    Přihrávka z rohu hrací plochy mířila před branku, kde se nacházel Jakub Wojnar. Ovšem ten se nacházel v souboji, a tak nezakončil přesně.
     
    50:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    50:27
    Z pravé strany se napřáhl Lukáš Vacín, který orazítkoval bližší tyčku Běhulovy brány!
     
    50:00
    Nahození Romana Chlouby hostující brankář rychle vyklepal z lapačky a rozehrál. Letňany tak míří znovu do útočného pásma.
     
    48:57
    Jakub Zajíček hledal před brankou bojujícího Jakuba Veselého, kterému se nepodařilo trefit černou gumu. Následně Letňany posunuly puk do středního pásma a Chomutov se vystavil do ofsajdu.
     
    47:17
    Od modré čáry vystřelil Tomáš Kynčl, jenž nastřelil soupeře. Odraženého puku se chopil Zoran Fiala, jehož pokus skončil kousek vedle první tyče.
     
    46:01
    Chomutovští se vydali za další akcí, kterou zastavuje ofsajd. Po reklamní přestávce se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    44:56
    Od pravého mantinelu zakončoval Dominik Arnošt, jehož pokus vyrazil domácí brankář ramenem. Chomutov se nemůže dostat z vlastní třetiny.
    44:19 František LUKEŠ - 3:2
     
    44:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Viktor Hübl vyhrál vhazování na FRANTIŠKA LUKEŠE, který po dvou vteřinách využil početní výhodu, když zamířil přesně na zadní tyčku – 3:2. Asistence: Viktor Hübl.
     
    44:17
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Adam Kellerstein – 2 min., hákování.
     
    43:44
    Pokus hostujícího obránce tečoval František Mála a Richard Běhula byl už pouze v roli diváka. Kotouč ale zamířil jen nad branku Chomutova.
     
    43:28
    Před branku přihrával Tomš Koblížek, jenž viděl najíždějícího spoluhráče. Jaroslav Brázdil byl znovu na správném místě a drží Letňany.
     
    42:32
    Jakub Chrpa nepřesně vystřeli, avšak puk se odrazil zpátky k pravé tyči. Stejný hráč zakončoval bekhendem kousek vedle hostující svatyně.
     
    41:50
    U modré čáry měl hodně prostoru Jakub Váchal, jehož pokus zamířil nad horní tyčku.
     
    40:49
    Začátek poslední dvacetiminutovky byl v podání hostující přesilové hry, která se nepodařila. Chvíli po vypršení trestu se před hostujícím brankářem zjevil Milan Kostourek, který vedení na stranu Chomutova nestrhl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Šlágr kola nabízí velmi zajímavou podívanou, která všechny fanoušky musí bavit. Hraje se vysoce nadprůměrné utkání druhé ligy. Chomutovu se povedlo ve druhé části srovnat stav zápasu. Ovšem řekněme si rovnou, že gólů mohlo být mnohem více. Jenomže Richard Běhula i Jaroslav Brázdil se předhánějí, kdo vytáhne lepší zákrok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Nepřesnou střelu od modré čáry vyslal Tadeáš Pejchal, jehož pokus se odrazil od zadního mantinelu před branku. S dorážkou přispěchal Vojtěch Kropáček, avšak chomutovský brankář vytáhl parádní zákrok betonem!
     
    38:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Roman Chlouba – 2 min., hákování.
     
    38:35
    Po rotaci u mantinelu se u modré čáry nacházel Roman Chlouba, jehož pokus soupeř zastavil mezi kruhy.
     
    37:21
    Schovanou střelu od modré čáry zastavil chomutovský maskovaný muž betonem. Následně puk ještě před dotírajícím soupeřem odpálil do bezpečí.
     
    35:48
    Sledujeme moc pěkný hokej! U levé tyče se tentokrát nacházel Kryštof Hrala. Jenomže již ležící Richard Běhula ještě stihl lapačkou zasáhnout!
     
    34:58
    Chomutovské publikum propukla radostí, jelikož domácí vsítili branku. Ovšem po souboji branka vypadla ze svého postavení a rozhodčí rozpažil.
     
    34:10
    František Mála přihrával před branku, kam si najížděl Jakub Zajíček, který nadvakrát nepřekonal Jaroslava Brázdila. Především při dorážce měl hostující brankář beton na správném místě.
     
    33:51
    Zleva se prezentoval střelou přes obránce Roman Chlouba, který mířil mezi ruku a tělo. Ovšem mezeru rychle uzavřel hostující maskovaný muž.
     
    33:27
    Roman Chlouba dlouhou dobu otálel s přihrávkou a vybral si až na modré čáře Víta Seemanna. Ovšem Piráti přišli o pásmo a následně byli nachytaní v ofsajdu.
     
    31:59
    Jakub Chrpa hledal mezi kruhy Jakuba Zajíčka, který se marně po kotouči natahoval. Ovšem mladý chomutovský hráč měl před sebou odkrytou svatyni!
     
    31:49
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Lukáš Kastner – 2 min., podrážení.
     
    31:05
    Na pravém kruhu se nacházel Jakub Zajíček, kterému to dnes znovu lepí, a tak z otočky vystřelil na první tyčku. Jenomže Jaroslav Brázdil stál na správném místě.
     
    30:31
    Zaváhání Michala Žižky se snažil využít Tadeáš Pejchal, který z úhlu vyprášil Běhulovy betony. Následně se Letňany ocitly v ofsajdu.
     
    29:58
    Odražený puk si na pravém kruhu našel Roman Chlouba, který se rychle otočil, ale jeho snažení bylo sražené do ochranné sítě.
     
    29:05
    Kryštof Hrala nahodil puk vedle branky, ale domácí se nacházeli pod tlakem. A tak černou gumu schoval Richard Běhula do lapačky a dovolil svému týmu vystřídat.
     
    28:32
    Domácí posunuli puk do středního pásma, ale hostující obránce jej nahazoval na branku, a tak se pískal ofsajd.
     
    28:18
    Na levé kruhu se nacházel Lukáš Kučera, jehož pokus skončil v moci Richarda Běhuly.
     
    27:47
    Pokus od modré čáry zastavil před brankou Jakub Váchal. Černá guma se chvíli válela mezi kruhy, ale Chomutovští u ní byli první.
     
    27:21
    Další zakončení Chomutova přišlo z pravé strany, na což si Jaroslav Brázdil počíhal. Hra se tak znovu přerušuje a následuje také reklamní přestávka, které je věnovaná esportovému týmu.
     
    27:10
    Domácí celek jel do přečíslení a po zadovce už chtěl pálil Viktor Hübl, jemuž soupeř přizvedl hůl. Následně Letci vyhodili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    24:55
    Z pravé strany vystřelil Jakub Chrpa, jehož pokus Jaroslav Brázdil vyrazil mezi kruhy. Před odkrytou bránou se nacházel František Lukeš, avšak poskakující kotouč netrefil.
     
    24:23
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., nesportovní chování.
    24:23 Jakub ZAJÍČEK - 2:2
     
    24:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! František Mála přihrával od pravého mantinelu na osu, odkud JAKUB ZAJÍČEK vystřelil přesně nad brankářovu vyrážečku, čímž dává druhou branku v duelu – 2:2. Asistence: František Mála a Jakub Veselý.
     
    23:51
    Před branku se natlačil Jakub Zajíček, který jednou rukou zakončoval. Jaroslav Brázdil vyrazil puk před sebe, ale odraženou černou gumu nedojel už Jakub Veselý!
     
    22:48
    Z levé strany přihrával na zadní tyčku František Lukeš, který viděl spoluhráče. Ovšem zakončení nepřišlo a chomutovští trenéři se na rozhodčí zlobí, protože se podle nich jednalo o faul.
     
    21:50
    Až před branku se proháčkoval Jakub Veselý, který už chtěl zakončovat, ale soupeř mu v rozhodujícím momentu přizvedl hokejku.
     
    21:06
    Velkou rychlost nabral Dominik Arnošt, který projel mezi obránci a byl sám před brankářem. Ovšem mířil na Běhulovu lapačku, která byla na správném místě.
     
    20:50
    Domácí mužstvo vyslalo nepřesnou nahrávku, která skončila na zakázaném uvolnění.
     
    20:32
    Nejprve se do pásma nastěhoval Chomutov, který ale nezakončil. Následně soupeř nahazoval puk na branku ze středního pásma a Richard Běhula hru přerušil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní perioda nabídla rychlý hokej a chvíli bylo v ROCKNET ARÉNĚ veselo, protože skóre otevřel Jakub Zajíček. Ovšem následně Letňany otočily stav na svou stranu, když se prosadili Kryštof Hrala a Lukáš Kučera. Stav znovu mohl vyrovnat Roman Chlouba, který v závěru jel trestné střílení, avšak jej neproměnil. Uvidíme, co se stane v prostřední dvacetiminutovce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Ihned po vhazování vystřelil od modré čáry Radek Havel, na jehož pokusu si smlsnul hostující brankář, jenž předvedl, že má rychlou lapačku.
     
    19:37
    K trestnému střílení se rozjel Roman Chlouba, který se snažil zamířit mezi brankářovy betony. Avšak Jaroslav Brázdil mezeru rychle zavřel a stal se hrdinou okamžiku.
     
    19:37
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Tomáš Kynčl – TS, podrážení.
     
    19:37
    Za odraženým pukem se vydal Jakub Veselý, který byl v rozhodujícím momentu faulovaný a rozhodčí nařídil trestné střílení!
     
    18:30
    Na druhou stranu se vydal Štěpán Turek, jemuž se nabízel spoluhráče. Avšak přišlo zakončení z levého kruhu, které si betonem Richard Běhula pohlídal.
     
    18:12
    Rozehrávku hostujícího brankáře zachytil u mantinelu Roman Chlouba, který mířil do prázdné branky. Ovšem jeden z bránících hráčů mu do pokusu vložil hůl.
     
    16:58
    Ihned po vhazování se kotouče chopil František Lukeš, jehož pohyb nenavázal nikdo v rudém. Zkušený hráč byl tak sám před brankářem a mířil na zadní tyčku. Avšak Jaroslav Brázdil udržel Letňany ve vedení.
     
    16:54
    Do útočného pásma vletěl Jakub Zajíček, který si sice nabruslil na osu hrací plochy. Ovšem jeho střela mířila jen doprostřed branky.
     
    16:41
    Po rychlé kombinaci se na levém kruhu nacházel Lukáš Kastner, do jehož střely vložil hůl jeden z obránců Chomutova.
    15:36 Lukáš KUČERA - 1:2
     
    15:36
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z rohu až na vrchol pravého kruhu si najel LUKÁŠ KUČERA, který vymetl pavučinu v pravém horním rohu branky. Kotouč rychle vyletěl z brány, avšak rozhodčí celou situaci dobře viděl. Asistence: Štěpán Turek.
     
    15:05
    Lukáš Kučera nepřesně přihrával na modrou čáru, a tak Letňany opustili útočné pásmo. Následně se hosté zahráli na zakázané uvolnění.
     
    14:33
    Při vlastním oslabení se před branku dral Michal Žižka, který podstoupil souboj s brankářem. Ovšem byl do něj přistrčil, přesto hlavní rozhodčí píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    13:57
    Piráti zachytili přihrávku po mantinelu a z rohu kluziště vyhodili přes celou hrací plochu.
     
    13:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    František Lukeš – 2 min., sekání.
     
    13:40
    Od pravého mantinelu se až mezi kruhy dostal Adam Kellerstein, jehož pokus za moc nestál, protože faulu se dopustil František Lukeš.
     
    12:11
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Vít Seemann, který mířil do horního rohu branky. Jaroslav Brázdil vytáhl parádní zákrok ramenem a hosté se znovu osvobozují.
     
    11:10
    Ve střelecké pozici už se nacházel Jakub Chrpa, který ale hledal mezi kruhy Radka Havla, jemuž kotouč přeskočil přes hokejku. Po chvíli se hostujícímu celku povedlo vyhodit.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Adam Čížek – 2 min., držení.
     
    10:30
    Na levém kruhu si našel střeleckou pozici Roman Chlouba, jehož pokus byl zablokovaný. Chomutovský útočník byl poté za brankou faulovaný.
     
    10:08
    Hra se velmi rychle přelévá ze strany na stranu a další akci táhli Letci, kteří si ale nepohlídali přechod přes modrou čáru.
     
    09:39
    Hostující celek vyslal zakončení od modré čáry, který domácí brankář vyrazil betonem. Následně Chomutov otočil kormidlem hry a míří do útoku.
     
    08:26
    Už to vypadalo, že Milan Kostourek bude postupovat sám na brankáře. Jenomže čárový rozhodčí hru pro ofsajd přerušil.
     
    07:49
    Hostující výpad ústil v přečíslení, ale chomutovský obránce se dobře položil na led, a tak Jiří Uhlík musel vystřelit na branku. S jeho počínám byl Richard Běhula srozuměn.
     
    07:07
    Ve vlastním pásmu zaváhal Jakub Váchal, avšak útočník Letňan si dal puk daleko od hole. Celou situaci dořešil Richard Běhula, který puk odpálil do bezpečí.
     
    06:38
    V útočném pásmu bojoval o kotouč Milan Kostourek a Lukáš Kastner. Po jejich střetu hokejkami vypadla černá guma do hlediště.
     
    06:11
    Chomutovské publikum se radovalo z druhé trefy, avšak Jakub Chrpa se nacházel v brankoviště. Viktor Hübl hledal přihrávkou Františka Lukeše, ale jeho přihrávka byla sražená a puk zamířil do branky. Rozhodčí ale chvíli před tím hru přerušil.
    05:51 Kryštof HRALA - 1:1
     
    05:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu se srazili dva domácí hráči a zleva postupoval sám na branku Lukáš Kučera. Jeho ránu z kruhu pro vhazování vyrazil Richard Běhula před sebe a KRYŠTOF HRALA následně zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Lukáš Kučera a Jiří Uhlík.
     
    05:17
    Chomutov je mnohem aktivnější! Další zakončení proti brance vyslal Roman Chlouba, ale jeho pokus z vrcholu kruhu si pohlídal Jaroslav Brázdil.
     
    04:50
    Po levé straně vjel do pásma David Petrásek, jehož pokus byl zablokovaný a černá guma letěla jen k zadnímu mantinelu.
     
    03:47
    U pravého mantinelu se nacházel František Lukeš, který svou střelu směřoval k zadní tyči. Avšak Brázdil měl výhled volný, a tak černou gumu vyrazil.
     
    03:37
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Lukáš Kučera – 2 min., držení.
     
    03:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Chrpa – 2 min., hákování.
    02:09 Jakub ZAJÍČEK - 1:0
     
    02:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Autor branky pochoval miminko, jako poděkování chomutovské nemocnici! Přihrávka z rohu mířila mezi kruhy, kde se nacházel osamocený JAKUB ZAJÍČEK, který ranou pod horní tyč překonal brankáře. Asistence: František Lukeš.
     
    01:30
    Domácímu celku nevyšla rotace v rohu kluziště, a tak soupeř vyhazuje přes celé kluziště. Letňany stihly také vystřídat.
     
    00:23
    Špatná zpráva pro chomutovské fanoušky, protože Jakub Matai po předchozím zákroku odkulhal za pomocí lékařů do kabiny!
     
    00:23
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Jakub Wojnar – 2 min., faul kolenem.
     
    00:10
    Oba kapitáni se postavili na úvodní vhazování, ale hostující byl úspěšnější. Letňany vyslaly zakončení od pravého mantinelu, ale na pokus z úhlu bylo pokryto Richardem Běhulou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Petrásek, Havel (A), Váchal, M. Žižka – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mála, Veselý – T. Svoboda, Mežnar, Ekrt
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Letci Letňany: Brázdil (Zeithaml) – Kynčl, Čížek, Chalupa, Gurjevskij, Havelka, Fiala – Kastner (C), Uhlík, Hrala, Vacín, Kellerstein, Wojnar, Arnošt (A), Pejchal, Kučera, Turek, Kropáček
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Battěk – Tichý, Pěkný.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, tentokrát už z chomutovské ROCKNET ARÉNY. Oba celky už oznámily sestavy, a tak si je za několik minut představíme.
     
    Nadstavbová část se pomalu chýlí ke konci a především Chomutov potřebuje každý bod jako sůl. Piráti bojují s Ústím nad Labem a Táborem o druhou příčku. Avšak aktuálně se nacházejí na třetí pozici, když zaznamenali 88 bodů, což je o dva méně, nežli má krajský rival. Ovšem svěřence Kamila Koláčka nečeká nic jednoduchého, vždyť do ROCKNET ARÉNY míří vedoucí celek tabulky. Letňany v aktuálním průběhu posbírali 98 bodů a na čele mají náskok osmi bodů před Ústím nad Labem. Zajímavostí také je, že Pražené i Chomutovští mají stejné procenta využití přesilových her, aktuálně 28,63%.

    STATISTICKÉ OKÉNKO

    Piráti Chomutov

    Nejproduktivnější hráč: Viktor Hübl – 60 bodů
    Nejlepší střelec: Jakub Chrpa – 31 gólů
    Nejlepší nahrávač: František Lukeš – 43 asistencí
    Brankářská jednička: Adam Horák – 2,57 průměr gólů
    Nejtrestanější hráč: Radek Havel – 61 minut

    HC Letci Letňany

    Nejproduktivnější hráč: Jiří Hozák – 58 bodů
    Nejlepší střelec: Lukáš Kastner – 29 gólů
    Nejlepší nahrávač: Jiří Hozák – 40 asistencí
    Brankářská jednička: Jaroslav Brázdil – 2,22 průměr gólů
    Nejtrestanější hráč: Tomáš Labuzík – 53 minut
    Dresy Chomutova pro pátý ročník akce - tentokrát se bude pomáhat nemocnici, i proto Piráti na nic ponesou kojenecké motivy
     
    Vítám všechny fanoušky Chomutova a také Letňan u dalšího kola druhé ligy. V dnešním souboji jde o šlágr kola, ale také o pátá ročník projektu PIRÁTI CHOMUTOV PRO NEMOCNICI! Hráči severočeského celku obléknout speciální dresy, které se následně v aukci budou dražit. Výnos celé akce pak pomůže těm, kteří na svět přicházejí – tedy místní porodnici. V ROCKNET ARÉNĚ bude dobrovolný záchranářský program, kdy se diváci budou moci podívat do přistavených sanitek, zkusí si také resuscitaci a podobné akce. Dále se ale podívají také na nejlepší druholigový hokej, který je aktuálně k mání. Navíc chomutovští hráči budou chtít poprvé nad vedoucím celkem tabulky zvítězit. Úvodní vhazování je plánovaná na 17 hodin 30 minut.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Zajíček (Lukeš), 25. Zajíček (Mála, Veselý), 45. Lukeš (Hübl), 59. Chlouba (Havel, Běhula) – 6. Hrala (Kučera, Uhlík), 16. Kučera (Turek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Petrásek, Havel (A), Váchal, M. Žižka – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mála, Veselý – T. Svoboda, Mežnar, Ekrt
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Letci Letňany: Brázdil (Zeithaml) – Kynčl, Čížek, Chalupa, Gurjevskij, Havelka, Fiala – Kastner (C), Uhlík, Hrala, Vacín, Kellerstein, Wojnar, Arnošt (A), Pejchal, Kučera, Turek, Kropáček
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Battěk – Tichý, Pěkný

    Diváci: 2731
    bahis siteleri