Benátky n/J – Písek 4:5 (po pr.) | Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (po pr.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 10:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Tábor 1:10 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 1:7 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:5 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 18.02.2023, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • 2. liga skupina Západ • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Roman CHLOUBA - 4:2
     
    58:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nahození hostujícího týmy vyrazil Richard Běhula ke spoluhráči, jenž obešel soupeře a přihrál k mantinelu. ROMAN CHLOUBA se nerozpakoval a trefil opuštěnou branku. Asistence: Radek Havel a Richard Běhula.
    44:19 František LUKEŠ - 3:2
     
    44:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Viktor Hübl vyhrál vhazování na FRANTIŠKA LUKEŠE, který po dvou vteřinách využil početní výhodu, když zamířil přesně na zadní tyčku – 3:2. Asistence: Viktor Hübl.
    24:23 Jakub ZAJÍČEK - 2:2
     
    24:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! František Mála přihrával od pravého mantinelu na osu, odkud JAKUB ZAJÍČEK vystřelil přesně nad brankářovu vyrážečku, čímž dává druhou branku v duelu – 2:2. Asistence: František Mála a Jakub Veselý.
    15:36 Lukáš KUČERA - 1:2
     
    15:36
    Letňany právě vstřelily branku!
    Z rohu až na vrchol pravého kruhu si najel LUKÁŠ KUČERA, který vymetl pavučinu v pravém horním rohu branky. Kotouč rychle vyletěl z brány, avšak rozhodčí celou situaci dobře viděl. Asistence: Štěpán Turek.
    05:51 Kryštof HRALA - 1:1
     
    05:51
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu se srazili dva domácí hráči a zleva postupoval sám na branku Lukáš Kučera. Jeho ránu z kruhu pro vhazování vyrazil Richard Běhula před sebe a KRYŠTOF HRALA následně zamířil přesně mezi brankářovy betony. Asistence: Lukáš Kučera a Jiří Uhlík.
    02:09 Jakub ZAJÍČEK - 1:0
     
    02:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Autor branky pochoval miminko, jako poděkování chomutovské nemocnici! Přihrávka z rohu mířila mezi kruhy, kde se nacházel osamocený JAKUB ZAJÍČEK, který ranou pod horní tyč překonal brankáře. Asistence: František Lukeš.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Zajíček (Lukeš), 25. Zajíček (Mála, Veselý), 45. Lukeš (Hübl), 59. Chlouba (Havel, Běhula) – 6. Hrala (Kučera, Uhlík), 16. Kučera (Turek)


    Piráti Chomutov: Běhula (Hanuljak) – Seemann, Matai, Petrásek, Havel (A), Váchal, M. Žižka – Chrpa (A), Hübl (C), Lukeš – Kostourek, Koblížek, Chlouba – Zajíček, Mála, Veselý – T. Svoboda, Mežnar, Ekrt
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Letci Letňany: Brázdil (Zeithaml) – Kynčl, Čížek, Chalupa, Gurjevskij, Havelka, Fiala – Kastner (C), Uhlík, Hrala, Vacín, Kellerstein, Wojnar, Arnošt (A), Pejchal, Kučera, Turek, Kropáček
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Battěk – Tichý, Pěkný

    Diváci: 2731
    bahis siteleri