Vsetín – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 22.10.2023, 14:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Teď už je to z dnešního utkání Ligy juniorů opravdu vše. Zápas nabídl pohledný hokej a díky vyrovnanému skóre byl duel napínavý až do posledních minut. Hosté se ujali vedení v 6. minutě hry, když využili přesilovou hru. Vsetín ještě do konce prvního dějství vyrovnal a následně skóre také otočil. O stejný počin se ale postarali také Piráti, kterým velmi vyšela prostřední část druhé třetiny. Ani rychlá ztráta vedení ovšem Vsetínské nepoložila. Vsacané vyrovnali ve vlastím oslabení a bylo jasné, že bude muset rozhodnout třetí třetina, případně prodloužení nebo nájezdy. Pravdou byla nakonec první možnost, když domácí z brejku rozhodli.

    Pro tuto chvíli je to ode mě vše, těšit se na vás budu u online přenosu z dalšího utkání vsetínské mládeže, které začíná v 17:15. (16:52:30)
     
    60:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Juráň – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Hynek – 2 min., hrubost,
    Klobouček – OK, napadání rozhodčích.
     
    Dohrávka 6. kola Ligy juniorů je za námi. O vítězi rozhodla až třetí třetina, která přinesla asi nejméně zajímavých šancí, i tak ale Ondřej Hrdý dokázal využít přesné přihrávky za obranu a vstřelit z ojedinělé akce vítěznou branku svého celku. Samotný závěr pak doprovázela řada vyloučení, což hru taktéž poznamenalo. Několik trestů bylo rozdáno také teď po konci utkání, když se po závěrečné siréně strhla potyčka v rohu kluziště. Výčet uložených trestných minut si ještě shrneme.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Pospíšil zavezl kotouč do středního pásma nahazuje jej za vsetínskou branku. Štěrba míří na střídačku, do pole jde šestý hráč Pirátů.
     
    59:10
    Oddechový čas pro tým Piráti Chomutov.
     
    57:32
    Vsetínští jsou v plném počtu a hrají v pěti proti třem.
     
    57:18
    Mošnička bez problému prošel do útočného pásma, nekolikrát si vyměnil kotouč se svými spoluhráči a následně od modré čáry vystřelil. Štěrba ukrývá kotouč ve své lapačce.
     
    56:41
    Vsetínská ofenzivní hra je zatím jen plná nahazování, ale to domácím stačí.
     
    55:53
    Hra teď měla kvůli udělování trestů delší pauzu, hráči už jsou ovšem zpět na ledě a závěrečné minuty třetí třetiny byly zahájeny. Valaši hrají přesilovku čtyři proti třem.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    HL – zdržování hry / porušení postupu vhazování, odpyká Hlaváček.
     
    55:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kotala – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Starý – 5 min. + OK, naražení zezadu.
     
    55:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    HL – zdržování hry / porušení postupu vhazování, odpyká Stodůlka M..
     
    55:31
    Přesilovka Valachů už sice dávno skončila, zdá se ale, že až nyní jsou domácí v ofenzivní pohodě. Usadili se v pásmu a mají hru pod kontrolou. Jako poslední vystřelil od modré čáry Kotala, jehož pokus ukrývá hostující brankář v lapačce. Zároveň ovšem přichází také vyloučení na straně Vsetína.
     
    53:24
    Hosté v plném počtu.
     
    53:04
    Hamřík to zkusil bekhendem od modré čáry, ale jeho střele chyběla razance. Pomalu letící kotouč zachytili hosté a vyhazují.
     
    52:37
    Chomutov si dobře hlídá předbrankový prostor a mezikruží. Pro Vsetínské je teď velmi obtížné zakončit.
     
    52:13
    Valaši jsou v útočném pásmu a kombinují, střelu na branku jsme ještě neviděli.
     
    51:40
    Domácí v plném počtu, teď si Vsetínští zahrají přesilovku.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Vostiňák – 2 min., podrážení.
     
    50:41
    Pytel zastavil také Hynkovu střelu od modré čáry. Jeho spoluhráči před ním vyhazují, Vsetín se po delší době v tomto oslabení osvobozuje.
     
    50:29
    Chomutov se aktivně tlačí do brankoviště, což ukázal také Starý, když ze své pozice u levé tyče dvakrát zkoušel zakončit bekhendem. S oběma pokusy si domácí brankář poradil.
     
    50:13
    Piráti zbytečně nestřílí a volí spíš kombinaci, nyní ale Friš Lorber vyzkoušel svou mušku, když zakončil z levého křídla. Pytel na jeho střelu dobře viděl a ukrývá ji ve své výstroji. Hra je přerušena.
     
    49:47
    Chomutov se hned po vyhraném vhazování v útočném pásmu semkl kolem brankoviště. Piráti se snaží dostat do co nejlepších střeleckých pozic, což jde vidět také na stylu jejich přesilovky.
     
    49:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kotala – 2 min., podrážení.
     
    48:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A také víceméne z ničeho přichází čtvrtá branka Vsetína. ONDŘEJ HRDÝ dostal od Ondřeje Cakla přihrávku za obranu do středního pásma, kde už proti němu stál jen jeden hráč Chomutova. Hrdý vystřelil z levého kruhu a s odrazem od brankovou konstrukci dostal kotouč do levého horního rohu Štěrbovy branky. Asistence: Ondřej Cakl.
     
    47:55
    Ve třetí třetině jsme zatím neviděli žádnou vyloženě gólovou šanci, jako tomu bylo v předešlých svou dějstvích. Obecně zatím sledujeme velmi vyrovnanou třetinu.
     
    46:48
    Lukáš Stodůlka si všiml volného kotouče, který pomalu klouzal do vsetínského útočného pásma. Zrychlil a byl u něj nakonec dříve než bránící Žižka. Domácí útočník se ovšem do zakončení nedostal a oba hráči končí v souboji v rohu kluziště.
     
    45:50
    Hlaváček schoval svou střelu ihned po vhazování za dva hráče Vsetína. Pytel na jeho pokus příliš neviděl, nakonec ale ani nemusel zasahovat, protože puk pouze proletěl kolem levé tyče.
     
    44:52
    Do další šance Chomutova se dostal Pospíšil, který z levého kruhu střílel bez přípravy. Pytel si proti jeho zakončení povyjel a ukrývá kotouč v lapačce.
     
    44:16
    Chomutovští teď předvedli souhru podobnou těm vsetínským gólovým ze druhé třetiny. Ve středním pásmu dostal dlouhou přihrávku do jízdy Žižka, obešel bránícího hráče a sám zakončoval na bližší tyč. Branku domácích ale přestřelil.
     
    43:06
    Valaši už se chystali k zakončení z pravého kruhu, když je soupeř obral o puk. Na modré čáře se ještě pokoušel celou situaci zachránit Kotala, ale nepovedlo se. Radost ovšem nemaji ani Piráti, při jejichž ofenzivě je odpískán ofsajd.
     
    42:25
    Hosté se usadili v útočném pásmu. Od modré čáry vypálil Filip, jeho pokus v mezikruží ztečoval Koláček do bezpečí.
     
    41:44
    Hosté ze střední třetiny nahodili za Pytlovu branku a vydali se střídat. Domácí brankář pomáhá s rozehrávkou, Valaši nyní mají na ledě hodně prostoru.
     
    41:21
    Vsetínští mají nyní kotouč pod kontrolou, ale mají problém s přechodem středního pásma.
     
    40:33
    Domácí v úvodu třetiny neudrželi pásmo. Nakonec s kotoučem na holi nepochodil ani Heinrich, a tak se do ofenzivy vydali hosté. Rindošova střela od modré byla ovšem zblokována.
     
    40:07
    Hosté v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také po druhé třetině svítí na Lapači remíza. Tentokrát ovšem vstoupili do hry lépe Valaši, které mírně přibrzdilo až vyloučení. To naopak možná až příliš uklidnilo Piráty, kteří tak dostali varování v podobě gólu Adama Koláčka. Stejně jako po první vstřelené brance, i nyní přišel sled dalších šancí Valachů, ale všechny zůstaly neproměněné. To se ovšem nedá říct o hostující ofenzivě, která dvěma rychlými brankami Dominika Mišovice a Martina Starého opět změnila ráz zápasu. Chomutov byl podruhé v utkání ve vedení, jenže ani tentokrát jeho náskok nevydržel. Ve vlastním oslabení se totiž prosadil Adam Koláček, který vyrovnal na aktuálních 3:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Lukáš Stodůlka ještě tečoval Hamříkovu střelu od modré. Střela končí na zadním mantinelu, odkud Piráti vyhazují. Ve druhé třetině se už nic nestane.
     
    38:48
    Nyní už jsou Valaši zpět v pásmu a snaží se kombinovat, což ale přes dobrý chomutovský forčekink příliš nejde. I Piráti ale mají problém, a to konkrétně s vyhozením. Filipův pokus podél mantinelu končí jen na vsetínských hokejkách.
     
    38:23
    Chomutov opět nenechává nic náhodě a velmi rychle po zahájení svého oslabení vyhazuje.
     
    38:07
    Ürge obral před chomutovským brankovištěm o kotouč jednoho z hostujících hráčů a zakončil k levé tyči. Štěrba všechen prostor ucpal, nicméně se k dorožce nehrnuli ještě další dva hráči Vsetína, což se nelíbilo chomutovské obraně. Janda dostává menší trest za hrubost.
     
    37:37
    V posledních minutách se toho odehrálo hodně, což má vliv také na tempo hry, které se čím dál tím víc zrychluje. Pytel se snaží rozehrát zpoza vlastní branky, ale nedostává k tomu vůbec čas ani prostor.
     
    36:48
    Domácí v plném počtu.
     
    35:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Chomutov je v pěti, ale domácím se i v oslabení povedlo srovnat. Kincl zrovna naskakoval na led, když ADAM KOLÁČEK dostal ve středním pásmu přihrávku od Tobiáše Mošničky. Koláček následně obešel bránícího hráče Chomutova a z pravého křídla poslal puk přesně pod vzdálenější beton hostujícího brankáře. Asistence: Tobiáš Mošnička, Matěj Kotala.
     
    35:04
    Hosté v plném počtu.
     
    34:56
    Hraje se ve středním pásmu, Chomutov čeká na návrat vyloučeného vyloučeního Kincla.
     
    34:48
    Hamřík s Caklem se dostali do pásma, ale vzápětí je druhý jmenovaný vsetínský hráč vyloučen za podrážení, síly na ledě se minimálně na chvíli vyrovnají.
     
    34:21
    Valaši nezvládli rozehrávku z vlastního pásma a je odpískáno zakázené uvolnění domácích.
     
    34:07
    Ürgemu se nyní ani jednou ze dvou pokusů nepovedlo na hranici brankoviště tečovat střelu z vrcholu pravého kruhu.
     
    33:37
    Ürge zavezl kotouč do útočného pásma, objel branku a zakončil. Štěrba byl u své levé tyče připraven a srovnání nepovolil. Valaši zůstávají v útočném pásmu.
     
    33:10
    Chomutov vyhrává vhazování a velmi rychle se osvobozuje.
     
    33:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Kincl – 2 min., podrážení.
     
    32:39
    Vsetínští vyhráli vhazování v útočném pásmu a předvedli úplně stejnou situaci jako před chvílí Chomutov. Vyhrané buly putovalo na Zedka na modré čáře. Domácí obránce svou střelu schoval za clonící hráče, ani jeho zakončení ovšem nebylo přesné a Štěrba jej ukrývá v lapačce mimo své brankoviště.
     
    31:55
    Pytel opět na střelu z větší vzdálenosti vůbec neviděl. Domácí brankář měl štěstí, že rána od modré letěla mimo.
     
    31:17
    Piráty dvě vstřelené branky a rychlý obrat k tomu nabudily, takže jsou teď akrivnějším týmem a více se drží v útočném pásmu. Vidíme tedy mírně odlišný obraz hry než na začátku druhé třetiny.
     
    29:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se velmi rychle dostává do vedení a máme tu další obrat ve skóre. Tentokrát uspěli Piráti v situaci tři na tři, kdy zavezli kotouč do útočného pásma a MARTIN STARÝ dostal přihrávku do předbrankového prostoru. Brankář Pytel na něj vůbec neviděl, a tak i když Starému bekhendová střela vůbec nesedla, skončila pod vyrážečkou domácího brankáře. Asistence: Jan Vostiňák, Jan Rindoš.
     
    27:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní už se však Piráti přece jen prosazují. Z levého křídla to nejprve zkoušel Matyáš Kincl, následně domácí brankář zastavil i střelu Tiana Friše Lorbera, jehož rána se opět odrazila na chomutovské hokejky. Úspěšnější už byl DOMINIK MIŠOVIC, jenž dorážel k protější odkryté tyči. Asistence: Tian Friš Lorber, Matyáš Kincl.
     
    27:35
    Klobouček se po návratu z trestné lavice ihned zapojil do hry a dostal přihrávku. Jeho útoční výpad zastavili Hamřík s Hrdým.
     
    27:20
    Hosté v plném počtu.
     
    27:15
    Kotouč je stále před chomutovským brankovištěm. Vsetínští si své místo v útoku umí udržet.
     
    26:34
    Juráň střelou z první po Heinrichově přihrávce minul odkrytou levou tyč hostující branky.
     
    25:20
    Vsetín byl blízko k další vstřelené brance, přihrávka Cakla se ale Ürgemu v předbrankového prostoru zamotala mezi brusle. Místo toho u však máme vyloučení v řadách Pirátů, na trestnou lavici míří za podrážení Klobouček.
     
    24:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí v posledních okamžicích dostali od svého soupeře na ledě příiš mnoho prostoru, což ihned trestají druhou brankou v zápase. Matěj Juráň přenechal kotouč ADAMU KOLÁČKOVI, který nebyl nikým tesně bráněn, a tak neměl problém se po pravém křídle dostat až na kruh útočného pásma a prostřelit gólmana pokusem na bližší tyč. Asistence: Matěj Juráň, Jakub Zedek.
     
    24:15
    Vsetínští se dostávala do přečíslení, nakonec ale Cakl zvolil jen nahození a vydává se střídat.
     
    23:45
    Domácí v plném počtu.
     
    23:19
    Po levém křídle unikl do brejku Kovář. Střelu z kruhu na vzdálenější tyč zastavil Štěrba lapačkou.
     
    23:01
    Chomutovští rozestavili přesilovkovou formací a z levého křídla to zkusil Pospíšil. Na opačné straně se mu nabízel ještě Friš Lorber, který měl před sebou prostor na střelu k odkryté levé tyči, přihrávku ale nedostal.
     
    22:37
    Hamřík zablokoval Vostiňákovu střelu z mezikruží a jeden z jeho spoluhráčů pohotově vyhazuje.
     
    22:02
    Valaši se velmi rychle osvobodili a Juráň teď Iblovi u chomutovské branky znemožňuje rozehrávku.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Smetana – 2 min., podrážení.
     
    21:11
    Mošnička s Kovářem se prodrali přes střední pásmo, a i přes přesilu hráčů Chomutova společnými silami zakončili. Mošnička poslal kotouč z osy hřiště na levé křídlo, odkud Kovář přes obránce vystřelil. Puk proletěl nad vzdálenějším horním rohem chomutovské branky.
     
    20:26
    V úvodu druhé třetiny se kotouče jako první chopili domácí. Heinrich kotouč po zisku třetiny nahodil z vrcholu levého kruhu směrem na branku a Juráň pokus ještě u pravé tyče tečoval. Štěrba ukrývá puk ve své výstroji.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina utkání, která nabídla mnoho zajímavého. Lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří svou aktivitu přetavili také na úvodní přesilovkovou branku v podání kapitána Jana Vostiňáka. Vsetínu ke srovnání nepomohla ani přesilovka pět na tři, hned po konci početní výhody se ovšem prosadil důrazný Václav Smetana. Hra se po dvou brankách více otevřela a oba celky si vytvořily několik šancí z přečíslení nebo rychlých kombinací. Na obou stranách ovšem chybí více přesnosti, uvidíme tedy, co přinesou další části utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Česnohlídkovu střelu od modré čáry zablokoval Smetana. Jeho obětavý skok ale nezabránil tomu, aby se Piráti udrželi v pásmu, a tak budou muset Valaši v poslední minutě první třetiny ještě chvíli bojovat.
     
    18:48
    Piráti ovšem puk ztratili, a tak se do brejku pomalu dostával Heirnich. Akci mu až v mezikruží útočného pásma překazil Pospíšil.
     
    18:26
    Hosté získali kotouč ve středním pásmu a snaží se dostat do útočné třetiny.
     
    17:32
    Domácí hrají v plném počtu. Hostům se tato přesilovka vůbec nepovedla, parametry početní výhody začala mít jejich hra až v samotném závěru dvouminutového trestu, kdy se Piráti usadili v pásmu a začali kombinovat. Přihrávky jim navíc blokovala bránící čtveřice Vsetína.
     
    17:20
    Piráti jsou znovu zachnáni až hluboko do svého pásma.
     
    16:48
    Filip rozehrává z vlastního pásma, Chomutov se založením nového přesilovkového útoku nespěchá.
     
    16:26
    Zedek vybojoval kotouč za brankou a vyhazuje do středního pásma.
     
    15:59
    Vostiňák se bez větších probléml dostal do útočného pásma a z mezikruží vystřelil. Pytel jeho ránu vyrazil na levý kruh, kde už čekal Rindoš. Tomu ovšem střela do odkryté brány nesedla.
     
    15:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Hamřík – 2 min., krosček.
     
    14:50
    Další velká šance Vsetína. Sám proti gólmanovi mířil Ürge, při zakončení ovšem přepadl přes gólmanovům beton. Střela tak nemohla slavit úspěch a hra je přerušena, protože Štěrba zůstává ležet na ledě.
     
    13:51
    Obránce Mošnička po přihrávce Smetany zakončoval z osy kluziště přečíslení tři na dva. Finální střela mu však úplně nevyšla a puk se pouze sklouzl po Štěrbově levém betonu.
     
    12:51
    Chomutov po inkasované brance navázal na svou sebevědomou hru z úvodu utkání a snaží se opět získat vedení na svou stranu. Střely Pirátů vypadají nebezpečně, ale míří vedle.
     
    10:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V přesilovce se to sice nepovedlo, ale nyní už Valaši srvonávají stav utkání. Lukáš Stodůlka měl za brankou soupeře nejen kotouč na hokejce, ale také hodně protoru, a tak poslal zadovku do předbrankového prostoru. Tam si puk k sobě přitáhl hostující gólman, ale nebyl si ve svém počínání úplně jistý, čehož využil VÁCLAV SMETANA, který kotouč na brankovišti získal a poslal jej k nebráněné pravé tyči. Asistence: Lukáš Stodůlka, Filip Kovář.
     
    10:24
    Hosté hrají v plném počtu, zvládli tak jak klasické, tak dvojnásobné oslabení. V závěrečných sekundách přesilovky to ještě zkoušel Urbánek, ale přes Mišovice neprošel.
     
    09:59
    Koláček se sám prosmýkl po pravém křídle, k zakončení z dobré pozice se ale nedostal, protože mu kotouč sjel z hokejky.
     
    09:11
    Chomutov je ve čtyřech, Hynek je zpět ve hře.
     
    08:58
    Vsacané sevřeli svého soupeře v pásmu a začali se svižnou kombinací, v níž zakončoval hlavně Hamřík. Jednu ze střel od modré čáry zablokoval Rindoš, který vyhazuje.
     
    08:29
    Střela Cakla ihned po buly mířila vysoko nad. Kotouč končí v síti a hra je přerušena.
     
    08:24
    Valaši budou hrát v pěti proti třem, oba celky už se chystají na buly před Štěrbou.
     
    08:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Friš Lorber – 2 min., sekání.
     
    08:09
    Chomutov se při svém oslabení opět osvobozuje. Domácí mají problém dostat kotouč zpět pod svou kontrolu.
     
    07:46
    Vsetínským se úvodní rozehrávka přesilové hry nepovedla, nyní už jsou však zpět v útoku a kombinují.
     
    07:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Hynek – 2 min., napadení.
     
    06:43
    Chomutov byl blízko další vstřelené brance. Domácí si nepohlídali rodící se přečíslení hostů a Chomutovští se tak najednou před Pytlem ocitli ve třech proti jednomu. Z osy kluziště zakončoval Mišovic, proti jeho pokusu se domácí brankář stačil včas přemístit k pravé tyči.
     
    05:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru. Piráti předvedli skvěle sehranou početní výhodu, celou dobu se drželi v pásmu a po prvotních nezdrařených střelách doputoval kotouč až ke kapitánovi JANU VOSTIŇÁKOVI, který čekal u levé tyče, odkud také poslal kotouč po ledě mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Starý, František Hynek.
     
    04:35
    Piráti se drží před vsetíským brankoviště a kombinují. Pytel Bonovu střelu od modré vyrazil pouze před sebe, odkud ještě dorážel Rindoš. Jeho pokus zablokoval Lukáš Stodůlka.
     
    04:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Machů – 2 min., držení.
     
    03:32
    Vsetínští se usadili v útočném pásmu, střely domácích však nejsou přesné. Nejnadějněji vypadalo zakončení Koláčka z větší vzdálenosti, jeho ale pokus skončil na bránících hráčích.
     
    02:33
    Valaši vypálili ihned po buly, jejich rána z kruhu ale nebyla přesná. Po nepovedené střele se ke kotouči opět dostávají hosté, kteří jsou zatím v úvodních minutách střetnutí aktivnější.
     
    02:19
    Vsetínské nahození podél mantinelu končí u Štěrby. Hostující brankář má puk ve své moci a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    01:40
    Heinrich s Lukášem Stodůlkou udrželi pro Vsetín útočné pásmo, ale dlouho se v něm domácí neohřáli. Piráti dobře napadají rozehrávku vsetínského celku.
     
    01:00
    Kloboučkova střela z vrcholu pravého kruhu končí na zadním mantinelu. Chomutov se snaží být aktivní směrem dopředu, Vsetínští zatím jen brání.
     
    00:07
    Hosté nahazují kotouč do útočného pásma, za brankou se ovšem k puku dostávají domácí a chystají si rozehrávku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Herman, Machů, Mošnička (C), Hamřík, Kotala, Zedek, M. Stodůlka – Kovář, Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, Pozděna, Ürge, Juráň, Smetana, Heinrich (A), Urbánek, L. Stodůlka.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Piráti Chomutov: Štěrba (Vavřena) – Česnohlídek, Janda, Žižka, Ibl, Hynak (A), Filip (A) – Teterja, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Friš Lorber, Starý, Hlaváček, Mišovic, Rindoš, Bon.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Martin Voznička, Michal Frais.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Smetana (Stodůlka L., Kovář), 25. Koláček (Juráň, Zedek), 36. Koláček (Mošnička, Kotala), 49. Hrdý (Cakl) – 6. Vostiňák (Starý, Hynek), 28. Mišovic (Friš Lorber, Kincl), 30. Starý (Vostiňák, Rindoš)


    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Herman, Machů, Mošnička (C), Hamřík, Kotala, Zedek, M. Stodůlka – Kovář, Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, Pozděna, Ürge, Juráň, Smetana, Heinrich (A), Urbánek, L. Stodůlka.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Piráti Chomutov: Štěrba (Vavřena) – Česnohlídek, Janda, Žižka, Ibl, Hynak (A), Filip (A) – Teterja, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Friš Lorber, Starý, Hlaváček, Mišovic, Rindoš, Bon.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Martin Voznička, Michal Frais
    bahis siteleri