Vsetín – Chomutov 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 22.10.2023, 14:30 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    48:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A také víceméne z ničeho přichází čtvrtá branka Vsetína. ONDŘEJ HRDÝ dostal od Ondřeje Cakla přihrávku za obranu do středního pásma, kde už proti němu stál jen jeden hráč Chomutova. Hrdý vystřelil z levého kruhu a s odrazem od brankovou konstrukci dostal kotouč do levého horního rohu Štěrbovy branky. Asistence: Ondřej Cakl.
     
    35:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Chomutov je v pěti, ale domácím se i v oslabení povedlo srovnat. Kincl zrovna naskakoval na led, když ADAM KOLÁČEK dostal ve středním pásmu přihrávku od Tobiáše Mošničky. Koláček následně obešel bránícího hráče Chomutova a z pravého křídla poslal puk přesně pod vzdálenější beton hostujícího brankáře. Asistence: Tobiáš Mošnička, Matěj Kotala.
     
    29:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se velmi rychle dostává do vedení a máme tu další obrat ve skóre. Tentokrát uspěli Piráti v situaci tři na tři, kdy zavezli kotouč do útočného pásma a MARTIN STARÝ dostal přihrávku do předbrankového prostoru. Brankář Pytel na něj vůbec neviděl, a tak i když Starému bekhendová střela vůbec nesedla, skončila pod vyrážečkou domácího brankáře. Asistence: Jan Vostiňák, Jan Rindoš.
     
    27:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní už se však Piráti přece jen prosazují. Z levého křídla to nejprve zkoušel Matyáš Kincl, následně domácí brankář zastavil i střelu Tiana Friše Lorbera, jehož rána se opět odrazila na chomutovské hokejky. Úspěšnější už byl DOMINIK MIŠOVIC, jenž dorážel k protější odkryté tyči. Asistence: Tian Friš Lorber, Matyáš Kincl.
     
    24:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí v posledních okamžicích dostali od svého soupeře na ledě příiš mnoho prostoru, což ihned trestají druhou brankou v zápase. Matěj Juráň přenechal kotouč ADAMU KOLÁČKOVI, který nebyl nikým tesně bráněn, a tak neměl problém se po pravém křídle dostat až na kruh útočného pásma a prostřelit gólmana pokusem na bližší tyč. Asistence: Matěj Juráň, Jakub Zedek.
     
    10:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V přesilovce se to sice nepovedlo, ale nyní už Valaši srvonávají stav utkání. Lukáš Stodůlka měl za brankou soupeře nejen kotouč na hokejce, ale také hodně protoru, a tak poslal zadovku do předbrankového prostoru. Tam si puk k sobě přitáhl hostující gólman, ale nebyl si ve svém počínání úplně jistý, čehož využil VÁCLAV SMETANA, který kotouč na brankovišti získal a poslal jej k nebráněné pravé tyči. Asistence: Lukáš Stodůlka, Filip Kovář.
     
    05:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru. Piráti předvedli skvěle sehranou početní výhodu, celou dobu se drželi v pásmu a po prvotních nezdrařených střelách doputoval kotouč až ke kapitánovi JANU VOSTIŇÁKOVI, který čekal u levé tyče, odkud také poslal kotouč po ledě mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Starý, František Hynek.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Smetana (Stodůlka L., Kovář), 25. Koláček (Juráň, Zedek), 36. Koláček (Mošnička, Kotala), 49. Hrdý (Cakl) – 6. Vostiňák (Starý, Hynek), 28. Mišovic (Friš Lorber, Kincl), 30. Starý (Vostiňák, Rindoš)


    VHK ROBE Vsetín: Pytel (Uhrin) – Herman, Machů, Mošnička (C), Hamřík, Kotala, Zedek, M. Stodůlka – Kovář, Cakl, Ostrčil, Hrdý, Koláček, Pozděna, Ürge, Juráň, Smetana, Heinrich (A), Urbánek, L. Stodůlka.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Piráti Chomutov: Štěrba (Vavřena) – Česnohlídek, Janda, Žižka, Ibl, Hynak (A), Filip (A) – Teterja, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Friš Lorber, Starý, Hlaváček, Mišovic, Rindoš, Bon.
    Trenér: Kamil Koláček

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Martin Voznička, Michal Frais
    bahis siteleri