Polsko U17 – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
Polsko U17
2:5 (2:0, 0:1, 0:4)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 22.10.2023, 17:15Liga dorostu • 9. kolo
Partner:
     
    59:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že Wojciechowski bude v této situaci skvělým náhradním gólmanem svého celku, když zastavil dvě střely, ránu ADAMA NĚMCE z ostrého úhlu už ale nestačil. Němec tak přidává svou druhou branku v utkání a pečetí nejen obrat, ale také hlavně vítězství svého týmu. Asistence: Daniel Dvořáček, Alexandr Paták.
     
    59:21
    Vhazuje se před Cegliňským. Jaworski po oddechovém čase svého týmu zůstává na střídačce.
     
    54:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští přidávají další branku. Morcinek vybojoval kotouč u mantinelu ve vlastním pásmu a dostal jej do střední třetiny, kde už čekal ONDŘEJ VACULÍK, který se do útoku vydal sám proti dvěma hráčům soupeře. V mezikruží věděl, že nemá přiliš prostoru, a všiml si najíždějícího Adama Němce, kterému na levé křídlo poslal zadovku. Mezitím si našel dobrou pozici na hranici brankoviště, kam dostal přihrávku a lehkou tečí nasměroval letící kotouč nad levý beton polského brankáře. Asistence: Adam Němec.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kučný – 2 min., nedovolené bránění.
     
    48:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši tři sekundy před koncem přesilové hry otáčejí skóre utkání. Od modré čáry vystřelil Adam Hynek, kotouč se při snaze Michala Kučného tečovat zastavil o jeho brusle, a tak nakonec zvolil přihrávku na ALEXANDRA PATÁKA. Ten puk zpracoval a následně jej poslal přesně mezi betony. Asistence: Adam Hynek, Michal Kučný.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Tyński – 2 min., hákování.
     
    44:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Šebesta – 2 min., podrážení.
     
    43:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Také Vsetínští si své šance vytvořili a teď už srovnávají. Střelu ADAMA NĚMCE k levé tyči nejprve Jaworski zastavil, ale celá situace se vyvíjela dál. Sadílek při přesunu do vhodnější střelecké pozice narazil na hokejku jednoho z polských hráčů a zůstal ležet na ledě. Rostislav Kužel mezitím z předbrankového prostoru našel Němce na vrcholu pravého kruhu a jeden z nejmladších hráčů Vsetína se tentokrát nemýlil. Asistence: Rostislav Kužel.
     
    38:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vaculík – 2 min., sekání.
     
    34:26
    V 35. minutě je tu první vyloučení dnešního zápasu. Dvouminutový trest za podrážení dostává Wojciechowski.
     
    29:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Poláci přesměrovali hru do svého útočného pásma, ale tam se dlouho neohřáli. Matyáš Fusek vyvezl kotouč ze třetiny a všiml si DOMINIKA MEISSNERA, který už čekal mezi dvěma hráči soupeře na útočný výpad. Přihrávku dostal a v individuální akci předvedl stahovačku, kterou vyšperkoval zakončením mezi betony. Asistence: Matyáš Fusek, Václav Sadílek.
     
    28:04
    Němcova přihrávka z pravého kruhu nenašla Vaculíka v mezikruží, kotouč se zastavil o brusle jednoho z polských obránců, ale Valaši i tak zůstali ve svém tlaku na hranici brankoviště. Celou akci završil u levé tyče Kužel, kterému se nadvakrát nepodařilo přehodit Jaworského beton.
     
    12:48
    Vsetínští se snaží herně zvednout a pomalu se začínají ozývat i oni. Nejprve to byl Šebesta, koho Jaworski vychytal u levé tyče. Následně se u odkryté brány objevil Němec, který však nedokázal kotouč zvednout nad hokejku bránícího hráče.
     
    11:23
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku!
    Tentokrát už polský výběr své vedení navyšuje. Hráči v bílých dresech se usadili v útočném pásmu a začali se svou kombinací, kterou Krystian Kowalczyk zakončil střelou od modré čáry. Jeho ránu ještě v mezikruží tečoval TOMASZ MAJERCZYK, který kotouč nasměroval k pravé tyči do protipohybu brankáře. Asisrence: Krystian Kowalczyk.
     
    10:37
    Vsetínská obrana má značné mezery. Opět totiž sám ujel Staniecko, jeho bekhendové zakončení do horních pater branky skončilo nad.
     
    09:47
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádherná akce AMADEUSZE TYŃSKÉHO, který šel sám proti čtyřem hráčům Vsetína, prošel skrz domácí obranu a sám nikým nebráněn zakončil do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    08:28
    Polská sedmnáctka se cpala do útoku proti dvěma bránícím hráčům Vsetína. Už to vypadalo, že Kučný ofenzivu zastavi, ale Szyszka se nedal jen tak lehce, využil momentu překvapení a od pravé tyče vystřelil. Domácí brankář se štěstím zasahuje, ale Poláci už se chtěli radovat.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Tyński, 12. Majerczyk (Kowalczyk) – 30. Meissner (Fusek, Sadílek), 44. Němec (Kužel), 49. Paták (Hynek, Kučný), 55. Vaculík (Němec), 60. Němec (Dvořáček, Paták)


    Polsko U17: Jaworski – Mościcki, Kowalczyk, Wojciechowski, Zygmunt, Gawrysiak, Staniecko – Myszka (A), Wanat, Kot, Kosmęda, Majerczyk (A), Dawid (C), Ziober, Tyński, Nakoneczny, Szyszka.
    Trenér: Artur Slusarczyk

    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Drozd (A), Němec, Malý, Paták, Fusek, Vaculík, Morcinek, Meissner, Šebesta, Vinklárek.
    Trenér: Miroslav Barus

    Rozhodčí: Daniel Tomeček — Přemysl Bartek, Tomáš Raszka
    bahis siteleri