Chrudim – Kroměříž 3:1 (kon.) | Vyškov – Opava 1:3 (kon.) | Prostějov – Dukla Praha 1:2 (kon.)
Táborsko – Vlašim 1:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
3:1 (3:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Sobota 28.10.2023, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se hosté prosazují! Rána zpoza vápna trefil břevno Floderovy branky, míč se následně odrazil na hlavu MARTINA SURYNKA, který pohotovou dorážkou snížil na rozdíl dvou branek – 3:1!
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skvělý první poločas z chrudimské strany pokračuje! DAVID HUF tentokrát rozjel akci do levé strany na Jana Závišku, ten mu centrem míč vrátil na malé vápno a nejlepší chrudimský střelec ho zametl tvrdou ranou pod břevno – 3:0!
     
    11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A domácí ještě nemají dost! Centr z pravé strany odvrátila defenzíva Kroměříže pouze na hranici velkého vápna na nohu DANIELA LANGHAMERA, který se do balonu opřel z první a zametl ho mimo dosah brankáře Dostála – 2:0!
     
    7
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skvělý začátek chrudimských fotbalistů! DAVID HUF poslal míč z penaltového puntíku pod břevno a nedal brankáři šanci zasáhnout – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. Huf (pen.), 11. Langhamer, 36. Huf – 85. Surynek

    Karty:   19. Kesner (CHR), 80. F. Novotný (CHR) – 14. Hrdlička (KRO), 21. Dočkal (KRO), 54. Vyhlíd (KRO), 82. Houser (KRO)


    MFK Chrudim: Floder – Kesner (66. D. Látal), Míka, Toml, Borkovec – Skwarczek, Jan Řezníček – Záviška (90+2. Jurčenko), Langhamer (87. Hájek), F. Novotný – Huf.
    Náhradníci: Šerák – Kutík, Bauer.

    Trenér: Radek Kronďák

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Zavadil, Tiahlo (75. Stoklásek), Jeleček, Cupák (75. Surynek) – M. Jaroň (46. Chukwudi), Hrdlička (64. Gonçalves), Houser, Oulehla – Chwaszcz (46. Vyhlíd), Dočkal.
    Náhradníci: Gergela.

    Trenér: Karel Heinz

    Rozhodčí: Trska – Slavíček, Černoevič

    Diváci: 560
    bahis siteleri