Humenné – L. Mikuláš 4:1 (kon.) | Dolný Kubín – Prešov 0:3 (kon.) | Považská Bystrica – Slovan Bratislava U21 3:1 (kon.)
Púchov – Pohronie 0:4 (kon.) | Trebišov – Žilina B 2:2 (kon.)
konec
FK Humenné
4:1 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 28.10.2023, 14:30 • Futbalový Štadión Humenné • MONACObet liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Príležitosť sa naskytla aj Liptovskému Mikulášu. Domáca defenzíva trochu zaspala, a tak ĽUBOSLAV LAURA vyrazil dopredu, ocitol sa zoči-voči gólmanovi Knurovskému, ktorého dokázal prekonať, čím znížil stav na 4:1.
     
    82
    Humenné dalo gól!
    Humenné strieľa aj štvrtý gól. Kranthove nám predviedol, ako dokáže perfektne prejsť cez všetky prekážky, ktoré sa mu dostanú do cesty, keď dokázal prejsť viacerých hráčov Liptovského Mikuláša. Dostal sa až do šestnástky, odkiaľ vystrelil na bránu. Jeho strelu však chytil Vajs, avšak k odrazenej lopte sa dostal ERIK STREŇO, ktorý loptu doráža do brány. Stav je 4:0.
     
    68
    Humenné dalo gól!
    Jednoduché zakončenie a práve HUGO AHL strieľa tretí gól svojho tímu! Komjatému to najprv poskakovalo, následne ponuka od Streňa pred bránu, na ktorú nadviazal presnou strelou práve spomínaný HUGO AHL a práve on prekonáva brankára Vajsa. Stav je 3:0.
     
    53
    Humenné dalo gól!
    Vydarená akcia Humenného. Treba pochváliť perfektnú aktivitu Harvilu, ktorý dokázal vybojovať loptu pri rohovej zástavke. Následne vyslal presný center do vnútra šestnástky, kde loptu dokázal trafiť JÁN DZURÍK, čím sa zaslúžil o dvojgólové vedenie svojho tímu. Stav je 2:0.
     
    17
    Humenné dalo gól!
    Humenné využilo štandardnú situáciu! Štandardku zahral Kranthove, ktorého strela bola zblokovaná. Následne sa dostal do zakončenia zvnútra šestnástky jeden z humenských futbalistov. Brankár Vajs predviedol fenomenálny zákrok, avšak lopta mu z rukavíc vypadla a za jeho chrbát poslal loptu JAROSLAV HOLP, čím sa zaslúžil o stav 1:0.

    Adam Kovaľ

    Branky: 17. Holp, 53. Dzurík, 68. Ahl, 82. Streňo – 88. Laura

    Karty:   89. Komjatý (HUM) – 89. Laura (LMI)


    FK Humenné: Knurovský – Zlacký, Kranthove, Horváth, Dzurík, Hugo Ahl, Holp, Harvila, Streňo (C), Kapur, Komjatý
    Náhradníci: Skiba, Maťaš, Reiter, Balica, Vasilco

    Trenér: Ľuboš Reiter

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Vajs – Jendrišek, Teplan, Voško, Diviš, Bielák, Gerát, Trabalík, Laura, Appiah, Bartoš (C)
    Náhradníci: Húska, Štrba, Staš, Lehotský, Kuchárik, Mazanovský, Iseni, Capko, Krajčí

    Trenér: Ján Haspra

    Rozhodčí: Husár – Lalo, Tokoš
    bahis siteleri