Třinec – Uh. Brod 8:1 (kon.) | Rosice – Zlín B 2:1 (kon.) | Hodonín – Hranice 2:0 (kon.)
Frýdlant n/O – Znojmo 0:2 (kon.)
konec
FK Třinec
8:1 (4:0)
ČSK Uherský Brod
Sobota 28.10.2023, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil MATĚJ VOTAVA a prudkou střelou do pravé horní části branky nedal Fabiszovi šanci na úspěšný zákrok – 8:1.
     
    90+1
    Vučičevič uviděl za svůj faul žlutou kartu.
     
    90
    Sérii parádních zákroků předvedl brankář Favbisz, který si poradil s několika střeleckými pokusy u levé tyče, následně vyrazil i střelu Motala z pravé strany. Motala vzápětí fauloval Vučičevič a sudí ukázal na penaltový puntík.
     
    87
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další trest přišel od třineckých hráčů! Přímý kop Maksiće zamířil k pravé tyči, odkud jej Samiec usměrnil před prázdnou branku, kam si doběhl RENÉ DEDIČ a svým druhým gólem upravil výsledek na 8:0!
     
    86
    Po faulu na třineckého hráče si Samiec chtěl rychle vzít míč, ale Leskovjan mu to svým aktivním bráněním nedovolil. Uherskobrodský hráč tak uviděl žlutou kartu za zdržování.
     
    77
    Rohový kop Vlachovského propadl přes prsty brankáři Kozelkovi, míč se odrazil k dobíhajícímu Dedičovi, který trefil jen uherskobrodského brankáře.
     
    74
    Domácí naposledy střídají. Hřiště opustila dvojice Holík, Bouguetouta, místo nich nastoupili Martin Klocek a Brodziansky.
     
    73
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelecky se prosadil také střídající RENÉ DEDIČ, který uklidil do brány centr Vlachovského z pravé strany – 7:0!
     
    69
    Uherský Brod měl šanci, když Fabisz nedokázal chytit centr z pravé strany, míč vypadl k Motalovi, který v leže nedokázal vystřelit přes hlavu míč do branky.
     
    68
    Domácí trenér Pulpit sáhl ke dvojité změně. Hřiště opustili Zinhasovič s Clementem, místo nich přišli Dedič a Vučičevič.
     
    63
    Třinec právě vstřelil branku!
    Uherský Brod je na ručník. Po levé straně unikl Holík, přihrávkou po zemi vyřadil ze hry obránce i brankáře Kozelka a MARTIN VLACHOVSKÝ už měl jednoduchou pozici dokopnout míč do prázdné brány – 6:0!
     
    63
    Domácí poprvé střídají. Hřiště opustil Machuča a místo něj nastoupil Bartůněk.
     
    60
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích! Holík krásným dlouhým lobem našel za uherskobrodskou obranou rozběhnutého NEDŽADA ZINHASOVIČE, který ve skluzu poslal míč kolem brankáře Kozelka – 5:0!
     
    58
    Bulko po faulu dohrál, jeho místo zaujal střídající Zábojník.
     
    57
    Maksić fauloval rozběhnutého Bulka a od rozhodčího inkasoval kartu žluté barvy.
     
    49
    Za faul na Bulka uviděl žlutou kartu třinecký Zinhasovič. Domácí na chvíli hrají o jednoho muže více.
     
    46
    Trenér Šebesta udělal o přestávce dvě změny. V šatně nechal Mančíka s Novotným a místo nich přišli Konečný s Motalem.
     
    45+3
    Votava vysunul dlouhou přihrávkou na pravém křídle Bulka, ten vběhl s míčem do pokutového území a střelou na vzdálenější tyč minul domácí bránu!
     
    37
    Zraněný Somberg končí v zápase. Do akce musí náhradní gólman Kozelek.
     
    31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je nářez! NEDŽAD ZINHASOVIČ nevěděl co s míčem a střelou ze střední vzdálenosti umístil míč k levé tyči. Balón ještě nejspíš tečoval Bouguetouta, ale hlasatel připsal gól střelci. Třinec vede 4:0.
     
    29
    Třinec právě vstřelil branku!
    K přímému kopu se postavil FILIP MAKSIĆ a střelou k levé tyči zakroutil míč přímo do branky! Brankář Somberg se natahoval po míči, ale marně – 3:0.
     
    28
    Obdržálek zastavil na levé straně pronikajícího Zinhasoviče, který už měl namířeno do pokutového území. Od rozhodčího uviděl žlutou kartu.
     
    27
    Toto už byl těžší zákrok. Votava se napřáhl ke střele zpoza šestnáctky a jeho ránu k tyči třinecký gólman chytil do rukou.
     
    23
    Samiec uvolnil na pravé straně Bouguetoutu, který odcentroval míč do pokutového území, kde balón spadl přímo na Clementovu nohu, jenže domácí záložník byl nejspíš překvapen a střelu poslal nad uherskobrodskou bránu.
     
    13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další Clementova akce už končí gólem! Třinecký záložník se znovu uvolnil na levé straně a prudkou zpětnou přihrávkou do malého vápna vybídl k zakončení MARTINA VLACHOVSKÉHO, který svou šancí nepohrdl a napálil míč do soupeřovy brány!
     
    7
    Velká šance Slezanů! Po centru Machuči z pravé strany se v pokutovém území dostal k hlavičce Clement, jeho střelu letící k pravé tyči gólman Somberg reflexivně vyrazil vedle brány.
     
    1
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup! První akce domácích končí gólem. Z levé strany šestnáctky dostal míč do branky zakončující ONDŘEJ MACHUČA – 1:0!

    Igor Mainka

    Branky: 1. Machuča, 13. Vlachovský, 29. Maksić, 31. Zinhasovič, 60. Zinhasovič, 63. Vlachovský, 73. Dedič, 87. Dedič – 90+1. Votava (pen.)

    Karty:   49. Zinhasovič (TRI), 57. Maksić (TRI), 90+1. Vučičevič (TRI) – 28. Obdržálek (UBR), 86. Leskovjan (UBR)


    FK Třinec: Fabisz – Vlachovský, Brak, Maksić, Omasta – Samiec, Machuča (63. Bartůněk) – Bouguetouta (74. Brodziansky), Zinhasovič (68. Dedič), Clement (68. Vučičevič) – Holík (C) (74. Martin Klocek).
    Náhradníci: Adamuška – Martin Klocek, Barkov, Vučičevič, Bartůněk, Dedič, Brodziansky.

    Trenér: Puplit.

    ČSK Uherský Brod: Somberg (37. Kozelek) – Obadal, Leskovjan, Lorenc (C), Mančík (46. Konečný) – Obdržálek, Škultéty, Novotný (46. Motal), Bulko (58. Zábojník) – Votava, Martiš.
    Náhradníci: Kozelek – Konečný, Kúdela, Zábojník, Motal, Kozelek.

    Trenér: Šebesta.

    Rozhodčí: Habermann – Dedek, Šafrán.

    Diváci: 226
    bahis siteleri