Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Florida Panthers
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Seattle Kraken
Neděle 29.10.2023, 00:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:08 Nick COUSINS - 3:2
     
    54:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je obrovská smůla Daccorda! Panthers nahodili touš do svého útočného pásma a Daccord pro něj jel za svou klec, jenže v rohu kluziště se puk odrazil přímo před jeho prázdnou klec, kde zrovna jel NICK COUSINS, a ten už měl před sebou velmi snadnou úlohu. Asistence: Josh Mahura, Dmitrij Kulikov.
    29:04 Matthew TKACHUK - 2:2
     
    29:04
    Florida právě vstřelila branku!
    A máme ihned po jedenácti vteřinách vyrovnáno! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se kotouč dostal na modrou čáru, odkud ihned nahodil touš Kulikov a jeho pokus byl lehce tečován MATTHEWEM TKACHUKEM a puk poté šel do protipohybu Daccorda. Asistence: Dmitrij Kulikov, Niko Mikkola.
    28:53 Gustav FORSLING - 1:2
     
    28:53
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají přesilovou hru! Domácí pokračovali ve svém tlaku až nakonec Lundell poslal touš na modrou čáru GUSTAVU FORSLINGOVI, jenž se do kotouče pořádně opřel a jeho dělovka skončila až v síti Seattlu. Asistence: Anton Lundell, Carter Verhaeghe.
    27:34 Eeli TOLVANEN - 0:2
     
    27:34
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken odskakuje na rozdíl dvou branek. Schwartz na modré čáře nic nevymýšlel a prostě jen nahodil touš směrem na domácí klec, kde heo těsně před Bobrovským tečoval EELI TOLVANEN a ruský brankář už byl následně bezmocný. Asistence: Jaden Schwartz, Will Borgen.
    07:58 Jared MCCANN - 0:1
     
    07:58
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken otevírá skóre tohoto utkání! Tak to byla parádní akce hostí, když Gourde ve středním pásmu skvěle posunul touš na rozjetého JAREDA MCCANA, jenž poté z pravé strany jel na Bobrovského, kterého doslova poslal na párek, protože udělal kličku do protipohybu ruského brankáře a následně zasunul touš do zcela odkryté klece. Asistence: Yanni Gourde, Will Borgen.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Forsling (Lundell, Verhaeghe), 30. M. Tkachuk (Kulikov, Mikkola), 55. Cousins (Mahura, Kulikov) – 8. McCann (Gourde, Borgen), 28. Tolvanen (Schwartz, Borgen)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Stolarz) – Ekman-Larsson, Forsling, Kulikov, Mikkola, Balinskis, Mahura – Reinhart, Barkov, Rodrigues – M. Tkachuk, Luostarinen, Verhaeghe – Cousins, Lundell, Lomberg – Lorentz, Stenlund, Lockwood.
    Trenér: Paul Maurice

    Seattle Kraken: Daccord (Grubauer) – Larsson, Dunn, Borgen, Oleksiak, Schultz, Dumoulin – Eberle, Beniers, Kartye – Bjorkstrand, Wennberg, Schwartz – Tolvanen, Gourde, McCann – Yamamoto, Bellemare, Shore.
    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodčí: Lee, South – Suchánek, Nansen

    Diváci: 16 780
    bahis siteleri