Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Ottawa Senators
Neděle 29.10.2023, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce toho nejlepšího světového hokeje!

    Dnes nás čeká z českého pohledu atraktivní duel Pittsburgh – Ottawa. Začínáme jen chvilku po půlnoci, v 1:00.

    Přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    Ani jednomu z dnešních soupeřů se zatím nedaří. Z posledních pěti zápasů mají jak Pens, tak Senátoři dvě výhry a tři prohry. To je v rámci východní konference 14. a 15. místo, čili v podstatě chvost tabulky.



    Lídři Tučňáků, zkušení Malkin a Crosby se sice snaží, společně s Guentzelem sbírají body seč to jde, ale zatím to jednoduše nestačí. V předposledním duelu se St.Louis už byli Pens skutečně frustrovaní, kapitán Jevgenij Malkin například přímo na střídačce třísknul lahví s vodou.

    Chvála se každopádně hrne na Radima Zohornu, jenž tým doplnil po startu na farmě. Za sebou má tři zápasy a dva body (1+1).



    Z kádru Ottawy se zaměřme na Dominika Kubalíka. Ten v NHL nikdy nehrál vyloženě špatně, po slabších sezonách v Chicagu a Detroitu ale věřil v nějaký restart. Nekoná se... Vyhlášený kanonýr a hvězda Národního týmu patří k největším zklamáním, po 7 zápasech je na nule a v sestavě se propadá.

    Trošku víc se možná očekává od důrazného Brady Tkachuka nebo centr Girouxe, oba body sice sbírají, moc jich ale není. Tým táhne mladý Němec Tim Stützle a Rus Tarasenko.
     
    Vzájemné zápasy z loňské sezony:

    x

    Ottawa vs Pittsburgh 5:4 po prodloužení
    Pittsburgh vs Ottawa 4:1
    Pittsburgh vs Ottawa 1:2
     
    Předpokládané zahajovací sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Jarry (Hellberg) – Graves, Letang, M. Pettersson, E. Karlsson, Shea, Ruhwedel, – Guentzel, Crosby, Rust – R. Smith, Malkin, Rakell – Eller, Zohorna, Nieto – Acciari, Carter.

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Hamonic, Chychrun, Bernard-Docker, Kleven, Matinpalo – B. Tkachuk, Stützle, Giroux – Batherson, Norris, Tarasenko – Kubalík, Greig, M. Joseph – Kelly, Chartier, Kastelic.
     
    Start zápasu se nám už tradičně protahuje, na to jsme si už ale zvykli. Tentokrát to každopádně vypadá na dýl, ještě jsme totiž neslyšeli hymnu, a to nás dnes čekají hned dvě – americká a kanadská.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    První buly pro Sens, na puku je mladíček Stützle. Za brankou se následně snaží prosadit Brady Tkachuk.
     
    00:38
    Začínáme zostra! Bryan Rust se z ničeho nic zjevil nikým nehlídán před bránou, z jízdy kotouč tečoval přímo na Korpisala, ten si jen instinktivně lehnul, vůbec netušil, kde má kotouč. Nakonec vše dobře dopadlo.
     
    01:34
    Na ledě je poprvé Zohornova formace, ta si svou energií a důrazem získala u zámořských komentátorů velký respekt. Opět je lajna vytáhlého Čecha vychvalována.
     
    02:27
    Jakob Chychrun a jeho pokus, Tristan Jarry připraven. Hra pokračuje.
     
    02:42
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins:
    Kris Letang – 2 min., krosček.
     
    03:06
    Ostrá Tkachukova rána, před bránou se ještě Sens snažili dorážet. Zatím neúspěšně.
     
    03:22
    Tučňáci podruhé v této přesilovce vyhazují kotouč až za Korpisala.
     
    03:49
    Jakob Chychrun a jeho bomba, Tristan Jarry si poradil. Nadále pokračuje kombinace, opět to bude zkoušet obránce Chychrun.
     
    04:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens jdou do vedení! Kus dobré práce odvedl Claude Giroux, jenž z levého kruhu milimetrově našel RIDLYHO GREIGA. Ten pro změnu výborně zapracoval na brankovišti a přihrávku tečoval přímo do brány – 0:1. Asistence: Claude Giroux.
    04:24 Ridly GREIG - 0:1
     
    Ottawa jde do vedení 1:0 pošesté z osmi letošních zápasů!
     
    05:29
    Pens se nedají lacino! Hned z prvního výpadu tu máme další obrovskou šanci, Malkin po ťukesu pronikl až před brankáře a zakončil. Následovala ještě přetlačovaná v brankovišti.
     
    05:38
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Josh Norris – 2 min., krosček.
     
    06:26
    Zatím je to bez větší příležitosti, nicméně kombinace s Crosbym na pravém kruhu vvypadá hrozivě. Právě Sidney Crosby se pokusil o ten finální pas před bránu, neuspěl.
     
    07:24
    Sens několikrát vyhodili, nicméně Pens opět tlačí! Pálil Kris Letang, z kruhu to zkoušel O´Connor. Druhá přesilovková formace to nehraje vůbec špatně!
     
    08:23
    Zvláští zakončení Rusta u pravé tyče Joonase Korpisala pořádně vystrašila, kotouč mu najednou začal létat brankovištěm.
     
    08:39
    Ryan Graves se do toho pořádně opřel na modré čáře! Joonas Korpisalo vytáhl výborný zákrok betonem. Následovalo přečíslení 3 na 2 na druhé straně, Senátory ale zastavil ofsajd.
     
    09:39
    Kubalík to zkusil ze střední vzdálenosti, podobě zakončoval i Nikolas Matinpalo. Zatím bez úspěchu.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    2 min. – zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    11:58
    Zakončení na sebe nakonec vzal jeden z obránců, který si najel až na hrot kruhu. Joonas Korpisalo připraven.
     
    12:28
    Karlssonova rána zápěstím, přichází další zákrok. Zatím tedy pálí obránci, nutno říci, že opravdu nebezpečně.
     
    13:09
    Dvojice rychlých vyhození, Sens šetří čas.
     
    13:26
    Další vyhození, Tim Stützle se navíc vydal na útočný výpad, nakonec byl ale při kličce zpracován a odpraven až na zadní mantinel.
     
    13:48
    Radim Zohorna to prostě zkusil silou. Vzal si kotouč, natlačil se až před bránu a snažil se kotouč dorvat až za čáru. Tentokrát neuspěl.
     
    14:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je to o dva góly! BRADY TKACHUK dostal prošku prostoru na levé straně, po vjetí do pásma přišel svižný pokus mezi betony a kotouč překvapivě zapadl až do bány. Tohle je trošku slabší moment pro Tristana Jarryho – 0:2. Asistence: Claude Giroux.
    14:19 Brady TKACHUK - 0:2
     
    14:53
    Jake Guentzel se snažil prosadit po levé straně, Joonas Korpisalo se ale postavil dobře, v podstatě nebylo kudy. Finský gólman přerušuje hru.
     
    15:05
    Malkin centroval do brankoviště, nikoho ale nenašel. Následně se k zakončení dostal Marcus Pettersson, ani on ale nulu na domácí straně nesmazal.
     
    16:05
    Další dobrý moment Radima Zohorna, před nímž se otevřel prostor na pravém kruhu! Nebylo na co čekat, přišla svižná střela na střed brány. Joonas Korpisalo si poradil.
     
    16:39
    Ještě jednou český čahoun Zohorna, tentokrát na mantinelu. Díky dobré práci se ke střele z úhlu dostal Eller, ani on ale recept na brankáře v červenobílé nenašel...
     
    17:35
    Jake Guentzel vypálil z pravého křídla, kotouč mu po zákroku betonem skončil znovu na holi. Výborně ale zapracoval hostující bek, jenž druhé zakončení zkomplikoval a finský gólman mohl znovu zazářit.
     
    18:48
    Z ničeho nic Matt Nieto před bránou, neuspěl. Tučňáci neustupují, na bránu letí jeden pokus za druhým.
     
    19:46
    Tohle už snad ani není možné. Před bránou se rozpoutala velká bitva o puk, tomu na cestě do brány chybělo jen několik centimetrů. Joonas Korpisalo i díky svým obráncům zatím drží.
    19:46 Veliký závar v brankovišti Ottawy
     
    Řekl bych, že ve hře mohl být i nájezd, jelikož jeden z hostů možná kotouč přikryl v brankovišti pod rukavici. Ale těžko říci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Řekl bych, že trenéři Pittsburghu budou o přestávce radit trpělivost. Pokud by to totiž Pens pokračovali ve stejném duchu, jsou tu v zásadě jen dvě možnosti. Buď Joonas Korpisalo podá možná svůj nejlepší výkon v kariéře, nebo se časem hra Senátorů prostě musí rozsypat. Koneckonců, 21 – 7 na střely už je úkaz... Muž třetiny? Už jsem ho zmínil – Joonas Korpisalo je zatím fenomenální.
     
    Má slova potvrdil v přestávkovém rozhovoru i Radim Zohorna, jenž zdůraznil, že Pittsburgh soupeře jasně přehrává a že je potřeba pokračovat ve stejném duchu.

    Český útočník má za sebou další velmi povedené momenty, byl v jedné z nejlepších šancí svého týmu, celkem pálil dvakrát, možná třikrát, tradičně pomáhá důrazem. Je jedním z nejlepších na ledě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Ryan Graves nahazoval před bránu, po několika odrazech se kotouč skutečně dostal až do prostoru před Korpisalem. Na zakončení ale nakonec nedošlo.
     
    21:37
    Další nahozenáí, tentokrát pálil Marcus Pettersson. Kotouč je zablokován, sebral jej Zohorna a díky tomu může pálit Erik Karlsson. Zatím bez úspěchu.
     
    22:36
    Mathieu Joseph centroval před bránu, kotouč směr brána usměrnil Dominik Kubalík. Kus černé gumy nakonec těsně míjí Jarryho pracoviště.
     
    23:14
    Kris Letang si po buly převzal puk, potáhl jej a velmi šikovně mířil skrz pásmo na pravý kruh. Stačilo pár centimetrů a mohlo přijít zakončení do prázdné.
     
    24:11
    I Sens hrozí! Stará se o to Tkachukova formace, která nyní Tučňákům pořádně zatápí.
     
    24:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKE SANDERSON.
    24:20 Neuznaná branka Ottawy
     
    Pens si berou trenérskou výzvu na ofsajd, který gólu předcházel!
    Zkoumaná situace
     
    Branka neplatí! Časomíru vracíme do času 16:07.
     
    25:12
    Kubalík se snažil prosadit na mantinelu, je ale odstaven. Sens každopádně pokračují v dobré aktivitě.
     
    25:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak konečně, řekne si nejeden český fanoušek a především DOMINIK KUBALÍK! Český ostrostřelec udělal to v čem je nejlepší, dostal prostor na kruhu, rychle napřáhl a parádně trefil. Kubalík prolomil čekání a dává první gól v sezoně. Pro Pens už je ale situace krizová, hosté dávají z deváté střely třetí (nebo vlastně čtvrtou) branku.
    25:28 Dominik KUBALÍK - 0:3
     
    25:28
    Střídání v týmu Pittsburgh Penguins:
    ze hřiště odchází Tristan Jarry, přichází Magnus Hellberg.
     
    To je vše pro Tristana Jarryho. Magnus Hellberg zapíše premiéru v ostrém zápase mezi Tučňáky.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins:
    Sidney Crosby – 2 min., krosček.
     
    27:03
    Nepříjemná rána, Josh Norris vypálil z pravého kruhu! Magnus Hellberg dobře viděl a zasahuje.
     
    27:39
    Kotouč se nyní podařilo zašlápnout na mantinelu, to samozřejmě vyhovuje domácímu výběru, který šetří čas. Následně se ale puk vrací na modrou.
     
    28:26
    Série vyhození, Sens se ke střele v posledních okamžicích nedostali.
     
    28:44
    Dominik Kubalík vyslal jedovku z vrcholku levého kruhu, Magnus Hellberg ale zazářil svou lapačkou!
     
    29:34
    Ryan Shea si jakožto obránce výborně najel až na kruh, tady už gól visel ve vzduchu. V akci i druhá lapačka, ta ve vlastnictví Joonase Korpisala!
     
    30:48
    Brady Tkachuk to zkusil z druhé vlny, tohle nepříliš razantní zakončení ale letělo těsně mimo. Pens otáčejí hru.
     
    31:03
    Guentzel nyní ztečoval Crosbyho zakončení, čímž pomohl soupeřovu brankáři, Joonas Korpisalo nemusí zasahovat.
     
    31:35
    Ryan Graves se napřáhl až ke stropu haly a vyslal ránu jako z děla! Kotouč velmi nepříjemně schytal Jakob Chychrun.
     
    31:47
    Jake Sanderson není úplně spokojen, že mu dnes sebrali gól a tak chce dát ještě jeden. Přichází další rána od modré, tentokrát ztečovaná mimo, nikoli do sítě.
     
    32:42
    Icing Pens, Ottawa se vrací do pásma.
     
    32:56
    Jakob Chychrun se dostal pod tlak na modré, tu nakonec těsně neudržel. Je přerušeno a píská se postavení mimo hru.
     
    33:23
    Obránce Letang teď trošku zaspal a za bránou se nechal obrat forčekujícím Tkachukem. Ten se snažil zakončit z prostoru u pravé tyče, nakonec neúspěšně.
     
    34:20
    Drew O'Connor opět těžil ze Zohornovy práce a pálí z mezikruží! Joonas Korpisalo připraven.
     
    35:48
    Malkin sice narušil rozehrávku soupeře, nikdo z domácích ale neměl na puk blízko. Opět hraje Jakob Chychrun.
     
    36:13
    Obránce Travis Hamonic vypálil, Magnus Hellberg zasahuje. Dobrý zákrok.
     
    36:43
    Další závar před Korpisalem! Kris Letang podpořil útok z druhé vlny, rukavicí si stáhl puk a z vrcholku kruhu pálí! Hostující gólman zasáhl, nakonec si poradil i s dorážkami.
     
    37:21
    Bryan Rust před bránou, kotouč letí mimo. Dobrý zámek Tučňáků.
     
    37:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak a je to tu! Tentokrát Rust přenechal post na brankovišti a přesunul se na kruh, odkud právě do brankoviště nabil SIDNEYMU CROSBYMU, jenž stál ve správný čas na správném místě a usměrnil puk do sítě – 1:3. Parádní kombinace, tohle je mimořádně důležitý gól. Asistence: Bryan Rust.
    37:36 Sidney CROSBY - 1:3
     
    38:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins:
    Erik Karlsson – 2 min., sekání.
     
    38:13
    Pens okamžitě vyhazují přes všechny čáry. Sens se každopádně rychle vracejí do pásma.
     
    38:37
    A další vyhození, s rozehrávkou pomůže i Joonas Korpisalo.
     
    39:14
    Snaha zakončit nakonec přišla až teď, brankoviště ale obětavě zalehl Graves, kotouč se až k Hellbergovi nedostal. Následuje další výhoz.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Řekl bych, že zatím co v první třetině zastavil Pens především výtečný Korpisalo, teď se domácí zařezávali spíš sami... V podstatě z ničeho dostali další dva góly, alespoň, že jeden nakonec nebyl uznán. Nepomohl ani nejistý Tristan Jarry.

    Jinak si ale nemůžeme stěžovat, sledujeme zajímavý hokej plný šancí a výborných zákroků, radost nám dělají i Češi Zohorna s Kubalíkem. Momentum je paradoxně na straně Pittsburghu, ten se v závěru konečně prosadil, navíc výborně zvládl další oslabení. Směrem ke třetí třetině ještě není nic jisté!

    Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 1:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    V úvodu se nic moc zajímavého nestalo, pak ale mohli jít Sens do přečíslení 2 na 1. Brady Tkachuk nevyřešil situaci dobře a kotouč v podstatě zadarmo odevzdal.
     
    41:09
    Zakázané uvolnění Ottawy, Malkinova lajna začne v útočném pásmu. Na ledě i Erik Karlsson.
     
    41:25
    Erik Karlsson a jeho jedovka, Joonas Korpisalo se natáhl a zasahuje vyrážečkou. Tarasenko následně vyvezl kotouč mimo nebezpečí.
     
    41:51
    Karlsson dlouhým pasem vybídl Zohornu, jenž se tlačil na mantinelu. Třetí domácí formace zahrála dobře, nicméně na zakončení nedosáhla.
     
    42:47
    Jake Guentzel a jeho jedovka z pravého kruhu, Joonas Korpisalo zasáhl betonem, kotouč ale neudržel. Chyběl kousek od gólové dorážky.
     
    44:00
    Jevgenij Malkin sesnažil protáhnout do nějaké zajímavé příležitosti, proti třem soupeřům najednou ale neměl šanci. Podobně dopadl chvíli před ním obránce Erik Karlsson, jenž zavážel kotouč do pásma.
     
    44:56
    Icing Ottawy, ta se za pět minut zatím pořádně nedostala na puk...
     
    45:29
    Jake Guentzel dostal zadovku na pravou stranu, obránci se vyhnul sice pěkně, zároveň ale zmizel ze střeleckého úhlu. Pokračovat musí na mantinelu.
     
    46:09
    Veliká šance! Magnus Hellberg nejprve vytáhnul skvělý zákrok, následně se ale snažil dorážet do prázdné Mark Kastelic! Chyběl kousek, ale nepovedlo se.
     
    47:49
    Mathieu Joseph vrazil do pásma a hned pálí, těsně ale minul bránu. V posledních momentech Sens alespoň trošku vyrovnali hru. Nicméně čas až překvapivě rychle ubíhá, Tučňáci pořád musí dát minimálně dva góly...
     
    48:26
    To byla rána! Marcus Pettersson se napřáhl až ke stropu haly a pálí! Nejsem si jist, zda šel puk přímo mimo, nebo Joonas Korpisalo zasáhl, nyní každopádně duní o zadní mantinel.
     
    49:28
    Střely na branku ve třetí třetině: 4 – 3

    Střely celkem: 34 – 20
     
    50:04
    Série technických prohřešků, před chvílí se pískal ofsajd, nyní se Senators provinili icingem. Vracíme se před Korpisala.
     
    51:26
    Ryan Graves to zkoušel od mantinelu, tohle ale na ve skvělé formě chytajícího Joonase Korpisala nemohlo stačit. Hra je přerušena.
     
    51:36
    Claude Giroux se prokousal k ostré ráně z kruhu, Jevgenij Malkin jej k tomu trošku zahákoval, nicméně projde mu to. Kotouč vypadl ze hřiště, je přerušeno.
     
    52:19
    Zohorna to nakonec zkusil od modré čáry, vytočil se a plácl do puku. Ten se ani nedostal k brankáři.
     
    52:59
    Před bránou byl Tim Stützle, kotouč jej ale minul. Německý mladík se stahuje na mantinel.
     
    53:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gól jistoty! K dorážce se u levé tyče dostal BRADY TKACHUK, jenž se nenechal odstavit, zamíchal s pukem a nakonec jej také dopravil do sítě. Dobrá práce – 1:4. Asistence: Tim Stützle a Travis Hamonic.
    53:13 Brady TKACHUK - 1:4
     
    53:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak, a tady je nejspíš dobojováno. DRAKE BATHERSON ujel do samostatného úniku, zmátl brankáře Hellberga a zakončil kolem jeho betonu, Kotouč ještě cinknul o tyčku a zapadl do sítě. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    53:38 Drake BATHERSON - 1:5
     
    56:09
    Jakob Chychrun zastavil, jako by se mu už nikam nechtělo. Čekal tak deset vteřin a pak přeci jen zahájil kombinaci.
     
    56:34
    Je znát, že už se jen dohrává. Nyní přijde buly v blízkosti Magnuse Hellberga.
     
    56:46
    Bryan Rust to zkusil důrazem v brankovišti, neuspěl. Opět zasahuje výtečný Joonas Korpisalo.
     
    57:22
    Penguins v ofsajdu, hra je přerušena. Střídat jde trošku nespokojeně Dominik Kubalík, ten už si tak protáhl střídání, pořádného pobytu v pásmu se ale nedočkal.
     
    58:00
    Ryan Shea to zkusil z dálky, kotouč byl ale zablokován. Joonas Korpisalo pohotově kus černé gumy našel a raději ho přikryl.
     
    58:19
    Tim Stützle v přečíslení 2 na 1 vybídl Claude Girouxe, ten z první zakončoval mezi betony! Magnus Hellberg se výtečně přesunul.
     
    59:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle se povedlo. Crosby vybídl na vrcholku kruhu JAKE GUENTZELA, ten si srovnal puk na holi a vypálil. Nutno dodat, že domácí útočník si to za dnešní výkon zasloužil – 2:5. Asistence: Sidney Crosby a Chad Ruhwedel.
    59:27 Jake GUENTZEL - 2:5
     
    Konec zápasu.
     
    Že Pens byli lepším týmem se po debaklu 2:5 snad sni nedá napsat. A navíc, tak jednoduché to nebylo, i když tvrdit by se to dalo.

    Ano, první třetina byla drtivá, Pittsburgh hrál výborný hokej a Joonas Korpisalo musel být fenomenální. Kdyby to po 20 minutách bylo 5:0, nikdo by se nedivil. Jenže od druhé třetiny jsem stejný pocit z domácích neměl. Přibylo pár chyb, vyložených šancí naopak ubylo, k tomu nejistý Tristan Jarry v bráně.

    Na konci druhé třetiny měli ještě Tučňáci ono pověstné momentum, snížili, zvládli kritické oslabení. Do třetí třetiny si ale pohodu nepřenesli. Byli asi opět o trošku lepší, něco tomu ale chybělo. Když pak Ottawa udělila soupeři další lekci z produktivity, bylo hotovo...

    Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 2:5.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 42 – 26 | Přesilová hra: 0/2 – 1/3 | Trestné minuty: 6 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Tristan Jarry (PIT) – 6 zákroků, 3 OG, úspěšnost 66,7 %, odchytal 25:28
    Magnus Hellberg (PIT) – 15 zákroků, 2 OG, úspěšnost 88,2 %, odchytal 34:32
    Joonas Korpisalo (OTT) – 40 zákroků, 2 OG, úspěšnost 95,2 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Dominik Kubalík (OTT) – 1+0, 0 účast, 3 střey na bránu, TM 0, čas na ledě 15:56
    Radim Zohorna (PIT) – 0+0, -1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 10:33

    Tři hvězdy utkání
    1. Brady Tkachuk (OTT) 2+0
    2. Parker Kelly (OTT) 0+0
    3. Ridly Greig (OTT) 1+1
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost, doufám, že jste si zápas společně se mnou užili a budu se opět těšit u dalších zápasů kanadskoamerické NHL.

    Přeji hezký zbytek víkendu. (03:10:22)

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 38. Crosby (Rust, Letang), 60. Guentzel (Crosby, Ruhwedel) – 5. Greig (Giroux, Chychrun), 15. B. Tkachuk (Giroux, Stützle), 26. Kubalík (Greig, M. Joseph), 54. B. Tkachuk (Stützle, Hamonic), 54. Batherson (Tarasenko)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (26. Hellberg) – Graves, Letang, M. Pettersson, E. Karlsson, Shea, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – R. Smith, Malkin, Rakell – Eller, Zohorna, Nieto – Acciari, Carter, D. O'Connor.
    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Hamonic, Chychrun, Bernard-Docker, Kleven, Matinpalo – B. Tkachuk, Stützle, Giroux – Batherson, Norris, Tarasenko – Kubalík, Greig, M. Joseph – Kelly, Chartier, Kastelic.
    bahis siteleri