Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Ottawa Senators
Neděle 29.10.2023, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Jake GUENTZEL - 2:5
     
    59:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle se povedlo. Crosby vybídl na vrcholku kruhu JAKE GUENTZELA, ten si srovnal puk na holi a vypálil. Nutno dodat, že domácí útočník si to za dnešní výkon zasloužil – 2:5. Asistence: Sidney Crosby a Chad Ruhwedel.
    53:38 Drake BATHERSON - 1:5
     
    53:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak, a tady je nejspíš dobojováno. DRAKE BATHERSON ujel do samostatného úniku, zmátl brankáře Hellberga a zakončil kolem jeho betonu, Kotouč ještě cinknul o tyčku a zapadl do sítě. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    53:13 Brady TKACHUK - 1:4
     
    53:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Gól jistoty! K dorážce se u levé tyče dostal BRADY TKACHUK, jenž se nenechal odstavit, zamíchal s pukem a nakonec jej také dopravil do sítě. Dobrá práce – 1:4. Asistence: Tim Stützle a Travis Hamonic.
    37:36 Sidney CROSBY - 1:3
     
    37:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak a je to tu! Tentokrát Rust přenechal post na brankovišti a přesunul se na kruh, odkud právě do brankoviště nabil SIDNEYMU CROSBYMU, jenž stál ve správný čas na správném místě a usměrnil puk do sítě – 1:3. Parádní kombinace, tohle je mimořádně důležitý gól. Asistence: Bryan Rust.
    25:28 Dominik KUBALÍK - 0:3
     
    25:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak konečně, řekne si nejeden český fanoušek a především DOMINIK KUBALÍK! Český ostrostřelec udělal to v čem je nejlepší, dostal prostor na kruhu, rychle napřáhl a parádně trefil. Kubalík prolomil čekání a dává první gól v sezoně. Pro Pens už je ale situace krizová, hosté dávají z deváté střely třetí (nebo vlastně čtvrtou) branku.
    14:19 Brady TKACHUK - 0:2
     
    14:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je to o dva góly! BRADY TKACHUK dostal prošku prostoru na levé straně, po vjetí do pásma přišel svižný pokus mezi betony a kotouč překvapivě zapadl až do bány. Tohle je trošku slabší moment pro Tristana Jarryho – 0:2. Asistence: Claude Giroux.
    04:24 Ridly GREIG - 0:1
     
    04:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens jdou do vedení! Kus dobré práce odvedl Claude Giroux, jenž z levého kruhu milimetrově našel RIDLYHO GREIGA. Ten pro změnu výborně zapracoval na brankovišti a přihrávku tečoval přímo do brány – 0:1. Asistence: Claude Giroux.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 38. Crosby (Rust, Letang), 60. Guentzel (Crosby, Ruhwedel) – 5. Greig (Giroux, Chychrun), 15. B. Tkachuk (Giroux, Stützle), 26. Kubalík (Greig, M. Joseph), 54. B. Tkachuk (Stützle, Hamonic), 54. Batherson (Tarasenko)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (26. Hellberg) – Graves, Letang, M. Pettersson, E. Karlsson, Shea, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – R. Smith, Malkin, Rakell – Eller, Zohorna, Nieto – Acciari, Carter, D. O'Connor.
    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Sanderson, Hamonic, Chychrun, Bernard-Docker, Kleven, Matinpalo – B. Tkachuk, Stützle, Giroux – Batherson, Norris, Tarasenko – Kubalík, Greig, M. Joseph – Kelly, Chartier, Kastelic.
    bahis siteleri