Havlíčkův Brod – Slavia 4:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Neděle 29.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dávají čtvrtou branku. Přes celé hřiště se do prázdné brány trefil JAN KUCHTA. Asistence: Tadeáš Koubek a Michal Janko.
     
    42:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do tříbrankového vedení! Tadeáš Koubek našel na modré čáře připraveného JANA KUCHTU, jenž neskutečnou dělovkou propálil vše před sebou. Asistence: Tadeáš Koubek.
     
    35:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Dominik Löffler vystřelil od modré čáry a kotouč se šťastně odrazil od rukavice jednoho z bránících hráčů do nohy TOBIASE CHLUBNY, od kterého šel puk šťastně pro domácí do sítě. Asistence: Dominik Löffler, David Machač.
     
    16:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají chybu Slavie a jdou do vedení! HYNEK PEŠ vystihl rozehrávku soupeře a ocitl se sám před bránou. Havlíčkobrodská třiadvacítka udělala pěknou kličku do bekhendu, po které skórovala. Bez asistence.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Peš, 36. Chlubna (Löffler, Machač), 43. Kuchta (Koubek), 56. Kuchta (Koubek, Janko)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Bjakov, Vaněček, Vildomec, Löffler, Chymo – Janko (A), Koubek, Windegger – Peš, Jungwirth, Fiala – Chlubna, Nový, Machač – Novotný, Machovský, Prchal
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Tesař (Papež) – Kříženecký, Brotánek, Dráb, Jokl (C), Křivánek, Hron (A), Hubinka, Málek – Šindelář, R. Štípek, Hasman, Vlach, Filip, V. Štípek, Krums, Skalský, Janoušek, Vosmík, Šámal
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Marek Honza – Dominik Kalina, Jan Kopecký
    bahis siteleri