Havlíčkův Brod – Slavia 4:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Neděle 29.10.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 13. kolo
Partner:
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dávají čtvrtou branku. Přes celé hřiště se do prázdné brány trefil JAN KUCHTA. Asistence: Tadeáš Koubek a Michal Janko.
     
    55:15
    Hosté vhazují v útočném pásmu a hrají bez brankáře!
     
    52:59
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Filip – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    52:08
    Adam Vosmík si sjel s kotoučem do pravého kruhu, odkud vyslal neskutečnou dělovku! Útočník Slavie dokonce překonal Sigmunda, kterého nyní ovšem zachránila horní tyč!
     
    47:17
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vildomec – 2 min., hákování.
     
    42:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do tříbrankového vedení! Tadeáš Koubek našel na modré čáře připraveného JANA KUCHTU, jenž neskutečnou dělovkou propálil vše před sebou. Asistence: Tadeáš Koubek.
     
    38:57
    Na druhé se v obrovské šanci objevil Ernests Krums, jenž byl několik dlouhých sekund s kotoučem sám před bránou! Lotyšský útočník se snažil ukličkovat brankáře domácích, nakonec ale trefil jen betony Sigmunda!
     
    38:43
    Jan Kuchta výbornými kličkami udržel kotouč v útočném pásmu a ještě přesně nabil na pravé straně si najíždějícímu Davidu Machačovi, jehož dělovka ovšem skončila těsně nad bránou hostů!
     
    35:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Dominik Löffler vystřelil od modré čáry a kotouč se šťastně odrazil od rukavice jednoho z bránících hráčů do nohy TOBIASE CHLUBNY, od kterého šel puk šťastně pro domácí do sítě. Asistence: Dominik Löffler, David Machač.
     
    33:44
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dráb – 2 min., napadení.
     
    30:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Nový – 2 min., vysoká hůl.
     
    27:46
    Lukáš Nový obral o kotouč obránce soupeře a upaloval sám na bránu! Jiří Tesař však byl klidný a vychytal bekhendové zakončení havlíčkobrodského útočníka.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Pražák – 2 min., vysoká hůl.
     
    18:32
    Hosté ostřelují havlíčkobrodskou bránu ze všech pozic! Filip Sigmund několika skvělými zákroky podržel svůj tým ve vedení!
     
    16:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají chybu Slavie a jdou do vedení! HYNEK PEŠ vystihl rozehrávku soupeře a ocitl se sám před bránou. Havlíčkobrodská třiadvacítka udělala pěknou kličku do bekhendu, po které skórovala. Bez asistence.
     
    12:48
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Křivánek – 2 min., hákování.
     
    11:07
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho! Richard Štípek nahrál na pravou stranu Mikuláši Janouškovi, do pasu ale ještě dal hokejku brankář Havlíčkova Brodu! Janoušek pak nešikovně narazil do mantinelu, naštěstí se po chvíli sám zvedl a vypadá to, že bude v pořádku.
     
    09:04
    Jakub Dráb využil nepozornosti havlíčkobrodské obrany a ocitl se sám před bránou! Obránce hostů však z blízkosti nastřelil pouze dobře postaveného brankáře soupeře.
     
    05:19
    Velká šance hostů! Viktor Štípek dostal nahrávku na pravou tyč, odkud mohl střílet do prázdné brány! Útočník Slavie ovšem nedokázal usměrnit kotouč mezi tři tyče.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Peš, 36. Chlubna (Löffler, Machač), 43. Kuchta (Koubek), 56. Kuchta (Koubek, Janko)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Bjakov, Vaněček, Vildomec, Löffler, Chymo – Janko (A), Koubek, Windegger – Peš, Jungwirth, Fiala – Chlubna, Nový, Machač – Novotný, Machovský, Prchal
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Tesař (Papež) – Kříženecký, Brotánek, Dráb, Jokl (C), Křivánek, Hron (A), Hubinka, Málek – Šindelář, R. Štípek, Hasman, Vlach, Filip, V. Štípek, Krums, Skalský, Janoušek, Vosmík, Šámal
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Marek Honza – Dominik Kalina, Jan Kopecký
    bahis siteleri