Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 1:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Chrudim
Neděle 29.10.2023, 14:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (16:01:23)
     
    59:09
    Paták s Vaculíkem si v mezikruží neporadili s nahozením Frömela od modré a do útoku se tak rychle vydali hosté. Hanzlík zasahuje u své levé tyče.
     
    58:03
    Hynek nahazoval na chrudimskou branku od modré čáry. Puk letěl vysoko a pomalu, takže na něj Veřmiřovský dobře viděl, ukryl jej do lapačky a rychle rozehrál.
     
    57:13
    Chrudim zvládla i vsetínské přečíslení tři na dva, které se Valaši chystali zakončit z levého křídla. Do konce zápasu zbývají necelé tři minuty. Tady už o výsledku bude rozhodnuto.
     
    56:43
    Kafka na hranici brankoviště tečoval Smékalovo nahození od mantinelu. Hanzlík zasahovat nemusel, kotouč skončil vedle levé tyče.
     
    55:59
    Domácí sice vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, ale při pokusu o ofenzivu o kotouč přišli a dopředu se nahrnul Smékal. Valachům se dnes opravdu nedaří.
     
    55:45
    Valaši se usadili v pásmu a z mezikruží střílel bez přípravy Chalupa. Hostující brankář jeho střelu vyráží pravým betonem.
     
    54:27
    Po Patákově nahození z vrcholku kruhů zakončoval u levé tyče Vaculík, jehož střela projela podél brankové čáry a zůstala ve hře. K dorážce do odkryté brány se dostal ještě Šebesta, ale ani on neskóroval.
     
    53:35
    Chrudimská přesilovka skončila a od té doby se hraje předveším ve středním pásmu. Ani jednomu týmu se nyní nedaří založit útočnou akci.
     
    52:36
    Domácí v plném počtu.
     
    52:01
    Hanzlík si poradil s nebezpečným zakončením Kopeckého, které mířilo po ledě mezi betony. Domácí brankář puk zastavil a má jej ve své moci. Hra je přerušena.
     
    51:47
    Nyní se hráči Chrudimi vyhnali z pásma sami, když přihrávka z rohu kluziště na modrou čáru byla velmi nepřesná. Puk doklouzal až na levý kruh před Veřmiřovského.
     
    51:22
    Valaši drží puk daleko od své branky, toto oslabení se jim zatím daří podle představ.
     
    50:36
    Akci Šimonka na hranici brankoviště překazil hvizd rozhodčího, protože se mezitím dotkl puku jeden z domácích hráčů. Bude se vylučovat, Chrudim si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Malý.
     
    49:22
    Smékal svým dlouhým nahozením namířil mimo vsetínskou branku, konkrétněji jen na zadní mantinel. K odraženému kotouči se mohl dostat Kafka, který už čekal na levém křídle. Vsetínská obrana mu ovšem jakékoliv ohrožení Hanzlíkovy branky zamezila.
     
    48:28
    Hosté v plném počtu.
     
    47:45
    Puk po Patákově zakončení od levé tyče zůstal ležet v brankovišti, odkud do volného prostoru namířil Kučný. Střela mu ovšem nesedla a ani napodruhé hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    47:21
    Hosté se v oslabení znovu osvobozují.
     
    47:00
    Chrudim vyhazuje kotouč až za branku soupeře. Hanzlík pomáhá s rozehrávkou.
     
    46:43
    Šebesta svou střelu z pravého kruhu namířil k bližší tyči. Urválek jeho pokus pohlídal a vytěsnil mimo brankoviště. Vsetínští pokračují ve své přesilovkové kombinaci.
     
    46:28
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Štěpnička – 2 min., podrážení.
     
    46:01
    Štěpnička od modré útočné čáry nahazuje na vsetínskou branku. K dorážce si najížděl Šimonek, domácí brankář ale žádnou další střelu nepovolil.
     
    45:28
    V přečíslení dva na jednoho zakončoval od levé tyče Smékal. Domácí brankář si poradil i s tímto pokusem a vypadá to, že už se i po inkasované brance dostává do tempa.
     
    44:44
    Valaši v útočném pásmu nic víc nevymysleli a na druhou stranu se sám vydal Kopecký. Svou individuální akci zakončil střelou nad levý beton. Tento prostor si Hanzlík pohlídal.
     
    43:56
    Fuskova střela z levého kruhu skončila na boční síti. Od modré čáry to následně zkusil Kučný, jeho pokus skončil na bruslích clonícího Malého.
     
    42:52
    Vsetínští v útočném pásmu jen nahazují na chrudimskou branku. Obrana hostujícího celku je dnes opravdu ve formě, proto domácím jiná možnost ani nezbyla.
     
    41:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hanzlík ve vsetínské brance svou nulu dlouho neudržel. ROBIN ŠTĚPNIČKA si na hranici brankoviště počkal na přihrávku Ondřeje Vaška a také na hattrick, který kompletuje zakončením k levé tyči. Chrudim zde na Lapači minule prohrála 3:8 a zdá se, že nyní to chce Valachům oplatit. Asistence: Ondřej Vaško, Patrik Šimonek.
     
    40:42
    Koudelkovo nahození od modré čáry končí vedle vsetínské branky. Třetí třetina začíná opatrněji než předchozí dějství.
     
    40:01
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín:
    ze hřiště odchází Cegliňski, přichází Hanzlík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Chrudim ve druhé třetině odmítla spekulace o tom, že by chtěla jen bránit. Pomohla k tomu hlavně řada vyloučení a nedůsledná vsetínská obrana, která hostům dovolila přečíslení dva na jednoho a branku Matěje Kafky. Na tu rychle z přečíslení odpověděl Štěpán Drozd a dlouho se zdálo, že i přes četní přesilovky se už ve druhém dějství nic jiného nestane. Čtyři sekundy před jeho koncem ovšem navýšil vedení hostů právě z přesilovky Matěj Kafka svým druhým gólem v utkání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v utkání využívají přesilovou hru, tentokrát čtyři sekundy před koncem druhé třetiny. Kopeckého střela od modré se od zadního mantinelu odrazila k Tadeáši Valkounovi, který neměl u levé tyče příliš volného místa, a tak poslal puk MATĚJI KAFKOVI do mezikruží. Ten měl naopak velmi mnoho prostoru a času, mohl si rozmyslet, co udělá, a nakonec zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Tadeáš Valkoun.
     
    39:12
    Valaši dostávají kotouč do středního pásma. Malý se s hráči Chrudimi vydal i k jejich brance, kde aktivně napadá jejich rozehrávku.
     
    39:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kučný – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    38:04
    Od modré čáry pálil Dvořáček, Veřmiřovský na jeho střelu vůbec neviděl, navíc se ještě kotouč ze vzduchu snažili usměrnit Fusek s Šebestou. To se nepovedlo a hostující gólman si nakonec v nepřehledné situaci poradil.
     
    37:02
    Hra se možná i proto rychle přestěhovala na druhou stranu, kde od pravé tyče zakončoval Šimonek. Jeho rána trefila přemisťujícího se Cegliňského, na dorážku odraženého kotouče už nikdo nečekal.
     
    36:35
    Domácí hrají v plném počtu. Své oslabení dohráli v útočném pásmu, kde se snaží uklidnit hru. Do žádné velké ofenzivy se ale Valaši nehrnou.
     
    35:56
    Kopeckého střelu od modré zablokoval na vrcholu pravého kruhu Šebesta. Hosté se i nadále drží v útočném pásmu a znovu začínají svou kombinaci.
     
    35:08
    Chrudim hraje v plném počtu, začíná její přesilovka, na což už hosté zareagovali tím, že se přestěhovali do útočného pásma.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vinklárek – 2 min., sekání.
     
    34:21
    Veřmiřovský se na poslední chvíli stačil přemístit proti Vinklárkově střele z pravého křídla. Valaši se snaží kombinovat rychle a střílet bez přípravy.
     
    33:34
    Chrudimi se daří držet kotouč daleko od své brány. Valaši zatím v přesilovce vystřelili jen jednou, když zakončovali z pravého kruhu.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Kopecký – 2 min., krosček.
     
    33:00
    Vsetínská střela od modré čáry se zastavila na jednom z bránících hráčů těsně před brankou. Toho chtěl využít Šebesta, který se snažil najít mezírku mezi levou tyčí a nohou gólmana. Nepodařilo se, Vsetínští nicméně vybojovali přesilovku.
     
    31:32
    Vinklárek se po vyhraném vhazování v útočném pásmu nacpal k brankovišti a bleskově zakončoval k levé tyči. Ve velké šanci jej vychytal Veřmiřovský.
     
    30:50
    Chrudim vyloučení nemuselo mrzet dlouho, protože následně přišly dva tresty i na straně Vsetína. Žádná branka ovšem na jedné ani druhé straně nepadla.
     
    28:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Paták – 2 min., hákování.
     
    28:00
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Cegliňski – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník, odpyká Němec.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Dvořák – 2 min., sekání.
     
    27:00
    Po snížení se domácí dostali ještě do další šance, kterou zakončovali Meissner s Šebestou. Jejich souhra na pravém křídle skončila vedle levé tyče.
     
    26:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští z přečíslení tři na jednoho snižují. Akce to byla podobná jako při třetím gólu Chrudimi. Michal Kučný se s kotoučem dostal po pravém křídle za bránící hráče, stejný kousek se povedl také jeho spoluhráčům. Přihrávku poté na levé křídlo dostal ŠTĚPÁN DROZD, který bekhendovým zakončením na brankovišti překonal hostujícího gólmana. Asistence: Michal Kučný.
     
    25:06
    Na druhé straně se Valaši natlačili do soupeřova brankoviště, i přesto si ale hosté udrželi přehled a situaci bez větších problémů vyřešili.
     
    24:32
    Další nebezpečnou střelu vyslal od modré čáry Kačírek. Jeho rána proletěla kolem pravého horního rohu vsetínské branky.
     
    23:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A tahle branka to jenom potvrzuje. Samuel Kopecký našel dlouhou přihrávkou z rohu kluziště najíždějícího Štěpána Smékala, který se po levém křídle velmi pohotově dostal za obranu a také do přečíslení dva na jednoho, kdy po jeho přihrávce už jen doklepl puk za rozpohybovaného gólmana MATĚJ KAFKA. Asistence: Štěpán Smékal, Samuel Kopecký.
     
    22:45
    Patákovu přihrávku z pravého kruhu vystihl Paulus. Vsetínu to zkraje druhé třetiny nevychází ani v obraně, ani v útoku.
     
    21:16
    Chrudim drží Valachy pod tlakem a vypadá to, jako kdyby hosté hráli přesilovku. Koudelka k hattricku vybídl Štěpničku, který k odkryté pravé tyči nedokázal zakončit. Vsetínský brankář dnes zatím nepůsobí zrovna nejjistějším dojmem.
     
    20:34
    Hostům se buly vyvedlo i v tomto případě na levém kruhu útočného pásma. Vaško pak bleskově vystřelil od modré čáry a hra je opět přerušena.
     
    20:29
    Chrudim vyhrála úvodní vhazování a po rozehrávce ve vlastním pásmu nahazují hosté na branku Cegliňského.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hostující Chrudim v první třetině zaskočila domácí celek, když z úvodního důrazu proměnil souhru Robin Štěpnička. Stejný hráč poté navýšil na 2:0 v přesilové hře. A to podle herního projevu hostům stačí. Od druhé inkasované branky jsou domácí aktivnějším týmem a Chrudim se naopak zamkla jen do obrany a snaží se svůj dvoubrankový náskok ubránit. Uvidíme tedy, jak bude vypadat druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Střelu od modré čáry zvolili také Hynek a Kučný. Blíž k brankovišti se totiž domácí přes obranný val nemohou dostat. V obou případech ovšem musel Veřmiřovský proti přízemním střelám zasahovat.
     
    19:43
    Malý se rozhodl nahodit od modré čáry. Jeho prudká rána končí na zadním mantinelu.
     
    19:16
    Meissner po pravém křídle neprošel přes Koudelku. Obrana Východočechů zatím nemá vůbec žádné mezery.
     
    18:23
    Vsetín postupně přidává na aktivitě, to Chrudim je se svým dvoubrankovým náskokem zdá se spokojena a přepla do režimu obrany.
     
    17:14
    Domácí se snaží udržet tlak, který si vytvořili v přesilové hře, ale příliš se jim to nedaří. Chrudim šikovně vyhodila a dostala se tak do útočné třetiny.
     
    16:46
    Hosté v plném počtu. Vsetín se dostal do několika šancí, ale hostující čtveřici se podařilo všechny nepříjemné pokusy zlikvidovat.
     
    16:25
    Stejná sestava se do šance dostala i nyní, pokus Vsetína o snížení opět skončil na bránících hráčích.
     
    15:18
    Němec hledal přihrávkou z pravého kruhu Patáka v mezikruží, ten však zrovna nebyl ve výhodné pozici a kotouč mu navíc přeskočil hokejku, takže se ke střele musel otočit. Toho využilí hosté a vyhazují.
     
    15:08
    Vsetínští ihned začali s přesilovkovou kombinací, kterou u levé tyče zakončoval Hynek. Hostům se následně zdálo, že se Valaši až příliš tlačí do brankoviště, a tak přišla menší strkanice.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu HC Chrudim:
    Řivnáč – 2 min., vražení na hrazení.
     
    14:38
    Vinklárek na hranici brankoviště tečoval Dvořáčkovu střelu od modré. Kotouč proletěl těsně kolem levé tyče.
     
    13:53
    Vaculík ještě udržel útočné pásmo pro Vsetín a vydal se střídat. Brzy jej následovali i jeho spoluhráči, takže na puku je teď Chrudim, která rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    13:33
    Němec získal kotouč v souboji na útočné modré čáře, našel si místo v mezikruží a vypálil k pravé tyči. Jeho pokus ukrývá Veřmiřovský v lapačce.
     
    12:42
    Šebesta s Meissnerem byli ve svém útoku tvrdě zastaveni, nakonec se ale Vsetínským přece jen podařilo puk v mezikruží útočného pásma uhájit a ohrozili branku soupeře. Oproti vstupu do utkání jsou nyní Valaši aktivnější, do střeleckých pozic se však nedostávají.
     
    12:11
    Drozd zakončoval z levého kruhu. Hostující brankář vyrazil kotouč vyrážečkou na protější křídlo, kde ovšem nikdo ze Vsetínských v dobré pozici nečekal.
     
    11:51
    Němec se po pravém křídle snažil překonat obrana Chrudimi, ale hosté byli v tomto případě v početní převaze. Domácí útočník se nicméně dostal na pravý kruh útočného pásma, které pomohl vybojovat.
     
    10:40
    Domácí hráči své příznivce částečně poslechli a usadili se v útočném pásmu. Střely Vsetína ovšem nejsou přesné a končí většinou jen na zadním mantinelu.
     
    08:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tohle je ale studená sprcha pro Valachy, kteří do utkání vstupovali v roli favorita. Střelu Patrika Šimonka z pravého kruhu ještě domácí brankář vytěsnil, ale na dorážku ROBINA ŠTĚPNIČKY z druhé vlny z prostějšího křídla už nedosáhl. Fanoušci Vsetína se zcela pochopitelně dožadují změny ve hře domácího celku. Asistence: Patrik Šimonek, Tomáš Šanc.
     
    08:23
    Nyní už je Chrudim v útoku, od modré čáry vystřelil Štěpnička. Kombinace hostujícího celku pokračuje.
     
    07:56
    Valaši si zatím v oslabení vedou výborně a drží puk před brankou soupeře, do zakončení se však nehrnou a hrají spíš na jistotu.
     
    07:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Frömel – 2 min., hákování.
     
    07:21
    Hosté vyhráli vhazování ve středním pásmu a s potížemi se dostali před Cegliňského. Tam se nepovedlo zakončit Kačírkovi, kterého domácí obrana obrala o kotouč. V další akci byl jeden z hostů nedovoleně zastaven a bude se vylučovat.
     
    06:40
    U levé tyče to nadvakrát zkoušel Fusek, dorážky ve zmatku na brankovišti se ale neuchytili a Veřmiřovský svou bránu uhájil.
     
    06:11
    Tentokrát se Chrudimi rozehrávka nepovedla, hosté vyhazují pouze na zakázané uvolnění. Začátek zápasu připomíná poslední domácí duel Valachů proti polské sedmnáctce, ani v něm totiž hráči ve žluto-zelené kombinaci nedocházali zachytit start.
     
    04:48
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jejich kombinaci překazil až jeden blok vlastního hráče, který rozbil jinak přesnou souhru. Dnešní utkání je od prvních minut zcela jiné, než bylo předchozí vzájmené utkání na Lapači, v kterém domácí už po dvou minutách vedli 2:0.
     
    04:08
    Chrudim je od vstřelené branky značně aktivnější. Od modré čáry zkusil své štěstí Kouedelka, ale jeho rána byla hodně nepřesná a končí na zadním mantinelu.
     
    02:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Uktání začalo v pomalém tempu, domácím se nepovedla rozehrávka zpoza vlastní branky, což dalo příležitost hostům. Nejprve to zkoušel Prostřední, ale až nahození ROBINA ŠTĚPNIČKY Cegliňskému propadlo mezi levou rukou a betonem. Asistence: Filip Koudelka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Šebesta, Němec, Malý, Chalupa, Paták, Fusek, Vinklárek, Drozd (A), Meissner, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Veřmiřovský (Etflaiš) – Krejčík (A), Řivnáč, Šurc, Urválek, Valkoun (A), Koudelka, Neruda, Šanc – Kopecký (C), Kačírek, Štěpnička, Smékal, Prostřední, Paulus, Kafka, Dvořák, Vaško.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Tomáš Bezděk, Petr Lainka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Drozd (Kučný) – 3. Štěpnička (Koudelka), 9. Štěpnička (Šimonek, Šanc), 24. Kafka (Smékal, Kopecký), 40. Kafka (Valkoun), 42. Štěpnička (Vaško, Šimonek)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (41. Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Šebesta, Němec, Malý, Chalupa, Paták, Fusek, Vinklárek, Drozd (A), Meissner, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Veřmiřovský (Etflaiš) – Krejčík (A), Řivnáč, Šurc, Urválek, Valkoun (A), Koudelka, Neruda, Šanc – Kopecký (C), Kačírek, Štěpnička, Smékal, Prostřední, Paulus, Kafka, Dvořák, Vaško.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Tomáš Bezděk, Petr Lainka
    bahis siteleri