Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Vsetín – Chrudim 1:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
HC Chrudim
Neděle 29.10.2023, 14:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    41:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hanzlík ve vsetínské brance svou nulu dlouho neudržel. ROBIN ŠTĚPNIČKA si na hranici brankoviště počkal na přihrávku Ondřeje Vaška a také na hattrick, který kompletuje zakončením k levé tyči. Chrudim zde na Lapači minule prohrála 3:8 a zdá se, že nyní to chce Valachům oplatit. Asistence: Ondřej Vaško, Patrik Šimonek.
     
    39:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v utkání využívají přesilovou hru, tentokrát čtyři sekundy před koncem druhé třetiny. Kopeckého střela od modré se od zadního mantinelu odrazila k Tadeáši Valkounovi, který neměl u levé tyče příliš volného místa, a tak poslal puk MATĚJI KAFKOVI do mezikruží. Ten měl naopak velmi mnoho prostoru a času, mohl si rozmyslet, co udělá, a nakonec zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Tadeáš Valkoun.
     
    26:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští z přečíslení tři na jednoho snižují. Akce to byla podobná jako při třetím gólu Chrudimi. Michal Kučný se s kotoučem dostal po pravém křídle za bránící hráče, stejný kousek se povedl také jeho spoluhráčům. Přihrávku poté na levé křídlo dostal ŠTĚPÁN DROZD, který bekhendovým zakončením na brankovišti překonal hostujícího gólmana. Asistence: Michal Kučný.
     
    23:15
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A tahle branka to jenom potvrzuje. Samuel Kopecký našel dlouhou přihrávkou z rohu kluziště najíždějícího Štěpána Smékala, který se po levém křídle velmi pohotově dostal za obranu a také do přečíslení dva na jednoho, kdy po jeho přihrávce už jen doklepl puk za rozpohybovaného gólmana MATĚJ KAFKA. Asistence: Štěpán Smékal, Samuel Kopecký.
     
    08:32
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tohle je ale studená sprcha pro Valachy, kteří do utkání vstupovali v roli favorita. Střelu Patrika Šimonka z pravého kruhu ještě domácí brankář vytěsnil, ale na dorážku ROBINA ŠTĚPNIČKY z druhé vlny z prostějšího křídla už nedosáhl. Fanoušci Vsetína se zcela pochopitelně dožadují změny ve hře domácího celku. Asistence: Patrik Šimonek, Tomáš Šanc.
     
    02:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Uktání začalo v pomalém tempu, domácím se nepovedla rozehrávka zpoza vlastní branky, což dalo příležitost hostům. Nejprve to zkoušel Prostřední, ale až nahození ROBINA ŠTĚPNIČKY Cegliňskému propadlo mezi levou rukou a betonem. Asistence: Filip Koudelka.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Drozd (Kučný) – 3. Štěpnička (Koudelka), 9. Štěpnička (Šimonek, Šanc), 24. Kafka (Smékal, Kopecký), 40. Kafka (Valkoun), 42. Štěpnička (Vaško, Šimonek)


    VHK ROBE Vsetín: Cegliňski (41. Hanzlík) – Kučný (A), Kužel, Sadílek (C), Hynek, Noga, Dvořáček, Frömel – Šebesta, Němec, Malý, Chalupa, Paták, Fusek, Vinklárek, Drozd (A), Meissner, Vaculík.
    Trenér: Miroslav Barus

    HC Chrudim: Veřmiřovský (Etflaiš) – Krejčík (A), Řivnáč, Šurc, Urválek, Valkoun (A), Koudelka, Neruda, Šanc – Kopecký (C), Kačírek, Štěpnička, Smékal, Prostřední, Paulus, Kafka, Dvořák, Vaško.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Jakub Gebauer — Tomáš Bezděk, Petr Lainka
    bahis siteleri