Mostečtí Lvi – Hronov 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Příbram – Benátky n/J 2:1 (po pr.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:3 (kon.) | Havířov – Technika Brno 5:1 (kon.)
Opava – Vyškov 1:4 (kon.) | Cheb – Kralupy n. Vltavou 6:2 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 6:4 (kon.)
Tábor – Letňany 2:5 (kon.) | Nový Jičín – SHKM Hodonín 1:6 (kon.) | Řisuty – Děčín 4:10 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:4 (3:1, 2:3, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 11.11.2023, 18:00 • ZS HC Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    A v přesilovce si počínají velmi aktivně! Matyáš Ondrík měl tentokrát co dělat, aby udržel kotouč pod kontrolou. Před jeho definitivním polapením mu několikrát povyskočil nahoru.
     
    58:36
    Ústí v šesti, Stahl zůstává na střídačce!
     
    55:50
    Proti střele Ladislava Funka z mezikruží se musel Ondrík dosti natahovat. Přesto nakonec uzmul kotouč do své lapačky.
    52:41 Dominik NOVÁK - 6:4
     
    52:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka Kobry a domácí opět drží dvoubrankový náskok! Křižnou přihrávku od Vladislava Houšky z pravého kruhu tečoval těsně před brankovištěm DOMINIK NOVÁK a zkompletoval tak svůj hattrick v tomto klání! Asistence: Vladislav Houška a Jiří Stejskal
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jakub Trefný – 2 min., vražení na hrazení.
     
    50:03
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Dominik Šteiner – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jan Rudovský – 2 min., hrubost.
     
    49:54
    Překvapivá střela Tomáše Šťastného, který z první napasoval na branku přihrávku zpoza mantinelu od Filipa Vlčka. David Stahl ovšem bleskově reagoval a vyrazil puk k levému mantinelu.
     
    45:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Vladislav Houška – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Ondřej Polata – 2 min., hrubost.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Stanislav Tichý – 2 min., podrážení.
     
    41:35
    V signalizované výhodě si to šinul dopředu Martin Bláha, který také z pravého kruhu zakončoval směrem na Ondríka. Gólman Kobry ovšem zalehl kotouč na ledové ploše.
    38:47 Daniel JOUZA - 5:4
     
    38:47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A také snižuje na rozdíl jediné branky! DANIEL JOUZA si najel k levé hranici brankoviště a doslova prošťouchl kotouč do malé skulinky u bližší tyče Ondríkovy klece. Asistence: Ondřej Polata a Jan Kloz.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Dominik Novák – 2 min., hrubost.
     
    35:14
    Rychlý výpad Michala Simona od levého mantinelu a také jeho překvapivá střela, která rozezvučila tyč klece Matyáše Ondríka!
     
    35:09
    Už se začíná přiostřovat! Sudí museli od sebe odtrhávat hned dvě menší potyčky poblíž Ondríkovy branky.
    34:54 Filip VLČEK - 5:3
     
    34:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Při druhém trestném střílení už byla Kobra neomylná a bere si zpět dvoubrankový náskok! FILIP VLČEK poměrně dlouho najížděl směrem k brance, nakonec na Stahla vyzrál bekhendovým blafákem pod víko.
     
    34:54
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jan Rudovský – TS, hákování.
     
    34:48
    Filip Vlček využil Rudovského chyby v rozehrávce a sám se řítil proti Stahlově brance! Na něj ovšem tentokrát nevyzrál, byť za cenu nedovoleného zákroku, po němž sudí odpískali trestné střílení.
    28:46 Jaroslav ROUBÍK - 4:3
     
    28:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    I ústecký tým využívá přesilovku a přibližuje se na rozdíl jediné branky! JAROSLAV ROUBÍK napálil od modré, využil zakrytého výhledu gólmana Branických a umístil kotouč přesně za jeho záda. Asistence: Tomáš Bernat a Jakub Trefný.
     
    27:52
    Slovan svou úvodní přesilovku zahájil velmi aktivně. Po úspěšné kombinaci se dostal k zakončení z pravé strany Jakub Trefný. Gólman Ondrík měl s polapením šance trochu potíže, nakonec ale zvládl puk vyrazit do ochranné sítě nad svou brankou.
     
    27:51
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha:
    Tomáš Duda – 2 min., sekání.
    26:55 Daniel JOUZA - 4:2
     
    26:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Drama pokračuje snížením ze strany ústeckého celku! Před DANIELEM JOUZOU se otevřel poměrně velký odkrytý prostor u levé tyčky Ondríkovy klece, do něhož z první přesně zacílil Rudovského přihrávku. Asistence: Jan Rudovský a Štěpán Kuchynka.
    24:55 Dominik NOVÁK - 4:1
     
    24:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    To, co na opačné straně nevyšlo Berčíkovi ani Rudovskému, se nyní povedlo DOMINIKU NOVÁKOVI! Ten si najel k vnitřní hraně pravého kruhu a rovně poslal kotouč dopředu k bližší tyčce Stahlovy klece, čímž si připisuje už druhou branku v tomto utkání. Asistence: Tomáš Urban a Vladislav Houška.
     
    19:25
    Trestného střílení se chopil Maxim Havrda, který si najel dopředu středem pole a nadvakrát se pokusil o překonání gólmana Stahla. Ten ale proti ráně i dorážce po zemi nekompromisně reagoval roztažením betonů a puk za svá záda nepropustil.
     
    19:25
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Tomáš Bernat – TS, hákování.
     
    17:19
    Famózní zákrok Davida Stahla proti Filipu Vlčkovi, který se na něj pokusil vyzrát kličkou po úniku středem pole. Strážce ústecké svatyně se natáhl na zem a vleže mu hokejkou puk vypíchl.
    15:21 Tomáš URBAN - 3:1
     
    15:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zdá se, že tento zápas bude výstavních gólů plný! Ke střele z hranice levého kruhu se tentokrát dostal TOMÁŠ URBAN, který napasoval kotouč přesně mezi nohy gólmana Stahla. Asistence: Ondřej Holý a Tomáš Duda.
     
    14:26
    Filip Vlček si už stavěl v pravém kruhu kotouč na střelu, nakonec se ale pokusil zaskočit Stahla přihrávkou doleva na Matěje Kvasničku, který nakonec vystřelil. Ústecký gólman ale celou situaci vyčíhal a zavčasu vytáhl svou lapačku.
    13:20 Dominik NOVÁK - 2:1
     
    13:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Rychlý úprk po pravé straně proměnil ve střelu z vnitřní hranice kruhu DOMINIK NOVÁK. Asistence: Stanislav Tichý a Vladislav Houška.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem:
    Jan Kloz – 2 min., podrážení.
    10:22 Tomáš ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    10:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nádherná akce TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO a Kobra rychle odpovídá! Kapitán branického celku si zcela sám najel skrz celé hřiště z levého kruhu poslal kotouč přesně na vzdálenější tyč ústecké branky. Asistence: Filip Vlček a Dominik Šteiner.
    09:37 Tomáš BERNAT - 0:1
     
    09:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají tlaku z posledních minut a jdou do vedení! TOMÁŠ BERNAT si položil gólmana Ondríka a umístil kotouč přesně k pravé tyčce jeho branky. Asistence: Lukáš Popela a Martin Dubský
     
    09:03
    Velmi tvrdá střela od modré z hole Michala Simona! Gólman Ondrík si ale i tentokrát dokázal poradit a puk vyrazil do plexiskla za svou brankou.
     
    05:50
    Další velká akce domácího týmu! Chopil se jí Filip Vlček, který se prosmýkl středem pole až na hranici brankoviště, odkud se bekhendovým blafákem pokusil umístit puk za Stahlova záda. Strážce ústecké svatyně se ovšem blýskl povedeným zákrokem a kotouč vyrazil vnitřní stranou betonu.
     
    04:16
    Důrazná střela Tomáše Urbana od modré čáry! Davida Stahla trefila přímo do čela masky, avšak právě touto částí výstroje vyrazil gólman Slovanu kotouč napravo od sebe.
     
    00:03
    První útok vyhráli hráči Kobry. Dopředu se vydal Tomáš Šťastný, který se pokusil vyzrát na Stahla z hranice brankoviště. Ústecký gólman si ale celou situaci ohlídal a kotouč podržel.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Šťastný (Vlček, Šteiner), 14. Do. Novák (S. Tichý, Houška), 16. T. Urban I (Holý, T. Duda), 25. Do. Novák (T. Urban I, Houška), 35. Vlček (TS), 53. Do. Novák (Houška, J. Stejskal) – 10. Bernat (Popela, M. Dubský), 27. Jouza (Rudovský, Kuchynka), 29. Roubík (Bernat, Trefný), 39. Jouza (Polata, Kloz)


    HC Kobra Praha: Ondrík (Tesař) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Horáček, Dráb, Pelant – Havrda, Šťastný (C), Vlček – Houška, T. Urban I, Do. Novák – M. Kvasnička, S. Tichý, Petrák – Míšek.
    Trenér: Miloslav Šeba

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Vlach) – M. Bláha, Funk, Trefný (C), Gottfried, Popela, V. Hynek, Polata – M. Simon, Kloz (A), Berčík – M. Dubský, Roubík (A), Bernat – Kuchynka, Rudovský, Jouza – J. Tůma, Špaček, Krédl.
    Trenér: Jiří Merta

    Rozhodčí: Šperl – Jurak, Hlinka
    bahis siteleri