Buffalo – Minnesota 3:2 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.) | New Jersey – Washington 2:4 (kon.)
Toronto – Calgary 5:4 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Philadelphia 3:6 (kon.) | Vegas – San Jose 5:0 (kon.)
Detroit – Columbus 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:6 (0:2, 1:1, 2:3)
Philadelphia Flyers
Sobota 11.11.2023, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Owen TIPPETT - 3:6
     
    58:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Teď už je ale hotovo. OWEN TIPPETT vyrazil do středního pásma, pronikl až za útočnou modrou čáru a využil prázdné branky domácích. Asistence: Travis Sanheim, Scott Laughton.
    58:32 Leo CARLSSON - 3:5
     
    58:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    LEO CARLSSON v přesilovce zkompletoval hattrick! Osmnáctiletý hokejista zaujal postavení na pravé straně brankoviště, dostal přesnou přihrávku skrz brankoviště od Terryho a povedlo se mu dostat puk do brány ještě před dokončením Erssonova přesunu. Troy Terry, Ryan Strome.
    53:07 Owen TIPPETT - 2:5
     
    53:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    OWEN TIPPETT si u pravého mantinelu obhodil Vatrana, dostal se díky tomu mezi před brankoviště nikým nebráněn a střelou k pravé tyči překonal Dostála. Asistence: Morgan Frost.
    50:34 Leo CARLSSON - 2:4
     
    50:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí ještě vykřesávají naději. LEO CARLSSON si přihrál v útočném pásmu s Killornem a o horní tyč dostal puk za záda Erssona! Už pátý gól v sezoně od tohoto švédského mladíčka. Asistence: Alex Killorn, Pavel Mintjukov.
    47:39 Travis SANHEIM - 1:4
     
    47:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS SANHEIM předvedl parádní práci hokejkou! Vybruslil si mimo střelecký úhel, pak zatočil směrem k brankovišti a hodil si puk do bekhendu, díky čemuž obhodil Dostálův beton a zasunul puk za jeho záda. Tady obrana Anaheimu hodně zaspala. Asistence: Joel Farabee, Cameron York.
    33:15 Leo CARLSSON - 1:3
     
    33:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nakonec přišla rána LEA CARLSSONA z pravého kruhu a kotouč propadá za záda Erssona! Čistý průstřel na vzdálenější tyč. Asistence: Alex Killorn, Mason McTavish.
    22:33 Louis BELPEDIO - 0:3
     
    22:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Silfverberg přišel o hokejku a šel si pro novou. Philadelphia vyrazila do protiútoku, LOUIE BELPEDIO dostal přihrávku do jízdy v pravém kruhu a střelou pod horní tyč překonal přesouvajícího se Dostála, jenž se marně natahoval po puku. Asistence: Joel Farabee.
    12:31 Cam ATKINSON - 0:2
     
    12:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivita a z něho plynoucí tlak Philadelphie přináší kýžené ovoce! Střela Sanheima od modré čáry trefila CAMA ATKINSONA do ruky a puk zcela změnil svůj směr. Dostál byl bez šance, aby zareagoval. Asistence: Travis Sanheim, Tyson Foerster.
    04:57 Sean COUTURIER - 0:1
     
    04:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A první opravdový útok hostů končí gólem! SEAN COUTURIER se dostal k puku, který srazil bránící Ljubuškin do strany, a obstřelil českého brankáře, který byl v rozkleku a nevěděl, kde se kotouč nachází. Asistence: Cam Atkinson, Jegor Zamula.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 34. Carlsson (Killorn, McTavish), 51. Carlsson (Killorn, Mintjukov), 59. Carlsson (Terry, R. Strome) – 5. Couturier (Atkinson, Zamula), 13. Atkinson (Sanheim, Foerster), 23. Belpedio (Farabee), 48. Sanheim (Farabee, York), 54. Tippett (Frost), 59. Tippett (Sanheim, Laughton)


    Anaheim Ducks: Dostál (Gibson) – Fowler (A), LaCombe, Mintjukov, Ljubuškin, Vaakanainen, Gudas – Killorn, Carlsson, Terry (A) – Vatrano, McTavish, R. Strome – Max Jones, Henrique (A), Silfverberg – R. Johnston, Carrick, Leason.
    Trenér: Greg Cronin

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – York, Sanheim, Zamula, Se. Walker, Seeler, Belpedio – Atkinson, Couturier, Foerster – Tippett, Frost, Konecny – Farabee, N. Cates, Brink – Deslauriers, Laughton (A), Hathaway.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Skilliter – Mills, Gibbons

    Diváci: 15550
    bahis siteleri