W. Brémy – Augsburg 2:0 (kon.) | Frankfurt – Bayern 5:1 (kon.) | Heidenheim – Darmstadt 3:2 (kon.)
Union Berlín – Mönchengladbach 3:1 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 0:1 (kon.) | Dortmund – RB Lipsko 2:3 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
5:1 (3:1)
Bayern Mnichov
Sobota 09.12.2023, 15:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    60
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Pokud existovaly ještě nějaké pochybnosti o tom, že Mnichov si dnes připíše svou první ligovou porážku v této sezóně, tak nyní už jsou asi definitivně pryč! Hodinu po začátku utkání se na střeleckou listinu zapisuje také ANSGAR KNAUFF, který se ve vápně na moment odpoutal od hostující obrany a svým zakončením přidal další hřebík do bavorské rakve – 5:1!
     
    50
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    To byla nádhera, ani další chyba hostů se neobešla bez náležitého trestu a Eintracht se vrací do třígólového trháku! Upamecano ztratil míč na své části hřiště a Šájbí z následného frankfurtského brejku poslal míč do vápna na nabíhajícího ÉRICA DINU EBIMBEHO, na jehož rychlou střelu Neuer nedosáhl – 4:1!
     
    44
    Bayern právě vstřelil branku!
    Divočina v Commerzbank-Areně dostává další zápletku, Die Roten se těsně před přestávkou vrací zpět do hry! Ostře střežený Sané zvládl nasměrovat míč za hranici vápna na volného JOSHUU KIMMICHE, který bez váhání rozvlnil domácí síť střelou do pravého vinglu – 3:1!
     
    36
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Mnichov je na lopatkách, po bleskovém brejku Eintrachtu už je to o tři góly! HUGO LARSSON nastartoval další domácí akci zachycením Kimovy rozehrávky a poslal míč na Marmúše, který mu jej pár sekund nato v šestnáctce vrátil na Neuer na následnou střelu nestačil – 3:0!
     
    31
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    To byla akce! Tomu říkám dravost, tak to je něco neuvěřitelného! Knauff se na straně ubránil dotěrnému Kimovi a krátkou přihrávkou poslal do vápna ÉRICA DINU EBIMBEHO, který se následně zuby nehty prokousal přes hostující zadáky a z posledních sil se štěstím zakončil za položeného Neuera. Eintracht navyšuje svůj náskok – 2:0!
     
    12
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Butův centr ovoce přinesl, domácí přetavili skvělý vstup do utkání v rychlý gól a jdou do vedení! Šajbího zakončení do břevna se následně odrazilo na nikým nehlídaného UMARA MARMÚŠE, jenž jej bez váhání nasměroval za Neuera přesně na zadní tyč – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 12. Marmúš, 31. Dina Ebimbe (Knauff), 36. Larsson (Marmúš), 50. Dina Ebimbe (Šájbí), 60. Knauff (Marmúš) – 44. Kimmich (Sané)

    Karty:   67. Marmúš (FRN) – 24. Kim Min-čä (BAY), 71. Sané (BAY)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 8:11. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 8:7.
    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Tuta, Koch, Pacho – Buta (89. Baum), Larsson, Šájbí (88. Ngankam), Dina Ebimbe (76. Nkounkou) – Götze, Knauff (81. Hauge) – Marmúš (81. Hasebe).
    Náhradníci: Grahl – Smolčić, Max, P. Aaronson.

    Trenér: Dino Toppmöller.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Mazráwí (46. Laimer), Upamecano, Kim Min-čä, Davies (46. Guerreiro) – Kimmich, Goretzka – Coman (66. Gnabry, 71. Musiala), Choupo-Moting (66. T. Müller), Sané – Kane.
    Náhradníci: Ulreich – Krätzig, Pavlović, Tel.

    Trenér: Thomas Tuchel.

    Rozhodčí: Zwayer – Lupp, Achmüller.

    Diváci: 58 000.
    bahis siteleri