Hellas Verona – Lazio 1:1 (kon.) | Atalanta BC – AC Milán 3:2 (kon.) | Inter – Udinese 4:0 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (3:0)
Udinese Calcio
Sobota 09.12.2023, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování 15. kola italské Serie A, u zápasu mezi Interem a Udinese.
     
    Inter Milán

    Fotbalisté Interu po třetině soutěže vévodí italské nejvyšší soutěži, po čtrnácti kolech disponují dvoubodovým náskokem na Juventus, třetí AC Milán je o další čtyři body zpět. Svěřenci trenéra Inzaghiho neprohráli od konce září, od té doby stihli dvanáct zápasů s perfektní bilancí devíti výher a tří porážek a mezi ně jsou započítány i utkání Ligy mistrů, z níž už si zajistili postup do osmifinále a v posledním skupinovém klání si zahrají o prvenství s Realem Sociedad. V doposud posledním střetnutí si Inter vyšlápl na úřadujícího mistra z Neapole, na jehož stadionu vyhrál 3:0. Nejlepším střelcem týmu je Lautaro Martínez s patnácti trefami.
     
    Udinese Calcio

    Udinese řeší oproti dnešnímu soupeři úplně jiné starosti, bojuje o udržení se mimo sestupové pásmo. Aktuálně úspěšně, ve čtrnácti zápasech získali dvanáct bodů a v tabulce figurují na šestnácté pozici s náskokem pouhých dvou bodů na šestnáctou Veronu i sedmnácté Cagliari. Cioffiho družina neprohrává, ale ani nevyhrává, neboť zatím našla přemožitele jenom ve čtyřech případech, jenže naopak zvítězila pouze na půdě milánského AC, k tomu přidala devět remíz. Střelecké produktivitě mužstva vévodí pětigólový Lorenzo Lucca.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Sommer – Bisseck, Acerbi, A. Bastoni – Darmian, Barella, Çalhanoğlu, Mchitarjan, Dimarco – Thuram, La. Martínez (C).
    Náhradníci: Audero, Di Gennaro – Agoumé, Arnautović, Asllani, Augusto, Cuadrado, Frattesi, Klaassen, Sánchez, Sarr, Stabile.
    Trenér: Simone Inzaghi

    Udinese Calcio: Silvestri – Ferreira, Kabasele, Pérez – Ebosele, Samardžić, Walace, Payero, Zemura – Pereyra (C) – Lucca.
    Náhradníci: Okoye, Padelli – Aké, Camara, Ehizibue, Guessand, Kamara, T. Kristensen, Lovrić, Masina, Pafundi, Quina, Thauvin, Tikvić, Zarraga.
    Trenér: Gabriele Cioffi

    Rozhodčí: Di Bello – Bottegoni, Di Monteová.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černo-modrých dresech. Fotbalisté Udinese pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy bílé.
     
    3
    Odražený balón si uvnitř pokutového území našel Marcus Thuram, střela pravačkou z voleje se vznesla vysoko do vzduchu a doputovala do rukavic Silvestriho.
     
    4
    Dobrou rychlost nabral po pravé lajně Lautaro Martínez, ale na osobního strážce nevyzrál, João Ferreira píchl míč do zámezí.
     
    5
    Proti centu z levého křídla vystartoval z brány Marco Silvestri, jehož při vyboxování nedovoleně atakoval Marcus Thuram.
     
    6
    Průnik středem si Roberto Pereyra rozmyslel, před Bastonim se otočil a zpětným pasem na Eboseleho zklidnil akci Udinese.
     
    7
    Favorit kontroluje balón na útočné polovině. Ofenzivní složku mužstva podpořil Bastoni a dostal výbornou přihrávku od Mchitarjana, střílený centr před Thuramem odkopával Walace.
     
    8
    Netrvalo dlouho a Inter znovu kombinuje v blízkosti pokutového území soupeře, cesta do něj zatím zůstává uzavřená.
     
    9
    Yann Aurel Bisseck přenesl balón doleva na Federica Dimarca, který z první sklepával pod sebe, ale jenom do dobře postaveného Kabaseleho.
     
    10
    Arménský reprezentant vystartoval proti váhajícímu Joãu Ferreirovi, který pod velkým tlakem raději odkopával do zámezí.
     
    11
    Nechybělo moc, aby nejlepší střelec soutěže zapsal další zářez! Lautaro Matínez si naskočil na centr Dimarca od levé lajny, hlavou poslal míč do levé tyče.
    11. Lautaro Martínez hlavičkoval do levé tyče
     
    12
    Do vápna soupeře dostal nahrávku středopolař Nicoló Barella, jenže při zpracování ztratil stabilitu a skončil na zemi bez cizího přičinění.
     
    13
    Fantastický Marco Silvestri! Yann Aurel Bisseck vyslal zprava perfektní pas pod sebe na Federica Dimarca, který střílel do odkryté části brány, ovšem hostující gólman skvěle zareagoval a nataženýma rukama dosáhl na střelu po zemi doprostřed brány.
    13. Silvestri se blýskl proti střele Dimarca
     
    13
    První žlutou kartu zápasu obdržel hostující stoper João Ferreira, jenž šel proti Bastonimu pozdě do skluzu a bolestivě ho trefil přes kotníky.
     
    14
    Přímý kop byl rozehrán na přední tyč, kde hosté měli dostatečný počet hráčů a zažehnali dlouhým odkopem bezprostřední nebezpečí.
     
    15
    No a nechybělo moc, aby na druhé straně udeřili hosté. Z pravé strany dostal do středu přihrávku Lorenzo Lucca, rána z první proletěla těsně vedle levé tyče.
     
    16
    Nepovedený centr z pravého křídla měl pod kontrolou domácí brankář Yann Sommer, míč s přehledem sebral do rukavic.
     
    17
    Opět sledujeme vyčkávanou v podání milánského Interu. Zkušený stoper Francesco Acerbi si rozmyslel nákop a přihrával jen po pravé ruce Bisseckovi.
     
    18
    Mezi dvěma protihráči se pokusil do příležitosti procpat Lautaro Martínez, ale byl skřípnut do kleští, načež bolestivě upadl na zem, naštěstí bez vážnějšího zranění.
     
    19
    Festy Ebosele si kolem Dimarca našel prostor ke střílenému centru, který poslal do nohy Robertu Pereyrovi a ten z první napálil dobře clonícího Bastoniho.
     
    20
    Postupně se domácí hráči vrátili zpět na útočnou polovinu, kde kontrolují balón na svých kopačkách. Udinese trpělivě brání hlavně vlastní vápno.
     
    21
    Do střílené nahrávku vložil pravačku Marcus Thuram, ovšem míč paradoxně zpomalil a Marco Silvestri neměl moc práce se zákrokem.
     
    22
    Alessandro Bastoni poslal z levého křídla dobrý centr na hlavu francouzského útočníka Marcuse Thurama, ten ve výskoku mířil nad břevno.
     
    23
    Útočný faul odpískán Hakanu Çalhanoğluovi, jemuž vůbec nevyšlo zpracování, aby následně levou rukou nedovoleně odstrčil Lorenza Luccu.
     
    24
    Ostrou přihrávku za obranu adresoval João Ferreira útočníkovi Luccovi, který na míč nedosáhl a ten tak doputoval až k Sommerovi.
     
    25
    Hakan Çalhanoğlu si kousek za velkým vápnem narazil s Martínezem a vypálil potom pravačkou dělovou ránu, jež proletěla jen těsně vedle levé tyčky!
     
    26
    Individuálně si věřil Jordan Zemura, ale sám proti třem neměl šanci na úspěch, hrací předmět pro sebe uzmul Alessandro Bastoni.
     
    27
    Turecký reprezentant Hakan Çalhanoğlu se omlouvá Lautaru Martínezovi, jemuž adresoval příliš vysokou nahrávku a argentinský útočník nestihl míč ve hře.
     
    28
    Velkou rychlost nabral Yann Aurel Bisseck, s velkou lehkostí se procpal mezi dvěma protihráči, ale třetí, João Ferreira, už byl nad jeho schopnosti.
     
    29
    Střelecky aktivní je Hakan Çalhanoğlu, který vyslal další tvrdou střelu pravačkou, tu hlavou obětavě zblokoval Christian Kabasele.
     
    30
    Levým křídlem se Alessandro Bastoni prohnal až do pokutového území, odkud přihrával pod sebe a před Mchitarjanem na dlouhou nohu odkopával Festy Ebosele.
     
    31
    Dobré krytí prostoru má Christian Kabasele, který správně přečetl střílený centr Marcuse Thurama na Lautara Martíneze a balón odvrátil na roh.
     
    32
    Přetažený centr směřoval do prostoru, kde se pohyboval Alessandro Bastoni, Nehuén Pérez v záklonu přizvedl balón mimo jeho dosah.
     
    33
    Nepřesnost znamená pro Inter ztrátu míče. Henrich Mchitarjan vyzkoušel kolmici středem do vápna, Lautaro Martínez na míč nedosáhl ani ve skluzu.
     
    34
    Po kontaktu s Nehuénem Pérezem šel Lautaro Martínez k zemi a Argentinec požaduje odpískání pokutového kopu. Do akce jde VAR.
     
    35
    A pozor! Arbitr Di Bello dostal signalizaci, ať se jde na vlastní oči podívat na zákrok, což nasvědčuje spíše faktu, že se penalta kopat bude.
     
    36
    Hlavní rozhodčí si párkrát zopakoval inkriminovaný okamžik, aby následně vydal jasný signál. Bude se kopat penalta!
     
    36
    Za řeči si vysloužil kartónek žluté barvy domácí trenér Simone Inzaghi. Hodně zbytečně, vzhledem k faktu, že penaltu budou kopat jeho svěřenci.
     
    37
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Balón si na bílý bod postavil HAKAN ÇALHANOĞLU a ukázal, že penalty zahrávat vskutku umí! Zachoval při zakončení chladnou hlavu a zakončil ze svého pohledu doleva, zatímco Silvestri si vybral opačnou stranu.
    37. Hakan ÇALHANOĞLU - 1:0
     
    39
    Hosté chtěli přispěchat s rychlou odpovědí. Festy Ebosele nabral rychlost po levé lajně, bránící Francesco Acerbi na dlouhou nohu píchl míč do autu.
     
    40
    Do pravého křídla si sběhl Henrich Mchitarjan a vyzkoušel zajímavý střílený centr do vnitra velkého vápna, Thuram zakončoval do Ferreiry.
     
    41
    Po rozehrávce rohu nakrátko nasměroval Federico Dimarco centr na přední tyčku, kde kraloval dobře stojící Festy Ebosele.
     
    42
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Favorit odskakuje na rozdíl dvou branek! Hosté doplatili na váhání při rozehrávce, soupeř získal míč těsně za vápnem a Çalhanoğlu v běhu přihrál na levou stranu šestnáctky FEDERICU DIMARCOVI, za jehož ránou silnější levačkou na zadní tyč se Silvestri natahoval bez úspěchu.
    42. Federico DIMARCO - 2:0
     
    44
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Dominance lídra ligy pokračuje, druhý úder v rozmezí dvou minut znamená už tříbrankové vedení! Poté, co do středu obdržel míč Mchitarjan, tak ho nezištně poslal do prostoru, kam nabíhal MARCUS THURAM, Francouz využil špatného bránění Péreze a z bezprostřední blízkosti bezpečně poslal míč do sítě.
    44. Marcus THURAM - 3:0
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    45+1
    S malou domů si Yann Sommer poradil na jedničku, moc dobře věděl o blížícím se Luccovi a kolem jeho levé nohy přihrál Bastonimu.
     
    45+2
    A mohlo to být o čtyři! Federico Dimarco po levém křídle utekl osobnímu strážci a stříleným centrem našel pravačku Marcuse Thurama, který zakončoval o kousek vedle pravé tyčky.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Inter v prvním poločase naplno potvrdil roli favorita, proti Udinese si výborným výkonem vybudoval třígólové vedení. Skóre střetnutí otevřel ve 37. minutě proměněnou penaltou Hakan Çalhanoğlu, na nějž v rozmezí pár minut navázali Federico Dimarco a Marcus Thuram. Lídr soutěže jasně dominuje a nic nenasvědčuje tomu, že bychom ve druhé půli měli vidět nějaké drama.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:48.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě, oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Inter zvesela pokračuje v útočení. Marcus Thuram se kličkou po pravé ruce zbavil Ferreiry, ale Festy Ebosele už byl nad jeho síly.
     
    49
    Střeleckou listinu se pokusil rozšířit i Lautaro Martínez, ale zatím se nedočkal, ve velkém předklonu střílel hlavou nepřesně.
     
    50
    Situaci dvou proti třem hosté nezužitkovali. Lorenzo Lucca příliš dlouho avizoval nahrávku na Lazara Samardžiće, vystihl ji Matteo Darmian.
     
    51
    Federico Dimarco po levé lajně rozvinul akci na Marcuse Thurama, jemuž těsným bráněním nedovolil odcentrovat Walace.
     
    52
    Malou domů obdržel Marco Silvestri a pod tlakem Matíneze nic zbytečně nevymýšlel a z první přenesl balón doleva na osamoceného Zemuru.
     
    53
    Pokus o založení rychlého protiútoku skončil neúspěchem. Hakan Çalhanoğlu přečetl nahrávku středem a míč získal pro sebe.
     
    54
    Na levé křídlo dostal nahrávku Federico Dimarco a prvním dotekem centroval do vnitra pokutového území, Nehuén Pérez blokoval na roh.
     
    55
    Od praporku centroval právě Federico Dimarco, leč centr na přední tyč nebyl vůbec dobrý a postaral se o něj Jordan Zemura.
     
    56
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Alessandro Bastoni, přichází Carlos Augusto.
     
    56
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Marcus Thuram, přichází Marko Arnautović.
     
    57
    Přeci jen se hosté podívali s balónem na útočnou polovinu. Přestože měl Festy Ebosele dost času, tak centroval mimo dosah nabíhajícího Luccy.
     
    58
    Hodně je vidět směrem dopředu Federico Dimarco, jenž chtěl ke vstřelenému gólu přidat asistenci, ale střílený centr pohlídal João Ferreira.
     
    59
    Mchitarjanovu nahrávku vystihl Wallace, a protože kolem sebe neměl protihráče, tak vyzkouše střelu z pětadvaceti metrů, která letěla o kus vedle brány.
     
    60
    Na pravé křídlo se vysunul Festy Ebosele a vyprodukoval zajímavý centr do veléh vápna, kde Carlos Augusto s problémy, ale přece ubránil Lorenza Luccu.
     
    61
    Hakan Çalhanoğlu šikovně patičkou prodloužil míč k pravé lajně, kde se nacházel Yann Aurel Bisseck, centr před Arnautovićem přizvedl Jordan Zemura do autu.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Lazar Samardžić, přichází Sandi Lovrić.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Festy Ebosele, přichází Thomas Kristensen.
     
    63
    Christian Kabasele volil snad to nejsložitější řešení, když nahrával do přehuštěného středu, nicméně Walace si poradil velmi dobře, udržel na zádech Mchitarjana a z první sklepával za sebe pro Kristensena.
     
    64
    Je zřejmé, že domácí přeci jen trošku ubrali z plynu. Prostor po pravé lajně dostal Walace, zamotal se však do kličky a volný míč následně získal Francesco Acerbi.
     
    65
    Federico Dimarco po levé lajně posunul balón na sprintujícího Carlose Augusta, polovysoký centr levačkou trefil clonícího Sandiho Lovriće.
     
    66
    Oblouček za obranu vyzkoušel Hakan Çalhanoğlu, avšak Lautaro Martínez za míčem vystartoval příliš pozdě, první u něj byl gólman.
     
    67
    Henrich Mchitarjan uběhl volnějším středem dobrých dvacet metrů a předal doleva Dimarcovi, tomu vůbec nevyšel pas pod sebe na Barellu.
     
    68
    Hosté vstřelili gól, ten ale neplatí pro ofsajd. Střelu zpoza šestnáctky Sommer vyrazil k Luccovi, který rozvlnil síť, jenže v době střely spoluhráče se nacházel za posledním obráncem, což po pomezním potvrdil i VAR.
    68. Gól Luccy neplatil pro ofsajd
     
    69
    Christian Kabasele po zisku balónu nakopával za obranu do prostoru, kde tušil Lorenza Luccu, útočník ale zkušeného Francesca Acerbiho tělem neodstavil.
     
    70
    Přes dva protihráče poslal centr João Ferreira. Osamocený Lorenzo Lucca neměl proti trojici stoperů žádnou šanci, Matteo Darmian nasměroval míč mimo velké vápno ke spoluhráči Mchitarjanovi.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Federico Dimarco, přichází Juan Cuadrado.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Kristjan Asllani.
     
    72
    Thomas Kristensen koukal jenom jedním směrem a skutečně vyzkoušel pas po pravé čáře na Martína Payera, který dostal balón na paty a nezvládl zpracování.
     
    73
    Pohybem si řekl o balón za obranu Lautaro Martínez, ovšem Kristjan Asllani mu dal malou výšku, hrací předmět si João Ferreira s přehledem zpracoval na prsa.
     
    74
    Po centru Lovriće od rohového praporku se ke střele dostal Nehuén Pérez, hlavou nasměroval balón vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    75
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Lorenzo Lucca, přichází Florian Thauvin.
     
    76
    Druhý poločas není příliš záživný, což je způsobené komfortním náskokem domácího celku. Hosté se pokouší alespoň o čestný úspěch, ale obrana Interu je doposud pevná jako skála.
     
    77
    Hosté zkusili štěstí středem hřiště. Christian Kabasele hrál kolmici mezi dvojici stoperů a zastavil ji dobrým obranným zákrokem Juan Cuadrado.
     
    78
    Na pravé křídlo dostal přihrávku Nicoló Barella a druhým dotekem centroval do pokutového území, kde Lautaro Martínez na balón nedoskočil.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán:
    ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, přichází Stefano Sensi.
     
    79
    Zbytečné řeči si neodpustil hostující trenér Gabriele Cioffi, arbitr Di Bello k němu následně přiběhl a potrestal jej kartónkem žluté barvy.
     
    80
    Nově příchozí Stefano Sensi se hned zapojil do útoku, když z pravé strany centroval do pokutového území, João Ferreira přehlavičkoval Marka Arnautoviće.
     
    81
    Fotbalisté Interu opět drží balón na útočné polovině a nikam přehnaně nespěchají. Na soupeři je vidět, že už se mu příliš nechce hrát.
     
    82
    Protiútok Udinese táhl Jordan Zemura. Utekl Juanu Cuadradovi, načež měl před sebou Kristjana Asllaniho a přes něj neprocpal balón k Lovrićovi.
     
    83
    Dlouho váhal jakožto poslední hráč s rozehrávkou Nehuén Pérez, aby nakonec pod tlakem blížícího se Maka Anautoviće naslepo nakopl na útočnou polovinu.
     
    84
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Dočkal se i nejlepší střelec soutěže! LAUTARO MARTÍNEZ ve středu hřiště obral Payera a doběhl s míčem až na hranici velkého pokutového území, odkud vyslal nechytatelnou křižnou ránu po zemi k pravé tyči.
    84. Lautaro MARTÍNEZ - 4:0
     
    86
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Martín Payero, přichází Oier Zarraga.
     
    86
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Jordan Zemura, přichází Kingsley Ehizibue.
     
    87
    Nehuén Pérez zaváhal při rozehrávce, ovšem okamžitě chybu napravil, když doběhl Marka Arnautoviće a rakouského útočníka přetlačil tělem.
     
    88
    Ostrý oblouček za obranu poslal Christian Kabasele, avšak adresát Roberto Pereyra na míč čekal bez úspěchu, ve vzduchu dobře zapracoval Francesco Acerbi.
     
    89
    Domácí postupovali tři na tři. Stefano Sensi přihrával příliš ostře Lautaru Martínezovi, jenž nemá tolik sil jako čerstvý středopolař, s problémy doběhl míč do lajny a situaci zklidnil pasem za sebe na Carlose Augusta.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Zápas se dohrává. João Ferreira podpořil ofenzivu ve snaze o čestný úspěch, jenže spoluhráči Florianu Thauvinovi poslal nahrávku za paty.
     
    90+2
    Za velkým vápnem došlo ke zdvojení Nicola Barelly, hrací předmět do svého držení vybojoval pozičně výborně pracující Oier Zarraga.
     
    90+3
    Christian Kabasele do poslední chvíle vyčkal, co Marko Arnautović vymyslí, dlouhou kličku do vápna vystihl a balón přisunul k Lovrićovi.
     
    90+4
    Z ostrého úhlu vystřelil Stefano Sensi. Pokus, který připraveného gólmana Marca Silvestriho nemohl rozhodit, s přehledem jej zpacifikoval v rukavicích.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Interu na domácí půdě potvrdili roli velkého favorita, Udinese porazili po výborném týmovém výkonu s přehledem 4:0.

    „Nerazzurri“ rozhodli o svém vítězství v podstatě už v prvním poločase, v němž si vybudovali komfortní tříbrankový náskok. Všechny trefy vměstnali do sedmi minut, postupně se prosadili Hakan Çalhanoğlu, Federico Dimarco a Marcus Thuram. Druhý poločas už byl i vzhledem k výsledku poklidnější, přesto domácí ještě dokázali navýšit náskok, když v 84. minutě stanovil konečnou podobu výsledku nejlepší střele soutěže Lautaro Martínez.

    Svěřenci trenéra Inzaghiho se díky vítězství vrátili do čela soutěže o dva body před Juventus. Udinese zůstává šestnácté s dvoubodovým náskokem na sestupové pásmo.
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:6. (22:55:53)

    Milan Huppert

    Branky: 37. Çalhanoğlu (pen.), 42. Dimarco (Çalhanoğlu), 44. Thuram (Mchitarjan), 84. La. Martínez

    Karty:   36. Inzaghi (INM) – 13. Ferreira (UDI), 79. Cioffi (UDI)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:6.
    Inter Milán: Sommer – Bisseck, Acerbi, A. Bastoni (56. Augusto) – Darmian, Barella, Çalhanoğlu (71. Asllani), Mchitarjan (80. Sensi), Dimarco (71. Cuadrado) – Thuram (56. Arnautović), La. Martínez (C).
    Náhradníci: Audero, Di Gennaro – Agoumé, Frattesi, Klaassen, Sánchez, Sarr, Stabile.

    Trenér: Simone Inzaghi

    Udinese Calcio: Silvestri – Ferreira, Kabasele, Pérez – Ebosele (62. T. Kristensen), Samardžić (62. Lovrić), Walace, Payero (86. Zarraga), Zemura (86. Ehizibue) – Pereyra (C) – Lucca (75. Thauvin).
    Náhradníci: Okoye, Padelli – Aké, Camara, Guessand, Kamara, Masina, Pafundi, Quina, Tikvić.

    Trenér: Gabriele Cioffi

    Rozhodčí: Di Bello – Bottegoni, Di Monteová

    Diváci: 71 874
    bahis siteleri