Frýdek-M. – Přerov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 1:2 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:3 (kon.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.) | Kolín – Znojmo 1:0 (kon.) | Prostějov – Zlín 2:1 (4:3 po s.n.)
Slavia – Sokolov 2:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 20.12.2023, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ostravané si i potřetí proti Vsetínu připsali tříbodovou výhru a k Vánocům si nadělili zvětšení náskoku na 18 bodů. Ve třetí třetině bylo utkání opět vyrovnaná a plno chyb. Jedné z chyb dokázal využít Šoustal, který svůj druhý gól vstřelil v přesilovce a zvýšil na 1:3, načež následně navázal Dědek, jenž skŕoval do odkryté klece Dolejše, jenž měl problémy s předešlým zákrokem. Právě po tomto gólu Dědka se hra Vsetína zlepšila a domácí byli mnohem aktivnější, avšak branku se jim ani při hře v šesti vstřelit nepodařilo, a tak z dnešního utkání vyšli na prázdno. (19:50:29)
     
    Konec zápasu.
     
    Vsetín to zkouší v šesti!
     
    59:08
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    55:54
    Rob se dostal do obrovské šance a opět mohl být hrdinou Vsetína. Po krásném pasu však nedokázal skórovat a stav je stále nezměněný 2:3.
     
    54:33
    Svůj 31.zákrok si připsal Daniel Dolejš, který vychytal skvělou akci Jenáčka.
     
    Dnešní utkání sleduje 3286 diváků.
     
    53:47
    Doudera od modré čáry nahodil kotouč přímo na bránu Zhukova. Ruský brankář ve službách Vsetína si však s kotoučem poradil.
    51:34 Matyáš DĚDEK - 2:3
     
    51:34
    6/6
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se vrací do hry a snižují opět na rozdíl jedné branky. MATYÁŠ DĚDEK se dokázal jako první dostat k odraženému kotouči a překonal tak Dolejše, který byl kvůli předešlému zákroku mimo svou pozici. Asistence: Jan Hamřík, Michal Hryciow.
    Dědek M., Hamřík J., Klhůfek P., Hryciow M., Holec M., Žukov M.
    Voráček T., Gřeš T., Gutwald M., Krenželok L., Mrázek P., Dolejš D.
     
    49:47
    Šoustal se hodně přiblížil k hattricku, neboť Zhukovovi po střele Tvrdoně vypadl kotouč, který se ocitl před prázdnou bránou. Ke kotouči však těsně stihl dojet dříve Zhukov, který ho následně přikryl po svou lapačku.
     
    48:55
    Klhůfek poslal kotouč na Dolejše, kterému se podařilo jej vyrazit. Vyrazil ho však jen před sebe, kde se do odkryté brány mohl trefit Holec, jen by ho na poslední chvíli nemohl zastavit jeden z porubských zadáků. Stav utkání tedy zůstává stále 1:3.
     
    46:36
    Zajímavou šanci si vytvořili domácí, když se po střele jednoho z Valachů k dorážce dostal Bláha. Právě tato dorážka byla velice nebezpečná ale Dolejš si s ní znovu poradil.
     
    43:25
    Matouš Kratochvíl se dostal ke střele, kterou mohl ohrozit Dolejše. Kotouč však trefil do hokejky Klimíčka a puk byl sražen do ochranné sítě.
    42:06 Tomáš ŠOUSTAL - 1:3
     
    42:06
    6/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Rychle využitá přesilovka Ostravanů znamená zvýšení na rozdíl dvou branek. Z vrcholu kruhu se trefil navrátilec v sestavě TOMÁŠ ŠOUSTAL, který propálil vše co před sebou viděl. Asistence: Jiří Klimíček, Marek Tvrdoň.
    Šoustal T., Klimíček J., Tvrdoň M., Berisha A., Honejsek A., Dolejš D.
    Smetana O., Jonák V., Bērziņš D., Hryciow M., Žukov M.
     
    41:49
    Staněk se provinil hákováním, když se na Zhukova řítil Mrázek. Domácí obránce tak zatáhl za záchrannou brzdu a odpyká si svůj trest.
     
    41:17
    Šedivý se v oslabení dostal do šance, když unikl všem jeho soupeřům. Svou střelu ale nedokázal proměnit v gól.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 30. Kern, 52. Dědek (Hamřík, Hryciow) – 20. Christov (Gřeš), 28. Šoustal, 43. Šoustal (Klimíček, Tvrdoň)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Larsen, Staněk, Smetana (A), Š. Jenáček, Hamřík, Hryciow, Š. Bláha – Rob (A), Bērziņš, Jonák (C) – Klhůfek, Dědek, Holec – Jandus, Kern, Hořanský – Kratochvil, Kubiš, Vaňo.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (O. Bláha) – Lemcke, Doudera, Klimíček, A. Sedlák, Voráček, Gutwald, Hlaváč – Tvrdoň, Střondala (A), Šoustal – Lednický, Honejsek, Berisha – Christov, Vachovec (A), Gřeš – P. Mrázek, Krenželok (C), O. Šedivý.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Skopal, Jechoutek – Zídek, Kleprlík

    Diváci: 3286
    bahis siteleri