Augsburg – Leverkusen 0:1 (kon.) | Freiburg – Union Berlín 0:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Heidenheim 1:1 (kon.)
Mohuč – Wolfsburg 1:1 (kon.) | RB Lipsko – Frankfurt 0:1 (kon.) | Darmstadt – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
1:1 (0:1)
VfL Wolfsburg
Sobota 13.01.2024, 15:30 • Mewa Arena, Mohuč • Německá Bundesliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše! Loučím se s Vámi a přeji Vám hezký zbytek dnešního večera! (17:32:58)
     
    Utkání 17. kola německé Bundesligy mezi 1. FSV Mohuč 05 a VfL Wolfsburg končí remízou 1:1. V prvním poločase šli aktivnější hosté do vedení již ve 12. minutě, kdy se dokázal individuálně prosadit český reprezentant Václav Černý. Hosté pak měli několik příležitostí na navýšení vedení, ale ani jednu z možností se jim nepodařilo proměnit v branku. Vstup do druhého poločasu naopak vyšel lépe domácím, když se krásnou ránou v 61. minutě prosadil kapitán týmu Widmer. Mohuč vyrovnávající branka nakopla a delší dobu pak soupeře přehrávala. Závěrečné minuty ale opět patřily hostům, kteří měli k dispozici několik možností na změnu skóre, ale ani oni jednu z nich v gól nepřetavili.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 21:16.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Míč se ale stěhuje k Zentnerovi, nastavený čas vypršel, ale rozhodčí zatím domácí tým nechává dále hrát s míčem na kopačkách.
     
    90+4
    Gerhardt končí na zemi, ale rozhodčí ukazuje, že se bude hrát dále, domácí postupují vpřed a mají možná poslední šanci na změnu skóre!
     
    90+3
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg:
    ze hřiště odchází Lovro Majer, přichází Yannick Gerhardt.
     
    90+2
    Svanberg našel na pravé straně Baku, který vyslal pozemní centr na zadní tyč, kde se pohyboval Majer, ten jen těsně nedosáhl ve skluzu na balón. Teď měli hosté velké štěstí.
     
    90+1
    Tomas se snažil tvrdě probít před domácí obránce, ale nedal si pozor a počínal si nedovolené, šanci na zvrat nyní budou mít také domácí fotbalisté.
     
    90+1
    Hlavní arbitr nastavuje v druhém poločase čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Vypjatému závěru zápasu udávají tempo hosté, Mohuč se v posledních minutách pouze brání, hosté teď hledají všechny možné způsoby, jak ohrozit domácí branku a vzít si vedení v závěru zpět.
     
    88
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05:
    ze hřiště odchází Phillipp Mwene, přichází Maxim Leitsch.
     
    88
    Svanberg mohl být hrdinou utkání! Ve vápně si našel míč po centru od rohového praporku a zakončoval z velké blízkosti! Jeho pokus ale skvělým reflexem vytáhl Zentner, který tak v závěru podržel svůj tým!
     
    87
    Zentner musel zasahovat po skvělém centru z pravé strany, po kterém přišla hlavička Svanberga. Gólman Mohuče vyboxoval balon za vlastní branku, následuje rohový kop.
     
    86
    Tomas dostal průtokovou přihrávku a už se zdálo, že se sám požene na brankáře Zentnera, nakonec ale ve vápně zasekl a hledal volného Winda, který narazil hned na trojici bránících hráčů, kteří včas zakročili.
     
    85
    Baku nyní odvedl skvělou práci před vlastním vápna, kdy odebral míč soupeři a nechal se faulovat.
     
    84
    Zentner dostal pomalou přihrávku a rychle se proti němu řítil napadající útočník. Domácí brankář tak byl nucen odkopnout balón daleko od vlastní branky.
     
    83
    Domácí se sice s míčem prodrali na pravé křídlo, ale útočný faul jejich snahu zastavuje, následovat bude autové vhazování VfL.
     
    81
    Majer hledal na levém křídle Bakua, ale i ten, jako domácí hráč v předchozí situaci, byl v postavení mimo hru, čehož si nemohl nevšimnout hlavní rozhodčí Ittrich.

    Adam Mitáš

    Branky: 61. Widmer (Mwene) – 12. Černý (Majer)

    Karty:   3. Widmer (MAI), 46. van den Berg (MAI), 57. Fernandes (MAI) – 17. Vranckx (WOF), 27. Jenz (WOF), 54. Casteels (WOF), 80. Svanberg (WOF)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 21:16.
    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Fernandes, van den Berg, Caci – Widmer (C), Krauß (78. Barreiro), Kohr, Mwene (88. Leitsch) – Burkardt (78. Richter), Papela (62. Gruda) – Onisiwo.
    Náhradníci: Batz – Guilavogui, da Costa, Mamutovic, Ajorque.

    Trenér: Siewert J.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Maehle, Bornauw, Jenz, Cozza (64. Rogério) – Vranckx (71. Svanberg), Arnold (C) – Černý (71. Baku), Majer (90+3. Gerhardt), Kamiński (71. Tomás) – Wind.
    Náhradníci: Pervan – Fischer, Zesiger, Pejčinović.

    Trenér: Kovac N.

    Rozhodčí: Ittrich P.
    bahis siteleri