Freiburg – Hoffenheim 5:3 (kon.) | Frankfurt – Hamburg 3:2 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
3:2 (2:1)
Hamburger SV
Neděle 16.09.2012, 17:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt, Německo. • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    63
    Hamburg právě vstřelil branku!
    HEUNG MIN SON přece jen vykřesal naději pro hosty, kteří mají zhruba půlhodinu na vyrovnání! Hostující záložník dostal míč parádní uličkou do běhu, nechal gólmana padnout na zadek, oběhl ho, a poté zakončil do odkryté branky!
     
    52
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    A ta také přišla! STEFAN AIGNER skvěle zužitkoval přihrávku, kterou dostal za hostující obranu, když ji nádherným lobem přeměnil v gól!
     
    45
    Hamburger právě vstřelil branku!
    Nový impuls pro hostující mužstvo! HEIKO WESTERMANN vsítil úvodní gól Hamburgu nejen v tomto duelu, ale také v sezóně! Přetažený roh van der Vaarta byl a hlavičkou sražen do předbrankového prostoru, odkud ho do Trappovy svatyně nekompromisně napálil Westermann!
     
    18
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Kdybych nevěděl, že se jedná o Bundesligu, tak bych si myslel, že obrana Hamburgu hraje nějakou krajskou soutěž. Míč z rohového kopu zcela pochopitelně skákal vápnem, dokud ho do sítě neumístil OLIVIER OCCEAN!
     
    13
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Defenziva Hamburgu předvedl parodii na bránění, čehož využil TAKASHI INUI! Ten sebral hostům míč, naběhl si s ním k pokutového území, odkud skvělou technickou střelou nedal Adlerovi šanci!

    Tomáš Schmiedt

    Branky: 13. Inui, 18. Occean, 52. Aigner - 45. Westermann, 63. Min Son

    Karty:   90+2. Iličevič (HAM)   45+2. Jiráček (HAM)


    Eintracht Frankfurt: Trapp – Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka – Aigner (90. Köhler), Schwegler, Meier (86. Lanig), Rode, Inui (80. Celozzi) – Occean.
    Hamburger SV: Adler – Bruma, Mancienne (33. Diekmeier), Westermann, Gin Lam (82. Iličevič) – Min Son, Badelj, van der Vaart, Jiráček, Jansen – Rudnevs (65. Beister).

    Rozhodčí: Stark
    bahis siteleri