Litvínov – Liberec 3:2 (po s.n.) | Zlín – Kladno 3:2 (kon.) | Plzeň – Chomutov 2:1 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 05.10.2012, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno ještě vytesalo jiskřičku naděje. PAVEL PATERA dorazil vyražený puk za Horčičku. Asistence: Jan Hlaváč.
     
    45:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si pojišťují vedení již o dvě branky. Přečíslení tři na dva zakončil přesnou střelou obránce OLDŘICH HORÁK, který si rovněž připisuje první trefu v extralize. Asistence: Petr Holík.
     
    35:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla ukázková akce z hokejek zlínských hokejistů. PETR LEŠKA osamocen u pravé tyčky Cháberovy branky nejprve nastřelil tyčku, při dorážce ale zachoval chladnou hlavu a v poklidu dorazil puk do poloodkryté branky. Asistence: Jaroslav Balaštík, Martin Hamrlík.
     
    18:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští rozebrali v přesilovce kladenskou obranu a podařilo se jim vyrovnat. ANTONÍN HONEJSEK číhal u levé tyčky a rychlou střelou propálil Cháberu. Asistence: Petr Čajánek, Petr Holík.
     
    9:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se dostávají do vedení. Michal Dragoun našel povedenou přihrávkou na brankovišti volného JAKUBA VALSKÉHO, který nedal střelou do horního růžku domácímu brankáři šanci. Asistence: Michal Dragoun, Jíří Kuchler.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 19. Honejsek (Čajánek, Holík), 36. Leška (Balaštík, Hamrlík), 46. Horák (Holík) - 10. Valský (Dragoun, Kuchler), 49. Patera (Hlaváč)


    Berani Zlín: Horčička - Hamrlík, Linhart, Řezníček, Matějíček, Horák, Šenkeřík, Zámorský - Balaštík, Čech, Köhler, Čajánek, Leška, Kubiš, Honejsek, Šlahař,Melenovský, Holík, Veselý, Okál.
    Rytíři Kladno: Chábera - Židlický,Kaberle, Macholda, Černošek, Majeský, Mocek, Piskáček - Jágr, Plekanec, Tlustý, Hovorka, Patera, Hlaváč, Eberle, Dragoun, Kuchejda, Valský, Melka, Kuchler.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír - Gebauer, Lederer
    bahis siteleri