Zlín – Třinec 3:4 (po pr.) | HC Kladno – Slavia 4:2 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 6:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 1:5 (kon.) | Letňany – Sparta 2:9 (kon.)
Chomutov – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:3 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 7:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:9 (0:2, 1:4, 1:3)
HC Sparta Praha
Pátek 05.10.2012, 17:15 • ICE ARÉNA LETŇANY • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:53
    Letňany právě vstřelily branku!
    Když už nedokázali Letci skórovat sami tak jim k tomu špatnou rozehrávkou pomohla obrana. Hosté si narazili o betony svého brankáře a pro TOMÁŠE BREJCHU nebyl problém zasunout kotouč do prázdné branky.
     
    51:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tato branku se už rozhodně nemůže řadit mezi náhodné. Klasický souboj střelce proti brankáři vyhrál LUKÁŠ LOJKA.
     
    50:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už v plném počtu hráčů se ke kotouče na spodní kruhu pro vhazování zmocnil MARTIN BARTOŠ. mezi dvěma obránci moc nevěděl co s kotoučem tak jej poslal na branku a o záda Kosiny se zapisuje mezi střelce.Asistence: Vokurka.
     
    42:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté dělají co mohou, aby se odpoutali ode dna tabulky. Kalina vypálil od modré těsně mimo, ale JIŘÍ ČERNOCH dovedl jeho střelu tečovat za Kosinova záda. Asistence: Kalina.
     
    32:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak Martin Kosina nevydržel dlouho čistý. Z takové nenápadné akce v rohu se poměrně z velkého úhlu podařilo procedit kotouč mezi tyčí a betonem MARTINU SVOBODOVI. Asistence: Kadeřávek.
     
    31:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale následně Jandera kapituluje a střídá. Ihned po buly se ke kotouči dostal obránce MAREK PULKRAB a přesně vypálil do růžku. Do branky se staví Martin Kosina. Asistence Vokurka.
     
    29:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    První využitá přesilovka v utkání. Od modré si skvěle sjel MARTIN SVOBODA, dostal přihrávku a z první vypálil dělovku mezi rukou a tělem Jandery.Asistence: Kalina, Pokorný.
     
    20:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A okamžitá odpověď ze strany Sparty. POKORNÝ se dostává mezi obránce a pálí přesně "do teploměru" Jandery.Asistence: Široký.
     
    20:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tomu říkám začátek Letci se ujímají vedení když branku dává TOMÁŠ HONETSCHLAGER. Asistence: Havel.
     
    15:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zaslouženě... Od modré pálil Široký. Jeho rána vypadla Janderovi z lapačky a po několika strkanicích se trefuje VOJTĚCH AUGUSTÍN. Asistence: Černoch, Pokorný
     
    08:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chyba v rozehrávce Letců byla potrestána. Kousek za modrou čárou se kotouče zmocnil Bartoš a najel s ním do klubka obránců před Janderou. Kotouč se mu ale podařilo poslat na VOJTĚCHA AUGUSTINA a ten sice z úhlu, ale přesně propálil domácího brankáře. Asistence Bartoš.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 21. Honetschläger (Havel), 55. Brejcha - 9. Augustin (Bartoš), 16. Augustín (Černoch, Pokorný), 21. Pokorný (Široký), 30. Svoboda (Kalina, Pokorný), 32. Pulkrab (Vokurka), 33. Svoboda (Kadeřávek), 43. Černoch (Kalina), 51. Bartoš (Vokurka), 52. Lojka


    HC Letci Letňany: Jandera (Kosina), Brejcha, Honetschläger, Hes, Vyšín, Janda, Oždian, Štosek, Ječný, Čpaek, Rulf, Hroboň, Nestrašil, Zeliska, Hylena, Šťovíček, Havel, Neuman, Drynyk. Trenér: Žůrek.
    HC Sparta Praha: Langer, (Brízgala), Široký, Klindera, Kalina, Vokurka, Knobloh, Kadeřávek, Bartoš, Lojka, Svoboda, Augustin, Keller, Pokorný, Pulkrab,, Mikliš, Černoch, Abdul, Major, Hozák. Trenér: Arnošt.

    Rozhodčí: František Kalivoda, Josef Špůr, Kamil Zavřel
    bahis siteleri