Almaz – Patriot Budapešť 5:0 (kon.) | SKA-1946 – K. Vary 3:2 (po s.n.)
po s.n.
SKA-1946
3:2 (0:0, 1:1, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 05.10.2012, 17:00MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Přeji krásné odpoledne všem hokejovým fanouškům. Mládežnická hokejová liga (MHL) dnes pokračuje dalšími zápasy a my budeme sledovat duel mezi ruským Petrohradem a českou Energií Karlovy Vary. Podle postavení v tabulce je favoritem ruský celek, ale čeští mladíci už dokázali několikrát překvapit a třeba se jim to povede i nyní.
     
    TRENÉR K UTKÁNÍ

    „S týmem SKA-1946 jsme se potkali dvakrát po sobě na Vemex Cupu. Takže velice dobře víme, jak je tento celek kvalitní,“ přiznává trenér karlovarských hráčů Mlejnek, že jeho svěřence nečeká snadný soupeř. Karel Mlejnek se bude moci opřít o dovednosti Petra Koblasy. „Dohodli jsme se s trenéry A-týmu a Petr tentokrát poletí s námi. Navíc můžeme počítat i s Patrikem Novákem, který se pomalu uzdravuje. I když nenastoupí v Petrohradu, tak v Čerepovci bude už určitě hrát,“ hlásí Mlejnek.
     
    POSTAVENÍ V TABULCE

    Petrohrad zatím v nové sezoně odehrál 14 zápasů a dokázal nasbírat 26 bodů, což stačí na třetí místo v Západní konferenci. Ruským hráčům se zatím daří spíše na ledech soupeře, protože v domácím prostředí dokázali pouze dvakrát vyhrát v normální hrací době a jednou v prodloužení.

    Karlovarská Energie odehrála také 14 zápasů a nasbírala slušných 23 bodů. To stačí na sedmou pozici v Západní konferenci, která je hodně vyrovnaná. Karlovým Varům se na hřištích soupeřů zatím příliš nedaří. Ze čtyř zápasů dokázala Energie vydolovat pouhé čtyři body a v této konferenci je na tom hůř už pouze ruské mužstvo Yunost, které z osmi zápasů pouze dvakrát remizovalo. Energie dokázala venku porazit zatím pouze Tver, který přestřílela 4:3. Poté s Tverem prohrála, pak nestačila na Atlanty a naposledy prohrála v prodloužení opět s Atlanty.
     
    TAHOUNI

    Ruský Petrohrad táhne hlavně Alexander Barabanov, který má na svém kontě 16 kanadských bodů. Tento petrohradský mladíček se dokázal trefit už šestkrát a patří k nejlepším střelcům celé MHL.

    Karlovarskou Energii táhne výborně hrající Vojtěch Tomeček, který je na čtvrtém místě kanadského bodování se ziskem 18 bodů! Karlovarský mladík ztrácí pouhé dva body na vedoucího Viktora Komarova. Tomeček zároveň patří s osmi trefami mezi nejlepší střelce. Vůbec tím nejlepším je Dmitry Michaljlov, který skóroval už desetkrát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    05:00
    Zatím se hraje opatrný hokej bez větších šancí na obou stranách. Na první branku tedy diváci stále ještě čekají.
     
    09:18
    Energetici se dostali k několika střelám, ale Nalimov byl vždy na svém místě a žádný puk za svá záda nepustil. Největší šanci měl asi Martin Kohout, který pálil z pravé strany, ale ruského brankáře nepřekonal.
     
    12:19
    Energie si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici odchází jeden z domácích borců, který si odsedí dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    14:19
    Domácí v plném počtu.
     
    16:55
    Karlovy Vary tlačí, ale nedaří se jim vstřelit úvodní branku tohoto duelu.
     
    17:36
    Na dvě minuty je vyloučen karlovarský David Troška.
     
    19:36
    Hosté v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina zatím vyrovnaného utkání branku nepřinesla. Hosté byli aktivnější, ale všechny jejich pokusy zlikvidoval domácí brankář Nalimov. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:50.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku: 9:10
    Vyhraná vhazování: 6:14
    Vyloučení: 1:1
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    24:46
    Barabanov se dostal ke střele, ale ani on nedokázal vstřelit první branku.
     
    26:11
    V další slibné akci se objevil Kondratjev, ale výborně zasáhl karlovarský brankář Habal, který drží svému týmu cennou remízu.
     
    28:30
    Další přesilová hra pro Energii. Na dvě minuty je vyloučen domácí Kučkin.
     
    30:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté tuto přesilovou hru využívají a jdou do vedení. Po přihrávce Jiřího Klímíčka prostřelil Nalimova nejproduktivnější hráč Energie VOJTĚCH TOMEČEK. Asistence: Jiří Klimíček
     
    32:09
    SKA-1946 právě vstřelilo branku! Ale domácí mladíci rychle srovnávají. K puku se dostal prozměnu nejproduktivnjěší hráč domácích, tedy ALEXANDR BARABANOV, který prostřelil Habala. Asistence: Denis Kondratjev
     
    36:43
    Další přesilovka pro Energii. Vyloučen je domácí Kučkin.
     
    38:43
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je za námi a viděli jsme v ní dvě branky. Energii nejdřív poslal do vedení Vojtěch Tomeček, který využil přesilovou hru. Jenže o pár minutek později vyrovnal Alexandr Barabanov. Uvidíme, jak dopadne třetí třetina, která začne přibližně v 18:33.
     
    Statistiky druhé třetiny:

    Střely na branku: 7:18
    Vyhraná vhazování: 10:5
    Vyloučení: 2:1
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Přesilová hra pro domácí. Vyloučen je karlovarský Tomáš Dvořák.
     
    42:58
    Hosté v plném počtu.
     
    44:35
    A přeislová hra pro Energii. Na dvě minuty je vyloučen domácí Chalyšev.
     
    45:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A také tuto přesilovou hru Energie využívá a jde opět do vedení. Druhou branku v dnešním utkání vstřelil VOJTĚCH TOMEČEK, kterému přihrával opět Jiří Klimíček. Asistence: Jiří Klimíček.
     
    48:11
    Karlovy Vary stále drží cenné vedení. Ale konec utkání bude ještě pořádně divoký, protože domácí určitě vrhnou všechny síly do útoku.
     
    51:53
    SKA-1946 právě vstřelilo branku! Tak jsem to asi přivolal. Domácí se vydali dopředu a podařilo se jim vstřelit vyrovnávací branku. Tu vstřelil kdo jiný, než ALEXANDR BARABANOV. Asistence: Denis Kondratjev.
     
    59:00
    Hraje se poslední minuta třetí třetiny.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    I ve třetí třetině vstřelil každý tým jednu branku a o vítězi tedy rozhodne buď prodloužení, nebo samostatné nájezdy.
     
    Statistiky třetí třetiny:

    Střely na branku: 7:13
    Vyhraná vhazování: 6:9
    Vyloučení: 1:1
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    62:02
    Zatím se hraje opatrný hokej a hráči se soustředí hlavně na obrannou činnost.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    O vítězi tohoto duelu tedy rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první jel Lukáš Chalupa, ale Nalimova neprostřelil.
     
    Za domácí jel Denis Kondratjev, který překonal Habala.
     
    Jiří Klimíček také nedal a domácí mají stále navrch.
     
    Další nájezd neproměnil Kučkin.
     
    Roman Jurák nedal a domácí vítězí.
     
    65:00
    SKA-1946 právě vstřelilo branku! Rozhodující nájezd proměnil DENIS KONDRATJEV a vystřelil tak Petrohradu bonusový bod.
     
    A je dobojováno. Energie měla tento duel velmi dobře rozehraný, ale domácím se nakonec podařilo vyrovnat a v samostatných nájezd si hráči ruského celku vystřelili bonusový bod. To je z mé strany vše a těším se u dalších on-line přenos. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek pátečního dne. Na počtenou.
     
    Konec zápasu. (20:04:19)

    Jakub Kopřiva

    Branky a nahrávky: 33. Barabanov (Kondratjev), 52. Barabanov (Kondratjev), 65. Kondratjev - 31. Tomeček (Klimíček), 46. Tomeček (Jiří Klimíček)


    SKA-1946: Nalimov (Bogdanov) - Gavrilov, Vašenko, Gajdaš, Šestopalov, Denis, Šalberov, Tichonov, Anisimov - Chalyšev, Mironišin, Barabanov, Orlov, Kučkin, Nikolajev, Grebenšikov, Kondratjev, Rjašencev, Barinov
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Fečo) - Chalupa, Klimíček, Šik, Kvapil, Dvořák, Schusser, Troška - Tomeček, Flek, Kverka (C), Novák, Koblasa, Jurák, Harkabus, Vrána, Švec, Sýkora, Kohout, Piskoř, Zadražil

    Rozhodčí: Maxim Sidorenko
    bahis siteleri