Chabarovsk – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.)
Jaroslavl – Omsk 2:5 (kon.) | Mytišči – Barys 1:3 (kon.) | Lev – Petrohrad 3:4 (kon.)
Lev – Petrohrad 3:4 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 06.10.2012, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Co chybělo nyní Jekatěrinburgu k tomu, aby vyrovnal. Straka si však nezpracoval před prázdnou bránou kotouč a ten mu utekl. Vhazování v domácím obranném pásmu.
     
    59:34
    Neuvěřitelné co domácí zahazují! Opět velká možnost na vstřelení branky do prázdné brány, ale nepodařilo se.
     
    58:32
    Hosté odvolali brankáře a domácí to mohli využít, ale odkrytou bránu se jim nepodařilo trefit.
     
    53:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Přichází zdramatizování dnešního duelu. Vyhrané buly v útočném pásmu přineslo závar před Glassem, kterého šikovně obhodil ALEXEJ SIMAKOV. Asistence: Denis Sokolov
     
    53:02
    Opět musel Holt likvitovat tutovku Novosibirsku, ale hostující brankář drží svůj tým ve hře.
     
    51:39
    Mohlo být hotovo! Přečíslení 3 na 2 domácí zakončili bravúrně, ale ještě lepším zákrokem se prezentoval Holt, který vychytal domácího střelce.
     
    48:10
    Domácí mají možnost hrát přesilovou hru a hostům se body z tohoto utkání stále více vzdalují. Potrestaným hráčem je Denis Sokolov.
     
    43:26
    Sibir právě vstřelil branku!

    Tak toto je příliš velký trest pro Jekatěrinburg. Ihned po buly se domácí dostali do útočného pásma a přesnou střelou KRISTIANA KUDROČE se dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Maxim Krivonožkin.
     
    43:13
    Sibir právě vstřelil branku!

    Zaváhání v hostující obraně je potrestáno brankou. Krásnou kličkou v útočném pásmu se prezentoval ALEXEI KOPĚJKIN touto kličkou se zbavil obránce a přesnou střelou vrací domácím vedení. Asistence: Viktor Drugov.
     
    31:22
    Vyloučen hostující Kurbatov.
     
    30:29
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!

    Informace o čistém kontě Holta již neplatí! Střela VASILIJE STRELCOVA prolétla přesně mezi lapačkou a rukou brankáře Novosibirsku a Jekatěrinburg tak z čista jasna vyrovnává. Bez asistence.
     
    28:02
    Sibir právě vstřelil branku!

    Brankář Holt poprvé v zápase chybuje a jeho chyba je opravdu velká! Nahozený puk od Viktora Drugova mu vypadl za bránu a to překvapilo všechny jeho spoluhráče. Volného puku se zmocnil Kristián Kudroč, který nahrál přesně na hokejku ANDREJE NIKITĚNKA, který neměl problém zasunout kotouč do odkryté brány. Asistence: Kristián Kudroč, Viktor Drugov.
     
    24:46
    Tlaku se Jekatěrinburg zbavil pouze za cenu faulu a tak má Novosibirsk výhodu přesilové hry, na trestné lavici sedí Čisťjakov.
     
    24:46
    Neuvěřitelné co všechno dokázal brankář Holt chytit a ve spolupráci s obránci svého týmu přežili dvě minuty, ve kterých byli po celou dobu ve vlastním pásmu pod palbou střel.
     
    20:41
    Jenže Krivonožkin to přehnal s aktivitou a je vyloučen na dvě minuty za sekání. Hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    13:38
    Novosibirsk si zahraje další přesilovou hru, na dvě minuty za sekání odchází Stefan Stěpanov.
     
    09:01
    Andrej Stěpanov dostal nádhernou přihrávku do volného prostoru, ale svou střelou opět nechal vyznamenat Holta.
     
    08:50
    První přesilovou hru si zahrají i domácí. Hostující celek totiž špatně střídal a to neuniklo pozornosti rozhodčích. Trest za tým odpyká Gimatov.
     
    07:15
    Opět v akci lapačka hostujícího brankáře, který ji vymrštil velice rychle. Po vyhraném buly totiž domácí zahrozili razantní střelou od modré čáry, ale Holt kotouč za svá záda nepustil.
     
    02:00
    První přesilovou hru si zahrají hosté, vyloučen je Osipov.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 29. Nikitěnko (Kudroč, Drugov), 44. Kopějkin (Drugov), 44. Kudroč (Krivonožkin) - 31. V. Strelcov, 54. Simakov (Sokolov)


    HC Sibir Novosibirsk: Glass (Rjažinov) - Zajcev, Kulda, Alexejev, Kudroč, Safronov, Kutuzov, Karavajev - Lehterä, Enlund, Krivonožkin - Kopějkin, Drugov, Nikitěnko - Soloduchin, Stěpanov, Osipov - Šumakov, Gračov, Sannikov - Vorošilo
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Holt (Borodin) - Mezei, Sokolov, Gusev, Kurvatov, Stěpanov, Makarov, Sazonov, Meňšikov - Špirko, Simakov, Žmakin - Pronin, Piroš, Straka - Gimatov, Usťjancev, Malychin - Strelcov A., Strelcov V., Čisťjakov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin - Sadovnikov, Zakharenkov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri