Zvolen – Skalica 6:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Poprad – Martin 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:4 (po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 02.12.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:45
    Slipčenko z bránky von !
     
    59:05
    Prečíslenie Trenčanov, Tybor nahral Sojčíkovi, ktorý pálil z prvej, ale Slipčenko sa stihol presunúť.
     
    56:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla strieľa štvrtý gól a výrazne tak nakláňa misky váh na svoju strany. Bokroš priťukol puk RADOSLAVOVI TYBOROVI, ktorý sa rozhodol strieľať príklepom a urobil dobre, pretože prestrelil Slipčenka. Asistencie: Tomáš Bokroš, Emil Bagin.
     
    54:55
    Tyborov prienik z rohu klziska pred bránku, domáci útočník sa snažil zasunúť puk pomedzi betóny Slipčenka, ale nepodarilo sa mu to, v následnej dorážke neuspel ani Sojčík.
     
    50:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica odpovedá počas vlastného oslabenia. Tybor stratil v útočnom pásme puk, vzal si ho MATEJ ČEŠÍK, ktorý unikol po ľavom krídle a pomedzi Škrečkove betóny strelil druhý gól svojho tímu, podotýkam ešte raz, že v oslabení.Bez asistencie.
     
    50:02
    HC 05, Hráčska lavica, 2 min. príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    47:30
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilová hra aj na strane Dukly. Trenčania mali k dispozícii tretiu a aj tú hrali výborne a dočkali sa. Puk sa dostal na modrú, odkiaľ ho JAROSLAV KOMA poslal priamo na bránku a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Ján Pardavý, Rostislav Marosz.
     
    46:45
    HC 05, Nemček, 2 min. podrazenie.
     
    46:12
    Trenčín dal gól!
    Gól ako z rozprávky ! Perfektný prechod do útočného pásma a prichádza zaslúžený vedúci gól pred Duklu. Rostislav Marosz neskutočnou kľučkou, vykúpal bystrickú defenzívu, jeho strelu vyrazil Slipčenko len pred JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý nemal problém s gólovým zakončením. Asistencia: Rostislav Marosz.
     
    42:42
    Nádherná kombinácia domácich. Marosz na Pardavého, ten našiel ešte krásnou prihrávkou Gašparoviča, ktorému pred prázdnou bránkou preskočil puk hokejku. Krásna biliardová akcia len bez gólového zakončenia.
     
    39:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica využíva svoju prvú presilovku. Bambúchova bomba od modrej zlomila hokejku Kopeckého, puk stlmila, až sa dostal na hokeja MATEJA ČEŠÍKA, ktorý prekonal nepresunutého Škrečka.Asistencie: Lukáš Bambúcj, Martin Nemček.
     
    38:02
    Dukla, Jakúbek, 2 min. držanie. Prvý vylúčený domáci hráč.
     
    36:39
    Ďalšia gólová šanca Dukly ! Bagin pekne prepasíroval puk na Tybora, ktorý si kľučkou pred Slipčenkom vylepšil streleckú pozíciu, ale ležiaceho brankára Bystrice nedokázal prekonať. Stačilo len vyššie zodvihnúť puk.
     
    33:12
    Prvá časť presilovky horšia, tá druhá opäť lepšie.Potvrdila to len Sojčíkova prihrávka na Bokroša, ktorý mal pred sebou prázdnu bránku, ale puk netrafil ideálne a ten sa odrazil len od tyčky smerom von z bránky.
     
    31:51
    Marosz si vypýtal faul, ešte sa dokázal postaviť a nahrať puk na strelu z prvej Pardavému, tá ale bola tečovaná nad bránku. HC 05, Handzuš, 2 min. hákovanie.
     
    28:46
    Prečíslenie Trenčanov, dnes už nekoľké v zápase, Lelkeš hádzal puk pred bránku pekne Tyborovi, ktorý si ho ešte chcel zaseknúť,prehodiť na forhend a zakončiť, ale tento zámer mu nevyšiel.
     
    23:13
    HC 05, Kubka, 2 min. zdržiavanie hry - vyhodenie puku z ľadovej ploche. Prvý vylúčený hráč zápasu.
     
    16:11
    Ďalšie prečíslenie domácej Dukly, Sojčík si mohol vybrať, komu prihrá puk. Buď Lelkešovi, alebo Tyborovi, vybral si druhého menovaného, ktorý trafil pred sebou stojaceho hráča.
     
    12:59
    Trenčín dal gól!
    Veľmi dobrú prvú tretinu sledujeme pod hradom Matúša Čáka a v tejto chvíli sme uvideli aj prvý gól. Do vedenia idú domáci. Sojčík potiahol puk do pásma, zatiahol ho za bránku, odkiaľ našiel pred ňou RICHARDA LELKEŠA, ktorý na trikrát dokázal prekonať ležiaceho Slipčenka. Asistencie: Radoslav Tybor, Peter Sojčík.
     
    09:18
    Ďalšia chyba domácich hráčov, k puku sa na ľavom krídle dostal Michal Handzuš, ktorého zamiešal puk, nakoniec zvolil strelu, a puk sa od Škrečka odrazil do hornej žŕdky.
     
    08:32
    Nemčíkova chyba pri rozohrávke, Šimun sa ocitol sám pred Škrečkom, ale nemal dostatok priestoru a puk mu navyše ušiel z čepele.
     
    05:31
    Šišovský sa spoza bránky veľmi dobre natlačil pred bránku, bekendom sa snažil prekonať Slipčenka, no triafa len jeho bočnú žŕdku.
     
    03:55
    Bagin zachytil puk na modrej, poslal ho Lelkešovi, ktorý sa spolu so Sojčíkom a Tyborom, tretí menovaný dostal parádnu prihrávku pred prázdnu bránku, no trestuhodne netrafil !

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 13. Lelkeš (Tybor, Sojčík), 47. Gašparovič (Marosz), 48. Koma (Pardavý, Marosz), 57. Tybor (Bokroš, Bagin) - 40. Češík (Bambúch, Nemček), 51. Češík


    HK DUKLA Trenčín: Škrečko – Imrich, Koma, Bagin, T. Bokroš, Bednár, Vizváry, Biro, M. Nemčík – Jak. Gašparovič, Marosz, J. Pardavý st. – Sojčík, Lelkeš, R. Tybor – Jakúbek, Broska, T. Klíma – Šišovský, Adamec, P. Kopecký.
    HC´ 05 Banská Bystrica: : Slipčenko – Stoner, Richter, Bambúch, Kubka, Novajovský, Predajniansky, Zigo, Ketner – Hudec, Handzuš, Lunter – Lukačevič, Heizer, J. Sýkora – Jankovič, Češík, Nemeček – Šimun, Petro, Marcinek.

    Rozhodčí: Kubuš - Kacej, Navrátek

    Diváci: 1560
    bahis siteleri