Havířov – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 1:4 (kon.) | Liberec – Kladno 3:1 (kon.)
Slavia – Havířov 9:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 29.12.2012, 13:00Česká Pošta Hockey Cup
Partner:
     
    Utkání mezi Libercem a Kladnem je u konce. Pohledné utkání, které nabídlo podívanou vysoké úrovně si v závěru bohužel trochu pokazilo celkový obraz. (15:10:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    A ještě jedno vyloučení. Lukáš Doudera (KLA) dostává dvě minuty za sekání.
     
    58:58
    Kladenští hráči situaci začínají nezvládat. Jan Paták je za nesportovní chování vyloučen na deset minut, k čemuž ještě inkasuje trest ve hře. Oba tresty jsou pochopitelně osobní.
     
    58:58
    Kladno jde do tří. Walter Christi trefil kolenem Josefa Susku a dostává dvě minuty.
     
    58:01
    Zároveň s posledními dvěma minutami třetí třetiny putuje na trestnou lavici Jakub Špaček (KLA). Trestán je za vražení na hrazení.
     
    56:00
    Šír je na ledě, tudíž to očividně nebyl on, kdo se dopustil onoho hitu a celou sérii vyloučení odstartoval. Dle všeho to tak byl skutečně Suska, který byl na trestné lavici.
     
    54:38
    Na ledě už je i Suska a po delší době se tak hraje v pěti na obou stranách.
     
    51:38
    Kladno se sice celou dvojnásobnou přesilovku drželo v pásmu a ostřelovalo Stezku, branku ale nevstřelilo. Babec je tak zpět na ledě a pokračuje se v pěti proti čtyřem.
     
    50:27
    Daniel Kružík je zpět na ledě a z přesilovky čtyři na tři se stává pět na tři.
     
    49:38
    To ale nemění nic na tom, že Kladno má k dispozici přesilovku čtyři na tři.
     
    49:38
    Trestné lavice se na obou stranách zaplnili. Po tvrdém hitu jednoho z libereckých se strhla hromadná rvačka a sudí trestají. Na lavici míří Husa (LIB) a Litera (KLA) u nich je jasné, že za vzájemnou potyčku. Na trestnou lavici zamířili také Babec (LIB) a Suska (LIB). Babec na dvě minuty Suska na pět. Osobně si myslím, že hráčem, který celou událost rozpoutal byl Radek Šír (LIB), který dostal i trest do konce utkání a Suska za něj teď odsedí pět minut. Časoměřiči bohužel mlčí.
     
    48:27
    Další Rytíř míří na trestnou lavici. Tentokrát to je Daniel Kružík, jenž dostává dvě minuty za sekání.
     
    47:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají už třetí přesilovku v utkání. Kupčíkovu střelu zablokoval Macháček, ovšem při snaze odehrát kotouč ztratil rovnováhu. Toho využil JIŘÍ KRATOCHVÍL a rychlým švihem zápěstí poslal puk pod horní tyč. Asistence: Michal Kupčík.
     
    45:19
    Kladno jde do čtyř. Albertu Janelemu se nelíbilo rozhodnutí sudího o nevyloučení domácího hráče a nejspíše si neodpustil slovní komentář. Inkasuje za to dvouminutový trest za nesportovní chování.
     
    42:40
    Přečíslení dvou na jednoho pro Liberec. Chlapík projel středním pásmem jako nůž máslem a předložil do vyložené pozice Geckovi. Ten ovšem v rozhodující chvíli přestal bruslit a kotouč měl na dlouhou hůl. Nepříliš prudký kotouč tak Kaňka lapil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 9. Král (Chlapík), 22. Hrníčko (Suska, Kalfiřt), 48. Kratochvíl (Kupčík) - 27. Křepelka


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Arlt, Zedek, Kupčík, Klinger, Husa, Divila, Kalfiřt, Havlas, Škoda, R. Šír, Hrníčko, Hrníčko, Suska, Král, F. Chlapík, Gecko, Babec, Heřmánek, Kratochvíl.
    Rytíři Kladno: Kaňka (Vladař) - Janele, Vendis, Zajíc, Mika, Sklenička, Křepelka, Kružík, Doudera, Christl, Špaček, Litera, Macháček, Paták, Havlůj, Kuzďas, Hulcr, Kaprál, Hoffmann, Kadlec, Čermák.
    bahis siteleri