Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:0 (kon.)
Dynamo Moskva – N.Novgorod 3:1 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pátek 04.01.2013, 14:30 • Ice Palace (11 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají čtvrtý hřebíček do rakve Lokomotivu! Na modré čáře zachytil špatnou nahrávku hostů domácí kapitán ILJA KOVALČUK, který puk dovezl až do prázdné klece. Asistence: Vladimir Tarasenko.
     
    41:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A rána v podobě třetí branky opravdu přochází! Kalinin našel mezi kruhy zcela volného VLADIMIRA TARASENKA, který dělovkou z první absolutně nedal Varlamovovi šanci, když vymetl pravý horní roh jeho branky. Asistence: Dmitrij Kalinin.
     
    33:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už si ale Varlamov proti střele ALEXADRA KUČERJAVENKA rady nevěděl. Tomu poslal na hokejku skákavou žabičku Afinogenov a domácí forvard trefil puk naprosto ideálně, kotouč si pak našel cestu do sítě skrz betony brankáře Lokomotivu. Asistence: Maxim Afinogenov
     
    23:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přeci jenom Petrohrad svou přesilovku využívá dostává se do vedení! PATRICK THORESEN se z místa levého kruhu rozhodl pro střelu, která slavila úspěch. Varlamov přes clonícího Martenssona nic neviděl, a tak neměl šanci zasáhnout. Asistence: Jurij Alexandrov, Tony Martensson.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 24. Thoresen (Alexandrov, Martensson), 34. Kučerjavenko (Afinogenov), 42. Tarasenko (Kalinin), 59. Kovalčuk (Tarasenko)


    SKA Petrohrad: Bobrovskij (Ivannikov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Pervušin, Semjonov, Berdjukov, Vorobjov – Martensson, Průcha, Thoresen – Tichonov, Kovalčuk (C), Tarasenko – Kučerjavenko, Afinogenov, Klimenko – Neprjajev, Fjodorov, Arťuchin – Burdasov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Varlamov (Sanford) – Kronwall, Flood, Kulikov, Pašin, Višněvskij, Guskov, Jakovlev – Plotnikov, Anisimov, Galimov – Hagman, Truňov, Kaljužnyj (C) – Černikov, Petrov, Averin – Redlihs M., Kartajev, Malcev – Apalkov

    Rozhodčí: Anisimov, Sergejev – Birin, Medvěděv

    Diváci: 12100
    bahis siteleri