Jihlava – Hr. Králové 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 04.01.2013, 17:45Zápasy mládeže
Partner:
     
    Ve třetí třetině jsme viděli tři góly, které všechny padly do jihlavské sítě. Díky tomu v dnešním přátelském zápase staršího dorostu vítězí hostující Hradec Králové v poměru 4:1. Hostům gratulujeme a přejeme jim klidnou cestu domů. S přáním příjemného večera se z Horáckého zimního stadionu loučí Tomáš Lysý. (19:48:06)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Po vyhraném vzahování Dukly to z mezikruží zkoušel střelec jediného gólu Jihlavy v dnešním zápase Hubert, mířil však mimo.
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:42
    Utkání se již dohrává, Hradec si v klidu hlídá svůj tříbrankový náskok, který si vypracoval ve třetí části hry.
     
    57:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je asi rozhodnuto. Po přihrávce Daniela Šepse překonává gólmana Vacka potřetí v dnešním zápase Josef Wolf. Asistence: Daniel Šeps.
     
    56:49
    Situace dva na jednoho v podání Dukly. Severa našel krásnou přihrávkou Simona Berana, který by mohl postupovat sám na branku. Mohl, kdyby mi však snadná přihrávka spoluhráče neutekla pryč.
     
    55:57
    Tomáš Zahradník je při chuti. Nejprve vstřelil druhou branku, poté vyslal do brejku Jebavého, který přidal třetí gól a teď se ocitl zcela volný mezi kruhy. Narozdíl od situace před pár minutami teď nemířil přesně.
     
    55:05
    Hlavní rozhodčí teď dle mého nestranného názoru teď neodpískal držení hostujícího Bezděka. Hraje se dále a opět nastává tradiční kolorit dnešního zápasu. Dukla krouží před hostujícím brankářem, ale nedostává se ke střelbě.
     
    54:12
    Ofsajd Dukly.
     
    53:55
    Zakázané uvolnění Hradce.
     
    52:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je to rázem o dvě branky pro hosty. Jihlavští jsou po druhém gólu lehce zaskočeni a nechali střelce druhé branky, Tomáše Zahradníka, aby vyslal do samostatného nájezdu DRAHOŠE JEBAVÉHO. Ten si počínal jak zkušený reprezentant, kličkou si položil Vacka a následně zasunul puk do volné klece. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    51:08
    Dukla se opět snaží o odpověď. Ale jako již mnohokrát v dnešním zápase - domácí se sice dostanou před hostující klec, ale jejich snažení ukončuje malá střelba.
     
    49:48
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté se poprvé v průběhu dnešního zápasu ujímají vedení. David Chalupa získal puk a zavezl jej do útočného pásma. Neukvapil se, ale počkal si, až TOMÁŠ ZAHRADNÍK najede do lepší pozice mezi kruhy, kam také směřovala jeho přihrávka. Vackova lapačka tentokrát puk neukryla. Asistence: David Chalupa.
     
    49:19
    Stejné provinění domácích hráčů následuje i nyní.
     
    49:06
    Ofsajd Dukly.
     
    48:35
    Mandát se vrhal po odraženém puku před vlastním brankářem, což Vacek zřejmě nečekal a došlo tak k lehce úsměvné kolizi a následnému pádu gólmana Dukly. Vše se ale událo mimo dosah hry.
     
    47:36
    Jenže Wolf chtěl zřejmě napodobit domácího obránce a nikým neatakován na útočné modré čáře přihrál přesně na hůl soupeře.
     
    46:55
    Půža teď nepřesnou nahrávkou odevzdal puk soupeři a hosté po dlouhé době rozjíždějí útočnou akci.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Hubert - 26. Jebavý (Bureš), 50. Zahradník (Chalupa), 53. Jebavý (Zahradník), 58. Wolf (Gančarčík)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Brussmann, Košař, Žuček, Půža, Mandát, Kochánek, Hotař - Vykouk, Jícha, Anděl - Severa, Beran, Balaštík - Hubert, Dvořák, Mahút
    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Veselý) - Bezděk, Bureš, Souček, Voříšek, Veselý, Novotný - Šeps, Miškář, Jebavý - Malinský, Gančařík, Wolf - Chalupa, Zahradník

    Rozhodčí: Sibera - Kuřítko, Plass
    bahis siteleri