Německo – Lotyšsko 5:2 (kon.) | Česko – Švýcarsko 4:3 (kon.) | Finsko – Slovensko 11:4 (kon.)
konec
Česko
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
Švýcarsko
Pátek 04.01.2013, 14:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    SVEN ANDRIGHETTO ukořistil puk, který přeskočil Sedlákovu hůl a z pravého kruhu prostřelil Bartošáka. Asistence: Christoph Berstchy.
     
    51:27
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi v přesilovce nic moc nevymýšleli a TOMÁŠ HERTL se hned v úvodu prosadil příklepem z pravého křídla. Asistence: Tomáš Hyka, Lukáš Sedlák.
     
    38:53
    Česko právě vstřelilo branku!

    Ale Češi jdou opět do vedení, po individuální akci MARTINA FRKA. Ten nabral rychlost, objel branku proti směru hodinových ručiček a zasunul podél druhé tyčky. Asistence: Tomáš Pavelka.
     
    38:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Švýcaři bleskově srovnali, když v přečíslení tři na dva SVEN ANDRIGHETTO z nenápadné střely překvapil Bartošáka. Asistence: Lino Martschini.
     
    37:22
    Česko právě vstřelilo branku!

    Češi otáčejí vývoj utkání díky trefě TOMÁŠE HYKY, jenž do branky pohotově poslal Hertlem vyhrané vhazování v levém kruhu. Asistence: Tomáš Hertl.
     
    21:42
    Česko právě vstřelilo branku!

    Český tým využívá přesilovou hru, když se DMITRIJ JAŠKIN překvapivou střelou z mezikruží trefil k levé tyči. Asistence: Petr Šidlík, Tomáš Hyka.
     
    04:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!

    Hykova nedůslednost po buly v útočném pásmu poslala do samostatného nájezdu LUKASE SIEBERA. Ten v zakončení nic nevymýšlel a golfovým úderem poslal puk do pravého horního růžku. Češi tak inkasují v oslabení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Slavík, www.ONLAJNY.com

    Branky a nahrávky: 22. Jaškin (Šidlík, Hyka), 38. Hyka (Hertl), 39. Frk (Pavelka), 52. Hertl (Hyka, Sedlák) - 5. Sieber, 39. Andrighetto (Martschini), 59. Andrighetto (Bertschy)


    Česko: Bartošák - Musil, Hrbas, Šidlík, Štencel, Jeník, Pavelka, Urbanec - Hertl, Jaškin, Hyka - Beran, Švihálek, Sedlák - Frk, Faksa, Beránek - Koblasa, Vrána, Tomeček, Němec
    Švýcarsko: Boltshauser - Hachler, Kukan, Muller, Marti, Guerra, Antonietti, Baltisberger, Leone - Bertaggia, Bertschy, Simion - Richard, Kunzle, Andrighetto - Martschini, Zangger, Ness - Neuenschwander, Sieber, Balmelli
    bahis siteleri