Hr. Králové – Žďár n/S 5:4 (po s.n.) | Přerov – Warriors Brno 13:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 10:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
10:1 (3:0, 4:0, 3:1)
HC Slavoj Velké Popovice
Pátek 04.01.2013, 18:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Martin Kříž (HBR) ještě potrestán desítkou za nesportovní chování.
     
    59:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak nakonec domácí desítku Velkopopovického dočepovali! Po rychlé akci celé formace se na brankovišti z dorážky střely Michala Zdražila prosadil LUKÁŠ BREBERA, který překonal bezmocného Adama Uhlíka. Asistence: Michal Zdražil a Lukáš Žemlička.
     
    59:18
    Velké Popovice právě vstřelily branku!

    Popovičky však nakonec dokázaly vstřelit gól, kterým zkazily Novákovi čisté konto. TOMÁŠ ZACH využil velké mely na brankovišti po skvělém zásahu domácího gólmana, který ležel natažený na čáře a hráč Slavoje kotouč zasunul za záda domácího muže s maskou. Bez asistence.
     
    55:25
    Domácí budou hrát v oslabení. Na trestné lavici je hráč Rebelů (HBR). Bohužel jsem neslyšel hlášení, takže vám kompletní servis se jménem a druhem trestu nepřinesu.
     
    54:11
    Popovičky se nám probudily k životu, panáčkové! Nyní byly opět před Novákem, ale ten drží šance na čisté konto nad vodou! Nyní zachránil proti Vackovi na brankové čáře betonem!
     
    53:26
    Chyba v zadních řadách Rebelů nabídla šanci na vstřelení čestného gólu Martinovi Vackovi, ale jeho nájezd vychytal Čeněk Novák, který puk pokryl mezi nohy!
     
    50:53
    Po "plácané" v útočné třetině Rebelů se na výlet k Novákovi vydaly i Popovice, ale Martin Kříž (HBR) jejich akci zastavil faulem kolenem.
     
    48:05
    Leč ve středním pásmu se Jan Jeništa (VPO) provinil faulem vysokou holík a míří na trestnou lavici.
     
    45:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    K desítce už jen krok! Další povedený brejk Rebelů za marně se vracející odevzdané hráče soupeře znamená vedení 9:0! David Kozlík si na pravém rohu brankoviště vytáhl ven Uhlíka, nahrál na druhou stranu, kde stál volný MARTIN JELÍNEK,který napálil puk z první za marně se přesouvajícího gólmana! Asistence: David Kozlík.
     
    45:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se trefují i ve třetí periodě a poosmé již loví gólman Uhlík puk ze své sítě! Jakub Doležal rozjel akci, kterou završil Václav Pecen vysunutím MICHALA ZDRAŽILA, který uháněl sám na branku a vykoupal si Uhlíka, kterému opět zasunul puk mezi betony! Asistence: Václav Pecen a Jakub Doležal.
     
    40:32
    Jakub Doležal (HBR) dostal dvě minuty za vysokou hůl a přerušil tak šanci soupeře.
     
    39:15
    Michal Zdražil našel na pravém kruhu křižnou přihrávkou volného Lukáše Žemličku, který však se svým rychlým pokusem nevyzrál na připraveného Adama Uhlíka!
     
    39:00
    Tomáš Chlubna netrefil prázdnou branku, kam mu dostal puk pod Uhlíkem Jan Kubát. Důvodem byla o vysoká hůl Václava Berana (VPO).
     
    36:44
    Na střele z levého kruhu, kterou gólman Adam Uhlík vykopl, se dostal k dorážce Václav Pecen, ale puk mu nesedl a skončil jen pod klouzajícím Adamem Uhlíkem.
     
    33:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je totální rozklad defenzivy soupeře! Tomáš Chlubna našel křižnou přihrávkou na levém kruhu stojícího MARTINA HYNKA, který střelou přes Uhlíkovu lapačku poslal Rebely do sedmigólového vedení a dovršil HATTRICK! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    33:15
    David Kozlík nyní upaloval na branku, ale svůj nájezd zakončil jen do betonů připraveného Uhlíka. Následně ještě vyslal jedovku od modré čáry Václav Pecen, ale o milimetry minul branku.
     
    30:20
    Rebelové budou hrát v oslabení, protože za hákování míří na trestnou lavici Martin Kříž (HBR).
     
    26:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Adam Uhlík nyní lituje, že nemá, kdo by jej mezi tyčemi nahradil. I když dělá gólman Popovic nemožné, tak se gólům neubraňuje. Lukáš Brebera našel z pravého kruhu na brankovišti volného LUKÁŠE ŽEMLIČKU, který zvedl puk nad rameno bezmocně se přesouvajícího ex-slavistického gólmana! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    26:01
    Vlado Szilva nejprve po křižné nahrávce skrze pásmo minul v jasné pozici Uhlíkovy tyče a následná střela Václava Pecna od modré čáry skončila v moci gólmana Velkých Popovic.
     
    24:13
    Rebelové mají další přesilovku. Martin Vacek (VPO) dostal dvě minuty za hrubost.
     
    23:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod začíná měnit zápas ve vlastní exhibici, v níž Popovičky tvoří jen roli statického soupeře, protože Rebelové dávají další nádherný gól! LUKÁŠ ŽEMLIČKA objel klec a zvedl puk přesně do míst, kde nebyl beton Adama Uhlíka! Bez asistence.
     
    22:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají další přesilovku a vedou již 4:0! Adam Uhlík nejprve neskutečně čaroval, když vychytal několik dorážek, ale nakonec stejně kapituloval. Václav Pecen zachytil puk na modré čáře a poslal kotouč na MARTINA HYNKA, který nadvakrát propasíroval puk do branky Adam Uhlíka. Asistence: Václav pecen.
     
    21:55
    Za tvrdý faul na mantinelu na jednoho z domácích hráčů je vyloučen Jan Jeništa (VPO), který dostal 2+10 za vražení na hrazení.
     
    18:18
    David Kozlík vypálil od modré čáry a dal gól, ale ten nemohl být uznán pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    17:48
    Oba celky se nyní předháněly v útočení. Rebelové ale budou moci pokračovat, protože Karel Vencovský (VPO) dostal dvě minuty za sekání.
     
    16:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nyní ukázali dravost a zvyšují již na 3:0! Velké Popovice držely puk v útočné třetině, kde se jim ale nepovedlo nic vymyslet i díky tomu, ale Lukáš Brebera vyhodil puk ven ze třetiny. Před útočnou modrou pak neuvěřitelně zabojoval MARTIN HYNEK, který přebruslil obránce soupeře a v situaci, kterou by spousta hráčů vzdala vypíchl puk, s nímž pak uháněl na bránu, vytáhl si gólmana ven a mezi Uhlíkovy betony poslal puk do sítě! Asistence: Lukáš Brebera.
     
    15:01
    Vlado Szilva ukázal, jaký je hráč a projel až na levý kruh, odkud vypálil, ale jeho brejková střela skončila jen na betonu připraveného Adama Uhlíka!
     
    13:55
    Po nahození od modré čáry vznikla na brankovišti Adama Uhlíka velká mela, kterou vyřešil až sám gólman, který pokryl na hrudi puk, jenž zakončil David Kozlík.
     
    10:44
    Domácí si nyní nepohlídali střídání a bystré oko sudího Viktora Nováka pochytilo, že hráli v šesti. Trest odpyká Tomáš Chlubna (HBR).
     
    08:46
    Rebelové budou hrát další přesilovku. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Václav Rod (VPO).
     
    07:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové v oslabení dokázali udeřit a velkou zásluhu na tom má Jan Kubát, který se dostal do šance, byl zahákován a jel penaltu. JAN KUBÁT si pohrál s Adamem Uhlíkem a parádně mu zasunul puk mezi betony!
     
    07:35
    Jan Kubát uháněl na bránu a byl zahákován. Pojede trestné střílení!
     
    06:05
    A celou vřavu vyřešil Martin Kříž (HBR), který dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Rebelové se budou bránit ve třech.
     
    05:28
    Rebelové dávají soupeři šanci také v přesilovce. Vít Křesťan (HBR) dostává dvě minuty za sekání.
     
    03:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Využitá přesilovka znamená radost v Kotlině a vedení domácího celku! Velké Popovice vyhazovaly puk ven ze třetiny, ale kotouč zachytil David Kozlík, který jej poslal na modrou čáru, kde jej tak tak udržel MARTIN KŘÍŽ, který následně napálil hrací gumu na bránu a puk se před nic nevidícím Uhlíkem odrazil od brusle obránce do sítě! Asistence: David Kozlík.
     
    02:21
    A tlak Rebelů bude moci vesele pokračovat. Na trestnou lavici totiž míří hráč Velkých Popovic Karel Vencovský (VPO) na dvě plus dvě minuty za faul loktem.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Kříž (Kozlík), 8. Kubát (pen.), 17. Hynek (Brebera), 23. Hynek (Pecen), 24. Žemlička, 27. Žemlička (Brebera), 34. Hynek (Chlubna), 46. Zdražil (Pecen, Doležal), 46. Jelínek (Kozlík), 60. Brebera (Zdražil, Žemlička) - 60. Zach


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Hlávka) - Hošek, Pecen, Kříž, Křesťan, D. Vala, J. Doležal - Chlubna, Szilva "C", Kubát, Žemlička, Brebera, M. Hynek, Jelínek, Kozlík, Zdražil
    HC Slavoj Velké Popovice: Uhlík () - Mrva, T. Hynek "C", Vacek, Freisler, Šobíšek, Danda, Rod, Zach, Babický, Burian, Beran, Rejna, Vilímek "A", Jeništa, Vencovský

    Rozhodčí: Jiří Kareš - Jan Čížek, Viktor Novák
    bahis siteleri