Jihlava – Hr. Králové 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 04.01.2013, 17:45Zápasy mládeže
Partner:
     
    57:46
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je asi rozhodnuto. Po přihrávce Daniela Šepse překonává gólmana Vacka potřetí v dnešním zápase Josef Wolf. Asistence: Daniel Šeps.
     
    52:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je to rázem o dvě branky pro hosty. Jihlavští jsou po druhém gólu lehce zaskočeni a nechali střelce druhé branky, Tomáše Zahradníka, aby vyslal do samostatného nájezdu DRAHOŠE JEBAVÉHO. Ten si počínal jak zkušený reprezentant, kličkou si položil Vacka a následně zasunul puk do volné klece. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    49:48
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hosté se poprvé v průběhu dnešního zápasu ujímají vedení. David Chalupa získal puk a zavezl jej do útočného pásma. Neukvapil se, ale počkal si, až TOMÁŠ ZAHRADNÍK najede do lepší pozice mezi kruhy, kam také směřovala jeho přihrávka. Vackova lapačka tentokrát puk neukryla. Asistence: David Chalupa.
     
    44:37
    Jen jsem dopsal předchozí větu a už mohlo být vše jinak. Kde se vzal, tu se vzal, Šeps před Vackem stál a puk se k němu dostal, jenže hostující útočník domácího gólmana nepřekonal.
     
    43:30
    Beran snadno obehrál Bezděka a po přejetí modré čáry vystřelil, jenže Veselý se opět nenechal překvapit.
     
    42:11
    Půža se krásně dostal ze středního pásma až do prostoru pravého kruhu a zápěstím vypálil. Jeho projektil o centimetry minul Veselého branku.
     
    38:57
    Situaci dva na jednoho Jihlavští nevyřešili úplně ideálně, když sice Balaštík hezky nahrál Košařovi, ale ten nezpracoval puk a ztratil jej. Kus černé gumy si ale během vteřiny dojel Anděl, který netrefil ideálně skákavý puk a o centimetry minul.
     
    35:33
    Hned z protiútoku ukázal zrychlení jak z filmu Rychle a zběsile Lukáš Jícha, který si nabruslil až před Veselého. Ten však jeho pokus hezky kryje.
     
    33:55
    Dukle se dnes přesilové hry nedaří. Hosté hrají v plném počtu.
     
    31:55
    Síly na ledě se srovnají. David Voříšek dostává dvouminutový trest za hákování. Dukla tak bude hrát jedenáct vteřin ve čtyřech a poté začne její početní výhoda.
     
    30:06
    Hradec bude hrát přesilovku. Simon Beran (JIH) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    29:19
    Hezká akce Vykouka. Ten si najel do útočného pásma a vystřelil. Jeho pokus končí napůl na tyčce a napůl na betonu Müllera
     
    25:18
    Hradec právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Dukla na mne teď působila dojmem, jako by si myslela, že půjde vše samo. Bureš se lehce dostal k puku a přihrál DRAHOŠI JEBAVÉMU, který z bezprostřední blízkosti překonává Svobodu. Asistence: Nicolas Bureš.
     
    20:31
    Hned zkraje druhé třetiny tu máme vyloučení. Tomáš Zahradník (HKR) si půjde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    17:07
    Dukla právě vstřelila branku!

    Z nenápadné akce domácích padla první branka zápasu. Hráči Jihlavy zavezli puk před Müllera, kde jej ale ztratili. Ani Hradečtí však dlouho nedrželi puk, protože jej mezi kruhy vybojoval DAVID HUBERT, který na nic nečekal a trefil se přesně nad vyrážečku Müllera. Bez asistence.
     
    14:15
    A opět se bude vylučovat, tentokrát na straně Hradce. Lukáš Souček (HKR) dostává dvě minuty za hákování.
     
    11:33
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel. Ján Mahút (JIH) je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    11:12
    Síly na ledě se srovnají. Na dvě minuty odjíždí na trestnou lavici Marek Malinský (HKR).
     
    10:45
    Také hosté si zahrají přesilovou hru, když je vyloučen na dvě minuty Lukáš Vykouk (JIH) za sekání.
     
    08:15
    Hezká kombinace v podání Dukly. V situaci dva na dva nahrál Jícha spoluhráči z útoku Vykoukovi, jenže ten v dobré pozici trestuhodně minul branku.
     
    04:31
    Domácí vyhráli buly, puk se dostal k za bránou stojícímu Danielu Dvořákovi, který našel mezi kruhy si najíždějícího Jána Mahúta. Jeho střelu však opět vyrazil Müller.
     
    04:14
    Máme tu první vyloučení zápasu. David Gančarčík (HKR) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    03:07
    No a vzápětí se zjevil před Müllerem úplně volný Beran, jenže jeho střela neměla gólové parametry.
     
    02:53
    Brussmann výborně vybojoval puk v útočném pásmu hostů pro Anděla, který si vybruslil mezi kruhy, jenže jeho střelu zblokoval jeden z hradeckých obránců.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Hubert - 26. Jebavý (Bureš), 50. Zahradník (Chalupa), 53. Jebavý (Zahradník), 58. Wolf (Gančarčík)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Brussmann, Košař, Žuček, Půža, Mandát, Kochánek, Hotař - Vykouk, Jícha, Anděl - Severa, Beran, Balaštík - Hubert, Dvořák, Mahút
    Královští lvi Hradec Králové: Müller (Veselý) - Bezděk, Bureš, Souček, Voříšek, Veselý, Novotný - Šeps, Miškář, Jebavý - Malinský, Gančařík, Wolf - Chalupa, Zahradník

    Rozhodčí: Sibera - Kuřítko, Plass
    bahis siteleri