Znojmo – Salzburg 5:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 23.02.2013, 16:30 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    56:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen pátý gól Znojma. Ludwigovu střelu na Helešice od modré čáry zachytil MICHAEL SCHEJBAL a v sólovém úniku na gólmana zvolil přesnou ránu mezi betony. Bez asistence.
     
    39:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo již hrálo v plném počtu a vyzkoušelo si přesilovku 5 na 3. JAN HOBZA po ukázkovém rozebrání obrany pálil od modré čáry a jeho přízemní střela končí za brankovou čárou. Asistence: Marek Špaček.
     
    36:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo opět odskakuje soupeři na rozdíl dvou branek. Dvojice znojemských hráčů se objevila před klecí soupeře, Fusek ideálně přihrál MICHAELU SCHEJBALOVI a ten z prostoru mezi kruhy mířil přesně na lapačku gólmana. Asistence: Jakub Fusek.
     
    20:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově snižují! Salzburg vlétl do druhé dvacetiminutovky razantně a po závaru před Helešicem se prosazuje KEVIN FERSTL. Bez asistence.
     
    12:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Tři vteřiny po konci oslabení poslal Theimer do individuálního úniku LUKÁŠE NOVÁČKA a ten krásným bekhendovým blafákem zakončuje. Asistence: Michal Theimer.
     
    04:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Po zmatku v rozehrávce před Helešicovou bránou se dostal k puku MAREK ŠPAČEK, ujel hostující obraně a zakončuje přesnou střelou nad lapačku gólmana. Asistence: Robert Cerovečki.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 5. Špaček (Cerovečki), 13. Nováček (Theimer), 37. Schejbal (Fusek), 40. Hobza (Špaček), 57. Schejbal - 21. Ferstl


    HC LERAM Orli Znojmo: Helešic (Dočekal) - Theimer, Bukáček, Cerinski, Hobza, Odehnal, Koňařík, Michalica - Schejbal, Nahodil, Kacetl - Vald, Horák, Fusek - Špaček, Nováček, Cerovečki - Holub.
    EC Red Bull Salzburg: Frank (Divis) - Schernthaner, Lackner, Ludwig, Hochwimmer, Seewald, Kloimwieder - Großlercher Y., Hummer, Ferstl - Grabmayr, Berger, Flatscher - Großlercher J., Feix, Valette - Lahoda, Hagler, Fazokas.
    bahis siteleri