Kometa Brno – Pardubice 8:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:1 (3:0, 3:0, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 23.02.2013, 17:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z Brna vše. Již zítra ve 12:00 zde bude hostit mladší dorost Hradec Králové, večer sem pak v rámci seniorské extraligy přijede Liberec. Online přenosy budou samozřejmě připraveny. (19:17:21)
     
    Mladíci v brněnských dresech si užívají děkovačku společně s fanoušky, kterých do KAJOT ARENY dorazilo fantastických 3580. Pro mladé hokejisty se jedná určitě o velmi silný zážitek, který se pro některé z nich třeba již nikdy nemusí zopakovat, byť bychom jim to samozřejmě přáli.
     
    Třetí třetina byla výrazně vyrovnanější než první dvě periody, i tu ale nakonec díky trefám Havláta a Tauwinkla vyhrála Kometa. Čestný úspěch Pardubic zaznamenal Filip Zadina, který je také vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu. Z Komety si pro cenu přijede Filip Dvořák, autor dvou branek a stejného počtu asistencí. Hattrickem na sebe upozornil Robert Havlát, tři body si připsali i Koblížek a Horký.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    Navíc se domácí ještě jednou a asi i naposled prosazují. Dvořák se dostal s pukem před branku, zvolil ale ještě nápaditou zadovku na JAKUBA TAUWINKLA a tento věkem ještě osmák neměl problém s posláním puku pod horní tyč. Kometa tak využívá přesilovku. Asistence: Filip Dvořák, Daniel Hroudný.
     
    59:41
    3580 lidí stojí a aplauduje mladším dorostencům, skvělý moment.
     
    59:14
    Dvořák opět našel zpoza branky Koblížka, jeho volej ale Groh dokázal vyrazit.
     
    58:57
    Zašlápnutý kotouč za brankou Groha, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    58:34
    Kometa kombinuje po rozích útočného pásma.
     
    58:12
    Právě Robert Havlát se nyní svíjí na ledě po nevybíravém a už i zbytečném zákroku pardubického kapitána Rohlíka, který za faul kolenem obdrží trest na pět minut plus do konce utkání. Pětiminutový trest za něj odpyká Bureš. Snad bude Havlát v pořádku, z ledu odjel po svých.
     
    58:01
    Havlát se vymotal zpoza branky, Groh si ale pohlídal pravou tyčku.
     
    57:23
    Tempo hry už přeci jen lehce uvadá. Domácí se asi vidí při děkovačce s fanoušky, hosté zase ví, že body už dnes nezískají.
     
    56:52
    KAJOT ARENOU obíhá mexická vlna, myslím, že zápas dokonale splnil svůj účel.
     
    56:28
    Do útoku se však opět hrnou domácí.
     
    55:58
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Za výkon ve třetí třetině si hosté připisují zasloužený střelecký úspěch. Při přečíslení dva na jednoho Bor ideálně načasoval pas na FILIPA ZADINU, který situaci neuspěchal, zacílil a pověsil kotouč pod břevno branky marně se natahujícího Slavíčka. Asistence: Roman Bor, Lukáš Frydrych.
     
    55:34
    Horký s Dvořákem drží kotouč v útočném pásmu.
     
    55:15
    Domácí už jsou ve čtyřech, Kališ je na ledě.
     
    54:53
    Slavíček vytasil další bravurní zákrok proti Zadinově ráně z pravého kruhu.
     
    54:39
    Kometa opět vyhazuje, ve třech se brání také dobře.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 9. Havlát (Horký, Zukal), 12. Dvořák (Koblížek, Sedláček), 14. Dvořák (Koblížek, Sedláček), 21. Koblížek (Šnajnar, Dvořák), 31. Kališ (Horký, Čejka), 36. Havlát (Čejka, Horký), 50. Havlát, 60. Tauwinkl (Dvořák, Hroudný) - 56. Zadina (Bor, Frydrych)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) - Hájek, Jirůšek, Kališ, Zukal, Mikyska, Šnajnar (C), Sedláček - Süss, Dvořák, Havlát, Heinrich, Šmída, Škvrně, Čejka, Horký, Tauwinkl, Koblížek, Hroudný, Kratochvíl.
    Trenéři: Jan Konečný, David Pazourek.

    HC Dynamo Pardubice: Klouček od 14. Groh - Voltner, Horyna, Boček., Kučera, Franc, Vála, Mikulčák, Leder - Krejčík, Zadina, Kubišta, Martinec, Frydrych, Rohlík (C), Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, Bureš.
    Trenéři: Marek Zadina, Jiří Seidl.

    Rozhodčí: Dřínovský - Chocholouš, Šustr

    Diváci: 3580
    bahis siteleri