Pardubice – Sparta 5:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:1 (po s.n.)
Litvínov – Kladno 2:1 (po s.n.) | K. Vary – Motor ČB 2:3 (po s.n.) | Slavia – Třinec 1:3 (kon.)
Plzeň – Zlín 4:5 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:3 (0:2, 2:0, 2:1)
Piráti Chomutov
Neděle 24.02.2013, 18:15 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí útočník se na trestné lavici ještě ani nestačil usadit a může se přesunout na střídačku. Po bully se puk dostal až k TOMÁŠI DIVÍŠKOVI, který trefil horní část Málkovy klece - 4:3. Asistence: David Hruška, Brett Palin.
     
    46:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sloboda u obranné modré obehrál protihráče, nahrál na Burgera, který posunul puk na RUDOLFA HUNU, ten přes hráče nastřelil puk na branku, Řehoř si na něj šáhl a kotouč zaplul za jeho záda - 4:2. Asistence: Jiří Burger, Karol Sloboda.
     
    40:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovická hala propukla nadšením - po bully se puku ujal VLADIMÍR SVAČINA, nabruslil si k tyči a zavěsil - 3:2. Bez asistence.
     
    29:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Vítkovičtí fanoušci, hlavně ti za chomutovskou klecí, se radovali již několik vteřin předtím, ale až po Barinkově střele, která byla vyražena a Káňa ji nahrál na JIŘÍHO BURGERA, který puk dostal za Řehořova záda, mohou slavit - 2:2. Asistence: Jan Káňa, Michal Barinka.
     
    22:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí si sjeli k brance, Huna v rychlosti nahrál přes brankoviště na VLADIMÍRA SVAČINU, který zakončil k opuštěné tyči - 1:2. Asistence: Rudolf Huna, Karol Sloboda.
     
    19:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostům se výdrž vyplatila, před Málkem vznikl menší závar a ŠTĚPÁN HŘEBEJK zvyšuje vedení Pirátů - 0:2. Asistence: David Hruška.
     
    00:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tenhle zápas začal zostra. Hosté se natlačili do branky, po nahrávce Divíška otevírá dnešní účet MICHAL DŮRAS - 0:1. Asistence: Tomáš Divíšek, Vojtěch Kubinčák.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 23. Svačina (Huna, Sloboda), 30. Burger (Káňa J., Barinka), 41. Svačina, 47. Huna (Burger, Sloboda) - 1. Důras (Divíšek, Kubinčák), 20. Hřebejk (Hruška D.), 55. Divíšek (D., Palin)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Barinka, Kudělka, Kovář, Voráček, Malík, Stehlík R., Rehák, Sloboda - Klimek, Burger, Húževka - Huna, Roman, Svačina - Bartánus, Hruška R., Strapáč - Šedivý, Szturc, Káňa J.
    Piráti Chomutov: Řehoř (Kostúr) - Rýgl, Rutta, Stehlík J., Bartejs, Pavlas, Macháček, Palin - Káňa T., Šagít, Kraft, Sikora, Hruška D., Procházka, Důras, Divíšek, Hromas, Zálešák, Kubinčák, Hřebejk, Mrázek

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek - Gebauer, Lederer

    Diváci: 5 411
    bahis siteleri