Žilina – Skalica 0:3 (kon.) | Martin – Košice 1:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 4:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.)
konec
HK Nitra
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 24.02.2013, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:28
    Krátko pred koncom zápasu budú hrať Nitrania presilovú hru. Podkonický - vrazenie na mantinel.
     
    57:24
    156 sekúnd pred koncom tretej tretiny bude hrať Nitra presilovku. Za sekanie si oddýchne na trestnej lavici Hraško.
     
    47:45
    Hra sa odohrávala pred bránou Nitry ale za Šimkovou bránkou ostala ležať dvojica Kmeč, Novajovský. Domáci hráč pri vstávaní z ľadu uštedril niekoľko menších úderov ležiacemu Zvolenčanovi. Naneštastie dnes sú dvaja hlavní rozhodcovia a súboj hráčov sa odohrával pri jednom z nich. Domáci Kmeč dostal za trest "kopnutie súpera" 5 minút + do konca stretnutia a šiel predčasne pod sprchy.
     
    41:36
    Nenápadná akcia Zvolenčanov, Jurík a Škvaridlo si vymenili puk, Jurík nahodil puk pred Mareka Laca a odrazený puk končí v sieti. Gól pripísaný Čurilovi.
     
    17:02
    Ako blesk z jasného neba prišiel gól Zvolena. Po závare pred Marekom Lacom sa presadil Lukáš JURÍK.
     
    16:31
    Nitrania využívajú presilovku 5 na 3 a Nádašdi zvyšuje skóre na 3:0.
     
    15:32
    Lukáš Jurík sa previnil filmovaním pádu a Nitrania budú hrať presilovku 5 na 3, pred ktorou sa prvý útok radil s trénerom Stavjaňom pri svojej striedačke.
     
    14:30
    Nitrania budú hrať tretiu presilovku v zápase. Murček podrazil Nováka pri bránke Šimka a rozhodca ho poslal ohriať hosťujúcu trestnú lavicu.
     
    06:31
    Efektným prienikom sa predviedol Novák, ktorého fauloval v hodine dvanástej Mucha a za podrazenie sedí na trestnej lavici.
     
    03:20
    Jeden z hráčov domácich stratil puk v strednom pásme a z následného protiútoku nebezpečne strielal Milan Jurík. Z podobného miesta dal Pupák druhý gól Nitry.
     
    01:24
    Jarmo Jokila vylúčený za hákovanie. Prvá presilovka Zvolena
     
    16:22
    Domáci využívajú prvú presilovku, Pupák zužitkoval dobrú prihrávku od svojho spoluhráča a strelou ponad rameno zoči voči Šimkovi zvyšuje stav na 2:0.
     
    15:29
    Veľká šanca Nitry, Chrenkovu strelu Šimko vyrazil pred seba ale dorážku Podstavkovi znemožnil hákovaním Brabenec.
     
    12:08
    Novák vybojoval puk v strednom pásme, prešiel s ním až pred Šimka, ktorý jeho strelu vyrazil ale PIATAK dorazil puk do odkrytej bránky.
     
    09:40
    Veľký závar pred Marekom Lacom, domáci odolali a z následného protiútoku nebezpečne ohrozili Šimka.
     
    06:14
    Prvá veľká šanca Nitry, Pupák doviezol puk poza bránku Šimka, prihral Tománkovi a ten z prvej posunul na Stumpela, ktorého strelu Šimko chytil ľavým betónom.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 13. Piatak (Novák), 17. Pupák (König, Stümpel), 17. Nádašdi (König, Tománek), 18. Jurík Lukáš (Škvaridlo, Čurilla), 42. Čurila (Jurík Lukáš, Škvaridlo)


    HK Nitra: Laco, Hollý - Rais, Bača, Vosátko, Nádašdi, König, Vantroba, Ordzovenský, Trefný - Tománek, Stümpel, Pupák, Podstavek, Chrenko, Hrnka, Jokila Hamrák, Mašlonka, Kmeč, Piatak, Novák,
    HKM Zvolen: Šimko, Cibuľa - Mucha, Pichnarčík, Juraško, Výborný, Novajovský, Čierny, Murček, Hraško - Puliš, Čanky, Zuzin, Jurík Lukáš, Brabenec, Kalla, Ďaloga, Jurík Milan, Podkonický, Čurilla, Škvaridlo

    Rozhodčí: Müllner, Kubuš - Kacej, Rovenský

    Diváci: 2492
    bahis siteleri