Žilina – Skalica 0:3 (kon.) | Martin – Košice 1:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Poprad 4:6 (kon.) | Trenčín – Piešťany 2:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:6 (1:2, 1:2, 2:2)
HK Poprad
sk Neděle 24.02.2013, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:57
    Banská Bystrica dala gól!
    Domácim hráčom sa napokon podarilo znížiť! Mike Danton tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Sidor puk vyrazil pred seba, kde si ho prevazl MÁRIO LUNTER. Ten sa presunul na pravú stranu, kde sa napokon jeho bekhendové zakončenie popri Sidorovej lapačke stalo gólovým. Domáci tak využili presilovú hru. Asistenciu si pripisuje Mike Danton.
     
    52:53
    Na rade je ďalšia presilová hra pre domácu Banskú Bystricu. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Parker Stanfield.
     
    51:41
    Banskobystričania sú očividne poriadne rozhodení. Tentokrát to mohol využiť Stanfield, no ten napokon nedokázal prekonať Chorošuna. Puk napálil len na zadný mantinel.
     
    50:20
    Vaic sa preštrikoval až pred gólmana Chorošuna, no napokon jeho tvrdé zakončenie skončilo len tesne mimo banskobystrickej brány. Banskobystrická obrana bola poriadne zmätená.
     
    48:22
    Poprad dal gól!
    Domáci Banskobystričania sa pravdepodobne až príliš premotivovali na ofenzívu. Bambúch nestačil šprintérsky na LUKÁŠA HVILU, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Vandasa a následne osamotený prekonal Chorošuna strelou pomedzi jeho betóny. Asistenciu si pripisuje Marcel Šterbák.
     
    48:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Popradčania mierne zaváhali v defenzíve a napokon v tejto početnej nevýhode o dvoch mužov inkasovali. RADOSLAV MACÍK získal veľa priestoru na ľavej strane od Kovačeviča a napokon na tretíkrát dokázal presadiť cez dobre postavené betóny gólmana Sidora. Asistenciu si pripisuje Branislav Jankovič.
     
    46:12
    Je tu ďalšia presilová hra o dvoch hráčov pre Banskú Bystricu. Na dve minúty si odchádza sadnúť Dušan Devečka za hákovanie.
     
    45:00
    A je tu obrovská šanca pre domácich hráčov! Na dve plus dve minúty + do konca zápasu si odchádza sadnúť Popradčan Radoslav Suchý za pichnutie Ondreja Janíka pred domácou bránou.
     
    43:16
    Na rade je ďalšia presilová hra Popradu. Na dve minúty si odchádza sadnúť domáci obranca Varga, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    40:54
    Poprad dal gól!
    Popradskí hráči sa opäť gólovo presadzujú! Tentokrát si za bránu hostí nakorčuľoval Takáč, ten následne bekhendom prihral na Paločka. Paločko zakončoval, no Chorošun jeho strelu vyrazil presne pred PARKERA STANFIELDA, ktorý sa z pravej strany nemýlil a gólmana Chorošuna úspešne prekonal. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    39:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričanom sa v závere druhej tretiny napokon podarilo znížiť! Po vyhratom vhadzovaní si puk dopredu nahodil Eduard Šimun, ktorý krížnou prihrávkou perfektne našiel RADOSLAVA MACÍKA. Ten z pravej strany nekompromisne zakončil a nedal gólmanovi Sidorovi šancu na úspešný zákrok. Asistenciu si pripisuje Eduard Šimun.
     
    36:06
    Kubka opäť tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Sidor reflexívne zasiahol svojím ľavým betónom. Následne sa Popradčania úspešne oslobodzujú!
     
    35:20
    Kubka tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Sidor sa veľmi dobre presunul k pravej žŕdke a puk zachytil na svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    34:25
    Na rade je presilová hra o dvoch hráčov pre Banskú Bystricu! Dvojica hlavných rozhodcov vylúčila dvojicu Šterbák a Takáč. Prvý odchádza za hrubosť a druhý za držanie.
     
    31:03
    A je tu ďalšie vylúčenie. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Lantoš, ktorý sa previnil tvrdým faulom na Fabiana. Ten však bude v poriadku. Lantoš zinkasoval 2+10 minút za napadnutie hlavy a krku.
     
    28:26
    Poprad dal gól!
    Popradčania vsieťujú aj ďalší gól! Tentokrát spoza ľavého kruhu zakončoval DANIEL BREJČÁK, ktorý peknou strelou zápästím prekvapil banskobystrického gólmana Chorošuna. Ten síce mierne švihol lapačkou, no na zákrok to nestačilo. Asistenciu si pripisuje Sabahudin Kovačevič.
     
    27:11
    Vylučovať sa bude na oboch stranách. Po dve minúty si odpykajú hráči Devečka a Lantoš. Devečka sa predviedol nedovoleným bránením, Lantoš držaním.
     
    23:30
    Na rade je presilová hra pre domácich Banskobystričanov. Na dve minúty si odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký za podrazenie.
     
    23:20
    Do skvelej gólovej šance sa dostal Jankovič, ktorý si zasekol dvoch popradských obrancov, no napokon svojou delovkou minul priestor popradskej brány!
     
    22:12
    Poprad dal gól!
    Popradčanom sa napokon podarilo využiť aj túto presilovú hru! Po skvelej prihrávke od Vandasa sa k puku v medzikruží dostal LUKÁŠ HVILA, ktorý nekompromisnou delovkou prekonal gólmana Chorošuna. Puk sa po tejto delovke odrazil od ľavej žŕdky presne do banskobystrickej siete. Asistencie si pripisujú hráči Michael Vandas a Peter Klouda.
     
    20:59
    Na rade je ďalšie vylúčenie na domácej strane. Za hákovanie si na dve minúty odchádza sadnúť Lukáš Bambúch. Ten v takmer samostatnom nájazde nedovolene odstavil Takáča.
     
    16:09
    Lukáš Hvila sa natlačil pred domácu bránu a bekhendovo zakončil. V ofenzíve to však mierne prehnal a gólmana Chorošuna sekol hokejkou. Za tento faul si odchádza sadnúť na dve minúty.
     
    13:47
    Popradčania si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za seknutie si odchádza sadnúť domáci Zigo.
     
    13:35
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Jankovič, ktorý na ľavej strane zinkasoval skvelú prihrávku od Marcineka! Jankovič však napokon prepálil popradskú svätyňu.
     
    13:05
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po nevyužitej domácej presilovej hre dostávajú do vedenia! Postaral sa o to DÁVID BUC, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Vaica a gólmanovi Chorošunovi nedal ani najmenšiu šancu na úspešný zákrok. Hosťujúci "kamzíci" sú teda na hernom koni. Asistenciu si pripisuje Ľubomír Vaic.
     
    10:36
    Na rade je aj presilová hra pre Banskú Bystricu. Za nedovolené bránenie si na dve minúty odchádza sadnúť hosťujúci Smotrila.
     
    10:17
    Poprad dal gól!
    Hosťujúci obranca RADOSLAV SUCHÝ tentokrát fantasticky prekvapil celú banskobystrickú defenzívu. Pred Chorošuna sa dostal spoza brány a následne ho dobrými pohybmi s pukom poriadne preškolil. Napokon mu gólovým bekhendom nedal šancu na úspešný zákrok. Suchý tak využil presilovú hru Popradu. Asistenciu si pripisuje Peter Klouda.
     
    10:09
    Popradčania spôsobili poriadny závar pred domácou bránou! Po tvrdej strele od Suchého sa k dorážke z pravej strany dostal ešte Vandas, no gólman Chorošun puk zblokoval a následne ho zachytil pod svojími betónmi.
     
    08:43
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Bambúch.
     
    03:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci hráči sa po obrovskom zmätku pred popradskou bránou dostávajú do vedenia! Puk sa niekoľkokrát poodrážal od nôh niekoľkých hráčov a následne sa k nemu dostal TOMÁŠ JANKOVIČ, ktorý prekvapil gólmana Sidora spoza brány a následnou dorážkou rozvlnil sieť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Marcinek a Lukáš Bambúch.
     
    00:55
    Domáci obranca Ketner sa dostal v oslabení do rýchleho brejku, no napokon bol neúspešný! Jeho delovku gólman Sidor jemne vytlačil na zadný mantinel svojími betónmi.
     
    00:26
    Na rade je prvá presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si odchádza sadnúť Lunter za nedovolené bránenie.

    Branky a nahrávky: 4. Jankovič (Marcinek, Bambúch), 40. Macík (Šimun), 49. Macík (Jankovič), 54. Lunter (Danton) - 11. Suchý (Klouda), 14. Buc (Vaic), 23. Hvila (Vandas, Klouda), 29. D. Brejčák (Kovačevič), 41. Stanfield (Paločko, Takáč), 49. Hvila (Šterbák)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Chorošun (Dzubina) - Bambúch, Kubka, Predajniansky, Ketner, Varga, Janík - Lantoš, Češík, Danton - Lunter, Zigo, Macík - Jankovič, Šimun, Marcinek.
    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý, Kovačevič, D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali - Vandas, Stanfield, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic, Stals, Smotrila - Paločko, Takáč.

    Rozhodčí: M. Homola, Hradil - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1150
    bahis siteleri