Edmonton – Arizona 3:2 (po s.n.) | Los Angeles – Colorado 4:1 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 0:4 (kon.)
Detroit – Nashville 4:0 (kon.) | Carolina – Tampa 2:5 (kon.) | Montreal – NY Rangers 3:0 (kon.)
Ottawa – Toronto 3:2 (kon.) | St. Louis – Columbus 2:1 (kon.) | Dallas – San Jose 3:1 (kon.)
Calgary – Minnesota 3:1 (kon.) | Florida – Boston 1:4 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:4 (kon.)
Detroit – Vancouver 8:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
8:3 (2:3, 3:0, 3:0)
Vancouver Canucks
Neděle 24.02.2013, 23:10 • Joe Louis Arena, Detroit, MI • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté by se měli vzpamatovat, jinak dostanou desítku! Domácí vyhráli buly, puk se dostal opět k JOAKIMU ANDERSSONOVI, který z mezikruží prostřelil Luonga! Asistence: Damien Brunner a Jonathan Ericsson.
     
    56:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, domácí přidávají další zářez! Luongo pouze promáchl lapačkou proti střele JOAKIMA ANDERSSONA, který upravuje na 7:3! Asistence: Tomáš Tatar a Jakub Kindl.
     
    49:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku, podruhé se dnes prosazuje DAMIEN BRUNNER! Asistence: Jonathan Ericsson a Valtteri Filppula.
     
    39:19
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku, další v přesilovce! DAMIEN BRUNNER čekal v mezikruží tak dlouho, až se k němu puk skutečně odrazil a švýcarský útočník tak pohodlně skóruje! Asistence: Nicklas Kronwall a Henrik Zetterberg.
     
    35:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skóre je jako na houpačce, nyní se opět přesouvá na stranu domácích! HENRIK ZETTERBERG si sjel mezi kruhy, odkud zamířil přesně! Asistence: Pavel Dacjuk a Nicklas Kronwall.
     
    22:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme opět srovnáno, domácí využívají přesilovku! Brunnerova střela si ještě cestu do branky nenašla, dorážka DANIELA CLEARYHO už ale ano! Asistence: Damien Brunner a Henrik Zetterberg.
     
    18:26
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A vymýšlejí dobře, skóre se opět přelévá na stranu Canucks: CHRIS HIGGINS obkroužil branku Howarda a poté bekhendem prostřelil domácího brankáře! Bez asistence.
     
    16:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Úžasné! To, co teď předvedli bratři Sedinové, to byla krása! Henrik nahodil zpoza poloviny kluziště za branku Howarda, puk se odrazil přesně před branku, kam si už sjížděl DANIEL SEDIN, který poté krátkým bekhendovým blafákem podruhé překonává Howarda! Asistence: Henrik Sedin a Alexandre Burrows.
     
    12:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z velkého tlaku domácích nakonec plyne další branka, NICKLAS KRONWALL napřáhl od modré čáry a puk se za pomocí levé tyčky Luongovy branky dostal do sítě! Asistence: Pavel Dacjuk a Daniel Cleary.
     
    11:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají, i když branku střílí hostující obránce Keith Ballard, který si zády sráží kotouč po nahození JORDINA TOOTOO do vlastní branky! Bez asistence.
     
    05:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bratrská kombinace zafungovala skvěle, DANIEL SEDIN předal puk svému bratrovi, aby si následně najel před branku, kam mu byl vrácen kotouč a švédský kanonýr přesnou střelou otevírá skóre! Asistence: Henrik Sedin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Tootoo, 13. Kronwall (Dacjuk, Cleary), 23. Cleary (Brunner, Zetterberg), 36. Zetterberg (Dacjuk, Kronwall), 40. Brunner (Kronwall, Zetterberg), 50. Brunner (Ericsson, Filppula), 57. Andersson (Tatar, Kindl), 58. Andersson (Brunner, Ericsson) - 6. D. Sedin (H. Sedin), 17. D. Sedin (H. Sedin, Burrows), 19. Higgins


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) - Ericsson, Kronwall, Lashoff, White, Kindl, Huskins - Brunner, Zetterberg, Filppula - Cleary, Dacjuk, Abdelkader - Eaves, Andersson, Tatar - Tootoo, Emmerton, Miller
    Vancouver Canucks: Luongo (Schneider) - Tanev, Hamhuis, Garrison, Edler, Ballard, Alberts - Burrows, H. Sedin, D. Sedin - Hansen, Kesler, Higgins - Booth, Schroeder, Raymond - Kassian, Lappiere, Weise

    Rozhodčí: Morton, LaRue - Murphy, Nelson

    Diváci: 20066
    bahis siteleri