Mytišči – Petrohrad 3:1 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
HC Slovan – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
2:4 (1:0, 1:4, 0:0)
Dynamo Moskva
Neděle 24.02.2013, 17:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Bližňák dostal puk před bránu, ale nestihl si kotouč přehodit z bekhendu a Jerjemenko tak jeho pokus chytá.
     
    58:58
    Slovan to zkusí bez brankáře!
     
    58:42
    Vyloučení na obou stranách. Mihálík (SBA) a Baběnko (DIN) se osekávali před buly a tak si jdou odpočinout. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    55:35
    Gorovikov dorážel puk do odkryté brány, ale Konrád drží naděje domácích!
     
    54:53
    Zřejmě je po nadějích. Roman Kukumberg je vyloučen na dvě minuty za faul loktem a Slovan tak jde do čtyř.
     
    52:56
    Na opačné straně mohl Juraj Mikúš vykřesat domácím naději, ale Jejrmenko opět potvrzuje své kvality a vyráží puk před sebe. Z tohoto prostoru ho poté odklízí jeho obránce.
     
    52:36
    Petružálek si najel do otevřené obrany Slovana a moc nechybělo a tento český útočník mohl vstřelit Slovanu už celkově svůj pátý gól v této sérii.
     
    50:43
    Hudáček našel Sigaleta, který z blízka vystřelil. V bráně Dinama však stojí připravený Jerjemenko, který kryje i tento pokus.
     
    46:24
    Krásná akce na jeden dotek před Konrádem, ale domácí brankář se stihl přemístit a zabránil katastrofě.
     
    44:46
    Dalším škrtem přes rozpočet domácích je vyloučení Juraje Mikúše, který naprosto zbytečně podrazil soupeře ve středním pásmu.
     
    41:27
    Bartovič se dostal k odraženému puku a okamžitě ho posílá na Jerjemenka, který však puk za svá záda nepouští.
     
    38:33
    Dinamo právě vstřelilo branku!

    Kokarev objel bránu a našel JAKUBA PETRUŽÁLKA, který i v tomto utkání dává Slovanu branku a stává se tak fantómem bratislavského týmu. Petružálek střelou švihem nedal Konrádovi šanci a Dinamo tak vede již 2:4. Asistence: Denis Kokarev a Alexej Cvětkov
     
    35:16
    Dinamo právě vstřelilo branku!

    Staré známé nedáš - dostaneš se nám opět potvrzuje. DOMINIK GRAŇÁK si počkal před bránou na přihrávku zpoza brány a to co se nepovedlo Mikúšovi na jedné straně, už Graňák na té druhé dokázal. Asistence: Denis Kokarev, Jakub Petružálek
     
    34:58
    Juraj Mikúš dostal fantastickou přihrávku před bránu, ale Jerjemenko jeho pokus chytá!
     
    34:16
    Kukumberg si najel do útočného pásma a dostal se před svého strážce. Dostal se však už příliš blízko Jerjemenka a nedokázal tak hostujícího brankáře překonat.
     
    32:53
    Vzrušení před Konrádem a opět je úspěšnější slovenský brankář, který pokryl i velmi nepříjemnou teč Pěstunova.
     
    32:06
    Pěstunov měl našlápnuto a opět tak musel Konrád řešit samostatný nájezd, ale ani tentokrát se hosté neradují. Konrád výborně vyrazil puk ramenem do rohu. Takovéto okna v obraně domácích by mohla být smrtelná.
     
    30:26
    Soin se dral za vyhozeným kotoučem a uháněl sám na Konráda, který však jeho bekhendovou kličku přečetl a nedovolil mu skórovat v oslabení.
     
    29:43
    Kasjančuk vypálil z otočky od modré čáry, ale Konrád jeho střelu chytil. Před Konrádem se strhla potyčka mezi Babenkem a jedním z domácích. Babenko (DIN) byl v souboji agresivnější a za hrubost je poslán na trestnou lavici.
     
    25:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!

    Přesilová hra Dinama je využitá zásluhou českého hokejisty MARKA KVAPILA, který najel do útočného pásma a naprosto přesnou střelou ke vzdálenější tyči vyrovnává na 2:2. Asistence: Maxim Solovjov, Alexandr Jerjomenko
     
    24:44
    Mojžíš zasáhl do tváře Kokareva a odsedí si dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    23:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!

    Hraje se hokej nahorů - dolů a ALEXEJ SOPIN využívá špatně zvládnuté bránění domácích. Sopin vystřelil a sám si dojel pro odražený puk a bekhendem ho zasunul za Konrádova záda. Asistence: Sergej Soin
     
    22:56
    Slovan právě vstřelil branku!

    MILAN KYTNÁR navyšuje vedení Slovana už na 2:0. Hudáček dostal výbornou přihrávku do útočného pásma na Hudáček a právě Hudáček objel bránu a před prázdnou brankou našel úplně volného Kytnára, který neměl problém zasunout puk do prázdné brány. Asistence: Libor Hudáček a Tomáš Mojžíš.
     
    21:58
    Dva na jednoho uháněli hosté, ale Sigalet perfektně přečetl záměr a zachytil přihrávku.
     
    17:20
    Kasjančuk dostal přihrávku přes celé útočné pásmo a z první vypálil. Branislav Konrád však předvedl rychlý přesun a puk kryje.
     
    16:51
    Jeden z domácích ještě navíc zlomil při bránění hokejku a tak byl tlak Dinama ještě umocněn. Konrád však předvedl několik výborných zákroků a drží Slovan ve vedení i po poslední střele Petružálka.
     
    15:07
    Krušné chvilky pro Slovan. Na dvě minuty za hákování je vyloučen Bartovič.
     
    14:26
    Opět rychlá přihrávka zpoza brány na Tomáše Mikúše, který byl blízko branky. Jerjomenko se však stačil rychle přesunout a jeho střelu vyrazit.
     
    12:34
    Neuvěřitelná šance Dinama! Po střele jednoho Soina puk vypadl Konrádovi z výstroje a kutálel se do brány. Těsně před brankovou čárou ho však přibrzdila tyč a následoval tak rychlý příchod Sersena, který puk včas odpálil mimo brankoviště.
     
    11:40
    Mosaljov byl už před Konrádem, ale domácí brankář odolal jeho střele i následným dorážkám. Po této akci zůstal na ledové ploše Marko Daňo a otřesen je odvážen na střídačku. Zákrok na Daňa zůstává nepotrestán.
     
    04:34
    Vyloučení na obou stranách. Na dvě minuty jsou vyloučení Petružálek (DIN) a Mihalík (SBA). Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    02:59
    Slovan právě vstřelil branku!

    MÁRIO BLIŽŇÁK využívá přesilovou hru a Slovan se tak dostává velmi rychle do vedení. Bližňák dostal výbornou přihrávku od Miklíka přímo před bránu a z této pozice nedal domácí hráč Jerjomenkovi šanci. Asistence: Michel Miklík, Michal Sersen
     
    01:42
    Jakub Petružálek odpyká dvouminutový trest pro hráčskou lavici Dinama. Hosté špatně střídali a nabízí tak Slovanu první přesilovou hru.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 3. Bližňák (Miklík, Sersen), 23. Kytnár (Hudáček, Mojžíš) - 24. Sopin (Soin), 26. Kvapil (Solovjov, Jerjomenko), 36. Graňák (Kokarev, Petružálek), 39. Petružálek (Kokarev, Cvětkov)


    HC SLOVAN Bratislava: Konrád (Janus) - Sigalet, Sersen, Mojžiš, Švarný, Mihalik, Štajnoch, Preisinger, Šťastný - Vondrka, Bližňák, Miklík - Bartovič, J. Mikúš, Kukumberg - Hudáček, Kytnár, Svatoš - T. Mikúš, Ölvecký, Daňo
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - Graňák, Novák, Solovjov, Jalasvaara, Gorochov, Mironov, Lukin, Barancev - Koňkov, Soin, Baběnko - Kokarev, Cvětkov, Petružálek - Kasjančuk, Gorovikov, Sopin - Kvapil, Pěstunov, Mosaljov

    Rozhodčí: Sergeyev, Ravodin - Balodis, Dedulya
    bahis siteleri