Vrchlabí – Trutnov 6:4 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
6:4 (1:2, 2:1, 3:1)
HC Trutnov
Neděle 24.02.2013, 17:00 • Elektromont aréna, Vrchlabí • Play-off Krajské ligy
Partner:
     
    58:41
    Trutnov právě vstřelil branku!

    Tak hosté vykřesávají poslední jiskřičku naděje. Biegla překonal JIŘÍ ŠIMONÍČEK. Asistence: Petr Chytráček.
     
    53:41
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    A je to tam! Stadion se prosazuje pošesté a hosté to budou mít velice těžké! Branku vstřelil kapitán domácích JIŘÍ JAKUBEC. Asistence: Patrik Urban.
     
    52:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    LADISLAV PULEC z levého kruhu vymetl horní pavučinu Bieglovy branky a domácí jsou velice blízko mistrovského titulu! Asistence: Petr Weiss.
     
    43:07
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Domácí se opět ujímají vedení! Sekundu před tím, než se měl Provazník vrátit na led, se v oslabení prosazuje PATRIK FOŘT, který tečoval Jakubcovu ránu mezi nohy hostujícího gólmana. Asistence: Jiří Jakubec.
     
    32:31
    Trutnov právě vstřelil branku!

    JAKUB LUŠTINEC dává gól střelou nad lapačku domácího gólmana. Ovšem opět velice diskutabilní situace. Puk dle mého názoru jednoznačně nebyl za brakovou čárou a skončil na tyči. Branka ale uznána.
     
    26:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    3:2! TOMÁŠ JIRKŮ vyjel z levého rohu až před R. Biegla, kterého nemilosrdně překonal střelou nad levé rameno. Vrchlabí opět převrací vývoj utkání. Bez asistence.
     
    23:41
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    A máme opět vyrovnáno! ONDŘEJ HAMERSKÝ zachytil puk na útočné modré a měl úplně volnou cestu až k Bieglově brance, kterého střelou z mezikruží překonal. Bez asistence.
     
    19:22
    Trutnov právě vstřelil branku!

    Hostující celek vede ve Vrchlabí 2:1. Druhou trefu BAKU obstaral TOMÁŠ SEIDL. Bez asistence.
     
    11:08
    Trutnov právě vstřelil branku!

    Vyrovnáno! V úniku dvou na jednoho přihrával Veselý JAKUBU LUŠTINCOVI, který srovnává utkání na 1:1. Asistence: Tomáš Veselý.
     
    03:49
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Mezi vrchlabskými fanoušky propuká obrovská radost! TOMÁŠ OPPELT byl sám před Bieglem a nadvakrát ho dokázal překonat. Asistence: Tomáš Bláha a Richard Svoboda.

    Branky a nahrávky: 4. Oppelt (Bláha, Svoboda), 24. Hamerský, 27. Jirků, 44. Fořt (Jakubec), 53. Pulec (Weiss), 54. Jakubec (Urban) - 12. Luštinec (T.), 20. Seidl, 33. Luštinec (pen.), 59. Šimoníček (Chytráček)


    HC Stadion Vrchlabí: Biegl Z. (Effemberk) - Hlaváč, Provazník, Lochman, Hamerský, Pulec, Zázvorka, Bušek - Jakubec (C), Urban, Bláha, Fořt, Oppelt, Lepka, Jirků, Svoboda R., Weiss, Marek, Blažej
    HC Trutnov: Biegl R. (Veselý) - Antonín, Kozák, Synek, Seidl, Karlík, Malinský, Procházka, Luštinec, Chytráček, Veselý, Šimoníček (C), Filip, Zelenka, Perutek, Mašek, Vlček, Kašák, Březina

    Rozhodčí: Veinfurter - Lučan, Svoboda T.
    bahis siteleri